موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-22 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-22 ساعت 23:38 توسط free_free.)
از آنجا که هدف مهاجرسرا کمک و راهنمایی به افرادیست که قصد مهاجرت دارند و یا تازه مهاجرند ، بسیاری از دوستان میل اند بدانند در صورتی که شاغل باشند چه حمایت های تامینی از آنان خواهد شد؟ آیا به هنگام بیماری،حوادث و یا بیکاری و مسایل دیگر می توانند از پوشش های مربوطه بهره من شوند؟ از آنجایی که یافتن شغل و چتر تامین اجتماعی ناشی از آن برای این دسته از افراد بسیار حائز اهمیت می باشد نبودن یک تاپیک جامع در مورد این موضوع احساس می شود.
تامین اجتماعی و درمانی در ایران دارای سازمان های عرض و طویل مختلفی است که قوانین مربوط به آن بسیار گسترده و وسیع است. اگر چه نگارنده در مورد سازمان های مشابه در ایالات متحده اطلاعات زیادی ندارد ولی بنظر میرسد این بخش در آمریکا دارای اهمیت و وسعت فوق العاده ای باشد.
لذا نظر به اهمیت این موضوع و نیاز دوستان عزیز خواهشمندم این موضوع را از پایه در این تاپیک باز و تحلیل نمایید.
با تشکر فراوان
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم ببینم بیمه بیکاری در چه صورت به فرد پرداخت میشه و برای چه مدت ؟
و آیا این ربطی به قراردادی که با پیمان کار می بندم داره یا نه ؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
فری فری جان عذر می خوام، پس تاپیک بیمه برای چیه؟ نمی شد این بحث رو همونجا مطرح کنین؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ایا کسی از سقف درامد برای یه خانواده 4نفره که بتونندشامل حال بیمه مدیکل بشند خبر داره؟روز مصاحبه همسر من بهشون گفته که ما هر دو در ایران شاغل هستیم و انها هم مدرکی دال بر میزان درامد ما در ایران را خواستند.... میزان درامد سالانه ما باهم چقدر که باشه شامل بیمه Medical می شیم.اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم.
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیز
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-01 ساعت 00:34)sh_mm10 نوشته: دوستان سلام
ایا کسی از سقف درامد برای یه خانواده ۴نفره که بتونندشامل حال بیمه مدیکل بشند خبر داره؟روز مصاحبه همسر من بهشون گفته که ما هر دو در ایران شاغل هستیم و انها هم مدرکی دال بر میزان درامد ما در ایران را خواستند.... میزان درامد سالانه ما باهم چقدر که باشه شامل بیمه Medical می شیم.اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم.
دوست عزیز مگه مدارک کاری هم میخوان.هیچ جا ذکر نشده همچین مدارکی همرامون باشه .شما چیکار کردید.نقص مدرک نخوردید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همیشه افراد از بیمه های درمانی در امریکا گله دارند و اینو قوی ترین نکته منفی در امریکا میدونن، میخوام بدونم افراد کم در امد در امریکا هیچ حمایتی برای داروهای سرطانی یا انسولین برای دیابتی ها نمیشن؟