موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
ضمن سلام به همه دوستان عزیزم
من در مورد تخصصم و دوستان هم رشته ای خودم که به کشور های دیگه رفتند اطلاعاتی دارم که شاید مفید باشه . تخصص من کامپیوتر هست مثل خیلی از دوستان دیگه و این تخصص بنا به علاقه خود شخص میتونه خیلی فرا تر از رشته های دانشگاهی باشه یعنی به عنوان مثال شخصی که IT خونده بخاطر علاقه شخصی دنبال یاد گیری سخت افزار و یا شبکه غیره هم رفته .
این در مورد کشور ما هم خیلی رایج تره و خوشبختانه جدای از همه ناهنجاری های اجتماعی که داریم ، این نبودن قانون کپی رایت یه جورایی توی بالا بردن سطح علمی بچه های با هوش و با استعداد ایرانی کمک بسزایی کرده . توی امریکا اگر من بخوام یک ویندوز 7 داشته باشم و روی اون غیر از آفیس 2007 ، فتو شاپ ، اتو کد ، ویدئو استادیو ، 3D MAX و . . . را نصب کنم میدونید باید چه هزینه سنگینی را پرداخت کنم .
در صورتی که در ایران وقتی از یک شرکت کامپیوتری سیستمی میخرید برای تبلیغ هم که شده کلی نرم افزار مجانی براتون نصب میکنه .
نکته اخلاقی : از این فرصت استفاده کنید و تا میتونید مدرک فنی از سازمان فنی و حرفه ای جمع کنید حتی هتل داری چون فنی حرفه ای زیر نظر اداره کار بین المللی و مدارکش کد استاندارد جهانی داره .
دوستان من به کشور های مختلفی رفتند و تا امروز هیچ کدومشون از بیکاری یا بی پولی شکایتی نکردند . هیچ کدوم هم بچه مایه دار و پول دار نبودند که حتی یکی از اونها پدرش که خیلی آقای محترم و مهربونیه کارگر شهرداری هست .
شاد و پیروز باشید
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از توضیحاتت.
عرض من این بود که تا زمانی که قصد یادگیری یک نرم افزار رو دارید، همه شرکت ها نسخه کامل نرم افزارشان را برای یادگیری در اختیارتون میذارن که باهاش آشنا بشید. یعنی امکان یادگیری نرم افزار برای همه مردم دنیا فراهمه و کپی رایت فرصتی استثایی رو برای ما فراهم نمی کنه. ضمن اینکه همین نرم افزارهای قفل شکسته هم در اینترنت فراوانه و فقط منحصر به ما نمیشه.
البته این هم عرض کنم که نرم افزار فقط یک ابزار هستش و تخصص محسوب نمیشه ولی دوستان تو ایران خیلی بیش از اندازه روش وقت میذارن و از اصل قضیه غافل میشن. مثلاً کسی که می خواد گرافیست بشه میره فتوشاپ یاد می گیره! ولی مگه فتوشاپ به عنوان یک ابزار آدم رو گرافیست میکنه؟ در صورتی که اگه آگهی های کاریابی گرافیک آمریکا رو تو سایت های مربوط بررسی کنید می بینید که بلد بودن هر نرم افزاری رو واجب نمی دونن و به عنوان یک نقطه مثبت تلقی می کنند و نگاه هنری و خلاق و آشنایی با اصول گرافیک براشون مهمه. در صورتی که در همین آگهی ها در ایران می نویسه به یک فتوشاپ کار (؟!) نیازمندیم!!! یا مثلاً دوستانی که مایل به کار انیمیشن هستند تمام دغدغه شان اینه که Maya یاد بگیرند یا 3ds Max؟! در صورتی که در کشورهای پیشرفته اصلاً مهم نیست چه ابزاری بلدید. مهم اینه که انیمیت کردن بلد باشید حتی با برش کاغذ و دوربین عکاسی.
به خاطر همینه که این همه گرافیست تو ایران می بینی بدون تحصیلات مرتبط که فقط فتوشاپ بلدند و از مفاهیم اولیه مثل طراحی، مبانی رنگ، ترکیب بندی، تایپوگرافی و ... کاملاً بی خبرند و البته نتیجه چنین نگرشی هم روی در و دیوار شهرامون و مجله هامون و ... به شدت واضحه.
