موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با 3سال سابقه همراه با بیمه در رشته مخابرات رو دارم
و میخوام به اتریش برم. یک شرکت هم پیدا کردم که به در خواست کاری من جواب مثبت داده..
حالا چی کار باید بکنم...
ایا من باید مدارک رو به سفارت داخل ایران ببرم....تو سایت سفارت چیزی پیدا نکردم....یه سیستم امتیاز دهی بود که 62 گرفتم....
اصلا چه مدارکی میخواد....
ایا با وکیل اقدام کنم ؟یا خودم هم می تونم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان در أين پيج،من دندانپزشك هستم و در ايران مطب دارم،همسرم مهندس كامپيوتر،خدا رو شكر در ايران از نظر كار و مالى مشكلى نداريم ولى دختر ٤ ساليه دارم كه به نوع بيمارى مادرزادى نادر مبتلا است و اينجا اطلاعات و امكانات زندگى براش خيلى كمه،به ما آلمان رو معرفى كردن كه از نظر درمانى و بيمه خوبه،آيا درسته،ما مميتونيم براى مهاجرت اقدام كنيم،آيا ميتونيم اونجا كار كنيم؟ هزينهها چه جوريه؟ كسى ميتونه ما رو راهنماىى كنه ممنون ميشم؟
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2014-05-11 ساعت 23:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-11 ساعت 23:18 توسط vahidbaq.)
من فوق لیسانس صنایع غذایی با حداقل 2 سال سابقه بیمه دارم. رزومه نسبتاً خوبی هم دارم. زبانم هم خوبه ولی هنوز آیلتس امتحان ندادم. به نظر دوستان شانسم برای پیدا کردن کار و مهاجرت چقدره؟ البته ناگفته نمونه تاحالا توی سایت های مختلف کاریابی برای چندین شغل apply کردم ولی از هیچ کدوم نتیجه ای نگرفتم.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیزی که حضور دارن . کسی دقیقا میدونه که آیا ویزا لیبل یا همون جعلی در فرودگاه مقصد به چه صورتی چک میشه . با کامپیوتر یا اثر انگشت و یا فقط افسر عکس ویزا رو با چهره شخص چک میکنه . آیا تمام افراد رو چک میکن یا وقتی از چیزی شک داشته باشن ؟ لطفا اگر دوستان تجربه شخصی دارن ، در میان بگذارن چون نظرات زیادی در این مورد هست اما کسی عنوان نکرده که این تجربه را خودش داشته باشه. مثلا کشورهای مانند فرانسه یا آلمان .
این مسله مهمی است و باید به روز بررسی شود پس دوستان عزیزی که اخیرا این تجربه را کرده اند ، لطف می کنن اگر تجربه شان را اختیار ما هم قرار دهند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من تازه وارد هستم و چند تا سوال داشتم که هر کاری کردم بتونم در موضوع مربوط بهش تاپیک بزنم سایت میگفت مجاز نیستم به همین دلیل اینجا زدم و پیشاپیش منو ببخشید.
میخواستم بدونم من متولد ۱۵ may 1989 هستم که ۲۵ سال میشه تقریبا و سریازی رفتم و دانشجوی رشته مهندسی شیمی هستم 45 واحد پاس کردم (دانشگاه آزاد) الان تصمیم گرفتم برای مهاجرت برم به یه کشور که هم درامدش خوب باشه هم اینکه در صورت امکان بتونم هم زمان درس هم بخونم (البته در آمد واسم مهم تر(مثلا کشور کویت من دایم هست حدود 1500 دینار ماهیانه میگیره که میشه حدود 17 میلیون و خرجشون هم خیلی پایین و توی صرافی با مدرک دیپلم استخدام)) و اینکه راحت بتونم اقامت بگیرم.میخواستم بدونم برای سن من چه کشورهایی پذیرش دارن و اینکه اگه بخوان تو رشته خودم ادامه بدم ایا واحد های من را قبول میکنند و یا باید از صفر شروع کنم؟؟من مدرک دیپلم کار و دانش دارم و پیش دانشگاهی علوم انسانی و پاسپورت هم دارم و شرایط پذیرش من چیه و بعد از تحصیل به من اقامت دائم میدن یا ممکن ندن؟؟و یک سوال دیگه.من اگه بخوام بدون تحصیل وارد کشوری مثلا انگلیس ، امریکا یا کانادا بشم و اقامت بگیرم و تخصص خاصی هم ندارم به جز سرمایه گذاری چه راهی پیشنهاد میدید .. من برای کار کردن به چه چیزهایی نیاز دارم و در چه شغلهایی اجازه دارم که استخدام بشم.شرمنده که سوالاتم خیلی زیاد شد.ببخشید. راستی بهترین راهی که پیشنهاد میکنید که کوتاه ترین زمان و کمترین هزینه را داشته باشه چیه و چقدر زمان میبره...راستی من مدرک فنی حرفه ای کامپیوتر درجه 1 و 2 و برنامه نویسی پیشرفته را با سطح خیلی خوب هم دارم.در کل بر اساس تجربه پیشنهادتون کدوم کشور هاست؟؟
ممنون دوستان من
بازم شرمنده طولانی شد بعد سربازیم بخاطر بیکاریم مشکل اعصاب پیدا کردم و استرس جوری که روزی چندتا قرص اعصاب میخورم و شبها با 3تا اگزازپام میخوابم.کلا دارم نابود میشم.امیدم به زندگی صفر شده.چند بار هم تشنج کردم به خاطر حمله عصبی ..ترخدا کمکم کنید...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.لطفا اگر كسى وكيلى را درمورد قوانين كشور بلغارستان ميشناسه معرفي كنه.خيلى فوريه