موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به نظر من این مورد خیلی به فرد بستگی داره!
فردی هست که میتونه زندگیش رو توی همین تهران با ماهی 500 تومن هم خوب بچرخونه و یکی هست که با 2میلیون تومان هم به سختی میچرخونه!!!!
این برمیگرده به نحوره مدیریت پول(جیب)شما !!!
اینکه چجوری مسائل رو اولویت بندی کنید، چگونه سرمایه تون رو به بهترین نحو خرج کنید و چگونه افسار مشکلات رو به دست بگیرید!!!
به نظر من توی مرحله اول باید توجه کنید که به کجا مهاجرت میکنید، به کدوم ایالت؟ تا چه حد حاضرید زندگی معمولی رو برای چند سال اول داشته باشید و اینکه چگونه خرج کنید!
خیلی از دوستان هستند که برای ورود مناطق گرانی مثل سنفرانسیسکو یا کلیفرنیا، در کل ایالات گران رو انتخاب میکنن و افرادی هم هستن که ایالات اقتصادی و ارزان تر رو برای شروع انتخاب میکنن، با توجه به این موضوع خیلی راحت میشه فهمید چقدر سرمایه اگه داشته باشید میتونید اونجا زندگی کنید البته این موضوع برای افراد مختلف متفاوت خواهد بود
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز فكر ميكنم اگر كسي بدونه براي راه انداختن به كار آزاد در ايالتهاي آمريكا چقدر نقدينگي مورد نيازه خيلي كمك به تصميمگيري بعضي از دوستان ميكنه، مثلاً راه انداختن يه فست فود يا خريد بيزينس اون تو لوس انجلس يا....
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
تو لاتاری که شانس نداشتیم
ای خدا کانادا و استرالیا که شرایطش سخت و چند سال هم پروسه مهاجرت طول می کشه
الان جایی هست که با خرید ملک بشه اقامت گرفت!
یا ویزای کاری؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-19 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-19 ساعت 15:03 توسط ParsTrader.)
من بار اول در لاتاری نوشتم و اصلا از هیچ چیز خبر ندارم این اصتلاحات چیه
از کجا بفهمم قبول شدم یا نه و خلاصه بقیه موارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واسه رفتن و بردن چقدر خوبه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این همه سوال رو کی میخواد جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز یه سوال داشتم فقط نخندید بهم .
با 50000 دلار یه خانواده 4 نفره که دو تاشون نوجوان هستند . با سطح توقعات خیلی پایین . میشه تو یکی از ایالتهای ارزون آمریکا . یه زندگی متوسط معمولی با یه ماشین معمولی داشت ؟ تا چند ماه میشه با این مبلغ تا کار پیدا کنیم و رو روال بیفتیم میشه دوام آورد . من شغلم الکترونیک هست . زبان هم در حد احوال پرسی بلدم .
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
من باهمسرم با 10تا اومدم آمریکا :-)
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2015-06-08 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-09 ساعت 00:02 توسط m.memari.)
(2015-06-08 ساعت 14:04)omid2004 نوشته: با سلام به دوستان عزیز یه سوال داشتم فقط نخندید بهم .
با 50000 دلار یه خانواده ۴ نفره که دو تاشون نوجوان هستند . با سطح توقعات خیلی پایین . میشه تو یکی از ایالتهای ارزون آمریکا . یه زندگی متوسط معمولی با یه ماشین معمولی داشت ؟ تا چند ماه میشه با این مبلغ تا کار پیدا کنیم و رو روال بیفتیم میشه دوام آورد . من شغلم الکترونیک هست . زبان هم در حد احوال پرسی بلدم .
دوست عزیز سلام
اگه از برندگان لاتاری باشید ، با $50,000 ک خیلی راحت و بدونه استرس میتونید مهاجرت کنید ، نکته مهم انتخاب محل زندگی هستش
اگه از شهرهای کوچیک شروع کنید خیلی بهتره
ما سه نفر ه با $27000 سال ۲۰۱۰ امدیم بد از سه ماه کار پیدا کردم ، اوایل ماهی ۲۰۰-۳۰۰ دلار از جیب میخوردیم بعد رفته رفته بهتر شو و میتونستیم پسانداز هم بکنیم (زبان هم اصلا بلد نبودم) از هیچی نترس خیلی زود کارت درست میشه
سوالی داشتی در خدمتم
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست