(2014-02-27 ساعت 13:31)mechanicalengineer نوشته:(2014-02-27 ساعت 01:25)poone59 نوشته:اگر قراره که همه پروسه رو دوباره انجام بدی و هم ایین نامه و هم شهر ، پس برای چی ا(2014-02-11 ساعت 14:54)mechanicalengineer نوشته: دوستان اینکه میگن برای کالیفرنیا ترجمه گواهینامه ایران بهتر از تبدیل اون به گواهینامه بین اللمللیه درسته ؟ و چند وقت معتبره /
تا وقتی گواهینامه ایرانی شما معتبر باشه، یعنی تا تاریخ انقضای گواهینامه تون در ایران که تاریخش تو ترجمه هم میخوره، می تونید از ترجمه و اصل گواهینامه استفاده کنید. dmv اینجا ( تو کالیفرنیا) از من اصل و ترجمه گواهینامه ام رو خواست نه گواهینامه بین المللی. به نظر میاد که اینجا فقط ترجمه لازمتون میشه ( البته همراه با اصل گواهینامه ایرانی) اما باز هم ضرر که نداره، هم ترجمه کنید و هم بین المللی.
ین گواهینامه ایران رو ازتون میخوان ، تاثیری داره یا فقط برای ماههای اول مفیده تا گواهینامه اونجا رو بگیری؟
کسانی که تازه امتحان دادن ، فایل ایین نامه کالیفرنیارو دارن برای ما بذارند قبل اومدن یه نیگاه بندازیم؟
هم این فایده رو داره که از همون روز اول می تونید با گواهینامه ایرانی و ترجمه ش رانندگی کنید و هم اینکه اگه گواهینامه و ترجمه اش رو همراه ببرید بلافاصله بعد از قبولی تو امتحان آیین نامه دی ام وی بهتون یه گواهینامه موقت میده که می تونید راحت و به تنهایی باهاش رانندگی کنید. اونهایی که گواهینامه یه ایالت دیگه یا یه کشور خارجی رو ندارند حتی بعد از قبولی تو امتحان هم تا مدتی، که فکر کنم 6 ماه باشه اجازه ندارند تنهایی رانندگی کنند و حتما همیشه باید یه شخص بزرگسال که گواهینامه معتبر از کالیفرنیا داشته باشه همراهشون باشه. شما هم اگه گواهینامه ایران رو ارائه ندی همینطور میشه. ضمنا برای بچه های زیر 18 سال چون قبلا رانندگی نکردند بعد از قبولی تو امتحان آیین نامه 50 ساعت آموزش رانندگی اجباری وجود داره که باید حتما بگذرونند که 10 ساعت هم تو شب هست که مهارتهای رانندگی رو یاد بگیرند و بعد امتحان شهر رو بدند البته نمی دونم که بالای 18 سال هم اگه کسی قبلا اصلا گواهینامه نداشته یا همراهش نیست و نمیتونه نشون بده که ثابت کنه که قبلا رانندگی کرده و بلده باز هم باید اون تعداد ساعت رو با مربی آموزش ببینه یا نه. ولی به هر حال شما لازم داری ترجمه و اصل گواهینامه ایران رو دیگه چون حتی اگه آموزش اجباری نباشه هم باز اینکه تا چند ماه یکی همیشه باید همراهت باشه جدا دردسر میشه و تقریبا شدنی نیست. حالا یه گواهینامه ترجمه کردن هم که کاری نداره جان من. نه گرون میشه، نه سخته، نه خیلی طول میکشه و نه سنگینه که آوردنش سخت باشه. چرا مقاومت میکنید خوب؟ بگیرید دیگه، هم اصل و هم ترجمه لازمتون میشه.
اینم لینک کتابچه آیین نامه کالیفرنیا به انگلیسی:
http://apps.dmv.ca.gov/pubs/dl600.pdf
اینم به فارسی ( که البته مال سال 2012 هستش اما همچنان رو سایتشون همین هست و من اخیرا دی ام وی هم بودم نگاه انداختم اونجا هم هنوز خودشون همین رو دارن برای مراجعینشون پس معتبره):
http://apps.dmv.ca.gov/pubs/foreign_hdbk/dl600F.pdf