موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان حضور همه دوستان
یه مسئله ای ذهن من رو چند وقته بد جوری درگیر کرده واون اینکه من در ایران حدود 300 میلیون دارایی دارم اما یکی از شرکام با سوء استفاده از اعتماد من مدارکی رو جعل کرده ومیخوادحکم دادگاه برای توقیف اموال من رو در آینده بگیره از طرفی من از طریق ویزای ازدواج اقامت امریکا رو گرفتم میخواستم بدونم که آیا حکم دادگاههای ایران می تونه خللی در گرفتن گرین کارت من ایجاد کنه.یا کلا می تونه برای گرفتن اقامت دایم من مشکل ساز بشه,پیشاپیش از همه شما عزیزان سپاسگزاری می کنم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فكر ميكنم علي اقا دارن در مورد اينكه سفارت امريكا كواهي عدم سو سابقه نميخواد اشتباه ميكنن ,جون 100 درصد ميخوان اين مدارك رو.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا همجين چيزي نيست اقا,100 درصد ميخوان ,شما تا حالا اگر مدارك فرستاده باشين بايد اينو بدونين,من از خودم كه نميگم اقاي محترم.ميتونين از كسايي كه فرم d230 رو فرستادن بپرسين عزيزم.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-14 ساعت 01:15)amir1234567 نوشته: با درود فراوان حضور همه دوستان
یه مسئله ای ذهن من رو چند وقته بد جوری درگیر کرده واون اینکه من در ایران حدود 300 میلیون دارایی دارم اما یکی از شرکام با سوء استفاده از اعتماد من مدارکی رو جعل کرده ومیخوادحکم دادگاه برای توقیف اموال من رو در آینده بگیره از طرفی من از طریق ویزای ازدواج اقامت امریکا رو گرفتم میخواستم بدونم که آیا حکم دادگاههای ایران می تونه خللی در گرفتن گرین کارت من ایجاد کنه.یا کلا می تونه برای گرفتن اقامت دایم من مشکل ساز بشه,پیشاپیش از همه شما عزیزان سپاسگزاری می کنم
سلام
از اونجایی که کشور آمریکا رابطهٔ سیاسی با ایران ندارد ، به همین دلیل سو پیشینهٔ ایران را قبول ندارد به همین دلیل یا کلیرنس خودش انجام میده . فکر کنم که همهٔ بچههایی که دارن اقدام میکنن این مسئلهرو کامل میدونن .
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[size=x-large][quote='mosijoon' pid='93058' dateline='1295118402']
سلام من فكر ميكنم علي اقا دارن در مورد اينكه سفارت امريكا كواهي عدم سو سابقه نميخواد اشتباه ميكنن ,جون 100 درصد ميخوان اين مدارك رو.
مدارک پلیس رو از ایرانی ها نمیخوان و قبول هم ندارن.
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان آیا دستگیری های کوچیک خیابونی که بدون دادگاه آزاد میشیم هم توی سو پیشینه میاد؟