دوست من قصد من مخالفت با شما نیست. می خوام نتیجه تحقیق و تجربه ام رو با بچه ها در میون بذارم و دوست دارم نظر دوستان با تجربه تر و بخصوص بچه هایی در خارج از ایران زندگی می کنند رو بدونم.
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
صحبت های دوست عزیزم Baabak کاملا درست علمی و قابل تامل هست .قبلا هم عرض کردم در کشور های پیشرفته مهم نیست که چه شغلی بلدیم مهم اینکه توی کارمون بهترین باشیم و صد البته شرایط بهترین بودن سخته ولی دست یافتنی حتی توی عقب مونده ترین کشورها که خدارا شکر ما انقدر ها هم از قافله عقب نیستیم .
مهم خواستنه . بچه هایی که برنده امریکا هستند الان بهترین انگیزه را برای یاد گرفتن دارند پس بدون یاس و نا امیدی مثلا در مورد اینکه آیا استانداردهای امریکا با ما خیلی تفاوت داره ، کمر همت را بسته و از زمانی که دارن برای یاد گیری استفاده کنند .
یاد گیری چی ؟؟ اول زبان دوم زبان سوم زبان و چهارم هرچی که دوست دارید . درسته که در بدو ورود کسی برای ما فرش قرمز پهن نمیکنه و نمیگه بفرمایید سر شغلی که دوست دارید ولی مطمئن باشید با تلاش و صبر و البته توکل به خدا به هر چیزی که دوست دارید خواهید رسید.
دوستان عزیزم در خصوص مسائل تخصصی کامپیوتر ، IT و شبکه اگر سوالی دارند با کمال میل در خدمتتون هستم.
شاد و پیروز باشید
رتبه:
0
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
یکی از دوستان من استاد نجاری و کارش ساخت کابینت ها حرفه ای برای بروج ها معروف تهران و کارش خیلی قشنگ کابیت هاش متری 1 میلیون به بالا
میخواستم بپرسم از دوستانی که امریکا بودند این جوری کارها تو امریکا درامدش چطوره یعنی کسی که نجار حرفه ای چقدر درامد ماهانه داره ایا کار هست اونجا ؟
با تشکر از همه
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-13 ساعت 01:36)majidgbox نوشته: سلام
یکی از دوستان من استاد نجاری و کارش ساخت کابینت ها حرفه ای برای بروج ها معروف تهران و کارش خیلی قشنگ کابیت هاش متری 1 میلیون به بالا
میخواستم بپرسم از دوستانی که امریکا بودند این جوری کارها تو امریکا درامدش چطوره یعنی کسی که نجار حرفه ای چقدر درامد ماهانه داره ایا کار هست اونجا ؟
با تشکر از همه
http://www.payscale.com/Job_Description/Carpenters
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
من هم فکر می کنم نبود کپی رایت موقعیت فوق العاده ای رو برای ما ایجاد نکرده.
مثلا Visual Studio رو می تونید 90 روزه امتحان کنید یا از نسخه اکسپرس بدون محدودیت زمانی برای یادگیری استفاده کنید.
حضور در ایران باعث میشه محدودتر باشیم. گوگل کد برای ما بسته است. سرعت اینترنت خیلی کمه و هزارتا مشکل دیگه...
فکر نکنم حضور در ایران برای یادگیری دانش کامپیوتر مفید باشه.
اینکه فرمودید با تسلط کامل به یک نرم افزار نمیشه کار گیر آورد خیلی درست نیست. چون من آگهی های زیادی دیدم که اپراتور نرم افزار خاصی را می خواستند. اما افرادی که به یک حرفه (مثل همین گرافیک) تسلط دارند حقوق بیشتری میگیرند.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان اگر کسی جواب من رو بده ممنون میشم.
در رابطه با شغلهایی مثل جوشکاری . ویا نقشه کشی صنعتی و کلا شغلهای صنعتی آیا در شمال کالیفورنیا(سان فرانسیسکو-سان خوزه ) کار هست یانه؟ و مناطق صنعتی آمریکا بیشتر کجا هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
می خواستم بدونم واسه مدرک عمران کاردانی اونجا کار هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
می خواستم بدونم واسه مدرک عمران کاردانی اونجا کار هست؟
چه نوع کارایی میشه انجام داد؟و کدوم ایالتوحقوقش حدودا چقدره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا کسی نیست جواب مارو بده؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
واسه پرستاری چطور؟ میدونم کار هست چه مراحلی باید طی شود