موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان عزیزی که در حال حاضر بعد از مهاجرت مشغول به تحصیل شدن یه سوال دارم. همسر من اصرار زیادی به ادامه تحصیل داره و با توجه به اینکه ما 2 فرزند دبستانی داریم، من نگران هزینه ها هستم و میترسم که به مشکل بخوریم. البته همسرم میگه که کار نیمه وقت در حین تحصیل میگیره و کمک هزینه هایی از ایران میتونیم داشته باشیم ولی با این اوضاع فعلی ارز مبلغ چشمگیری نمیشه. واقعا مستاصل شدم. نمیدونم چیکار کنیم که پشیمون نشیم و مثل بعضی ها بعد از مهاجرت دست از پا درازتر مجبور به ترک تحصیل و برگشت به ایران بشیم. از دوستانی که تو این زمینه تجربیاتی دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن. ممنون
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
یه مورد دقیقا مشابه شما سراغ دارم که به خاطر مشکلاتش و هزینه هاش تحصیل نکردن و الان خیلی پشیمونن. حالا بعد از گذشت چند سال، ایشون تبدیل به یک خانم خانه دار بدون تخصص خاص و کاملا به دور از اجتماع شده. اصلا خوب نیست. به نظرم شما شرایط رو بسنجین و اگر امکانش هست تحصیل کنین.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال فنی
اگر یکی با لاتری بره لوس آنجلس و بعد از گرفتن گرین کارت و (اس اس ان) بخواد مستقیم برای دوره لیسانس کمک هزینه بگیره از fafsa.ed.gov / آیا اجاره خونه رو هم میدن یا فقط تحصل؟ میشه یکی اطلاعات به من بده / منظورم اینه که آیا فقط با کمک هزینه این وبسایت میتونه بدون کار کردن درس بخونه و اجاره بده؟؟؟ و سوال دیگه هم آیا با 4 سال درس خوندن در دوره لیسانس این 4 سال هم بابت 5 سال دوره انتظار برای اقامت محسوب میشه یا نه؟؟؟ یا باید حتما مالیات بدیم تو این 5 سال تا بتونیم برای شهروندی اقدام کنیم / ممنون میشم یکی با تجربه راهنماییم کنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-26 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 00:25 توسط montazer59.)
(2013-05-06 ساعت 09:22)mehD نوشته: یه مورد دقیقا مشابه شما سراغ دارم که به خاطر مشکلاتش و هزینه هاش تحصیل نکردن و الان خیلی پشیمونن. حالا بعد از گذشت چند سال، ایشون تبدیل به یک خانم خانه دار بدون تخصص خاص و کاملا به دور از اجتماع شده. اصلا خوب نیست. به نظرم شما شرایط رو بسنجین و اگر امکانش هست تحصیل کنین.
ا
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
به کمک فوری نیاز دارم
من دارای مدرک لیسانس از ایران می باشم و در یک کالج زبان انگلیسی ESL کردیت دار ثبت نام کرده ام و بنا به راهنمایی مشاور کالج جهت رایگان شدن کلاس مدرک دیپلم ارایه نمودم و یک ترم از کلاس را گذرانده ام .
۱- اگر زمانی تصمیم به ادامه تحصیل بگیرم و مدرک لیسانس ایران را ارایه کنم آیا دچار مشکل و دروغگویی خواهم شد؟
۲- اگر اینچنین است آیا بهتر است که کلاس را در این مرحله متوقف کنم و حقیقت را بگویم؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم
میشه راهنمایی کنین اگر کسی که در اروپا زندگی میکنه بخواد در امریکا کالج ثبت نام کنه چطور باید اقدام کنه و سایتی برای چک کردن کالج هست و همچنین برای گرفتن ویزا
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها درسته که اگه در کالج ثبت نام کنیم ماهانه حقوق میگیریم اگه واجد شرایط باشیم؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 16:52)milaveh نوشته: بچه ها درسته که اگه در کالج ثبت نام کنیم ماهانه حقوق میگیریم اگه واجد شرایط باشیم؟
ثبت نام کنید خیر اما ثبت نام کنید و قبول بشید و توی دانشگاه یا کالج کار کنید بله ... اینجا ثبت نام کنید یاید پول بدید نه اینکه بهتون پول بدن. و البته این رو هم یادت باشه که برای اینکه بتونی کار کنی یه سری شرایط خاصی داره و هر کسی نمیتونه اونجا کار کنه.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر کسی بخواد زبانشو تقویت کنه در حد عالی هم یعنی بالاترین سطح که در انگلیسی میتوان بهش رسید باید به کالج زبان برود یعنی منظورم کالج هایی که زبان را از ابتا حرفه ای یاد میدهند با مدرک، یا اینکه esl هم میتوان به ان درجه رسید در ضمن در صورتی که بتوان به این مهم دست یافت ان مکان و کجاست و چقدر طول میکشد و شامل این کممک هزینه ها و ففسا میشود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لصفا جواب بدهید چون زبان برای رشته ای که در اینده مخوام بخونم بیش از حد مهمه
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
سوالت یکم مشکل داره منظورت چیه ا بالاترین سطح زبان؟ میخوای ادبیات انگلیسی بخونی؟ یا میخوای راحت بتونی انگلیسی حرف بزنی؟ کلاس esl اسمش باهاش هست English as a second language . قبلا خیلی در این مورد حرف زدم به نظر من این کلاس به درد هیچکس نمیخوره مگر اینکه در حد صفر صفر زبان میدونی اگر اونقدری میدونی که بتونی راحت بری خرید و یا اگر بخوای فرمی رو پر کنی مشکلی نداری پس برو کلاس های عادی که برای خود امریکایی ها هست رو بردار شما وقتی بری کالج و با مشاورت بشینین کلاس هات رو انتخاب کنی بهت میگه که باید یه کلاس انگلیسی برداری که اونا کارشون اینه که هر خارجی که میاد رو بزارن توی کلاس esl اما به نظر من شما زیر بار نرو و بهش بگو میخوای کلاس معمولی رو برداری.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