موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممکن بفرمایید کمترین هزینه جهت سرمایه گزاری در انگلیس چقدر هست ؟
سوئد یا اسپانیا رو پیشنهاد نمیدین ؟ مزایا و معایب هرکدام رو لطف کنید به من بگید ممنون میشم.
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخهای سریعتون
راستش این مطالب در باره انگلیس رو که خودم بمراتب هزینه بیشتر از کانادا میشه و همونطور که گفته بودم هدف اصلی من سیتیزن شدن بعد از چند سال اقامت است حالا کم هزینه ترین راه چی هست
من فوق دیپلم الکترونیک دارم و خانومم لیسانس صنایع هست و تجارت فعلیم هم در زمینه تجهیزات مخابراتی هسا در دبی و ایران.
شرایط سرمایه گزاری در انگلیس اونهم مبلغ نزدیک به یک میلیون پوند زیاد هست علتی که من کانادا رو انتخاب نکردم هنوز بخاطر 120 هزار دلار هزینش بود لذا دنبال راهی هستم که هم کشور معتبر و سالیدی رو انتخاب کنم و هم ایکه هزینه سرسام آوری نخوام بدم البته 20-25 هزار دولار اوکی هست.
ممنون که به هموطنانتون مشاوره میدید.
با احترام فراوان
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
فکر نمیکنم هیچ کشوری با 25 هزار دلار بشه برای مهاجرت تجاری اقدام کرد مگر چک و مالزی...اونم اگه اشتباه نکنم مالزی هزینه ش بیشتر از این میشه شاید بتونین از طریق تخصصی برای سوئد یا انگلیس اقدام کنین.در تاپیک سوئد شرایط مربوط به کاریابی در این کشور وجود داره....موفق باشین دوست عزیز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در گوگل جستجو کردم شرکتی از آلمان ادعا میکرد که با 25000 یورو میشه شرکت ثبت کرد در آلمان و اقامت اونجا رو گرفت راستش تلفنی هم با اقایی بود صحبت کردم و آلمان رو پیشنهاد داد حالا به شک افتادم که آیا این موضوع صحت داره یا نه - ممنون میشم راهنمایی کنید.
آیا لینکی دارید شرایط و توضیحات کامل در رابطه به آلمان گفته باشه ؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمنا در ارتباط با سوئد هم قوانین مشابهی برای ثبت شرکت دیدم اگر از شما دوستان کسی از این طریق اقدام کرده ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من یک دندانپزشک هستم و دارم برای تخصص میخونم.
میخواستم بپرسم که چجوری میتونم به اروپا و از طریق تخصص مهاجرت کنم و هزینش هم چقدر میشه.
ممنون از کمکتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید . من قبلا موضوع رو اشتباهی بیان کردم . همونطور که گفتم من قبلا به کشورهای اروپایی و اسیایی زیادی رفتم و چهار بار ویزای شنگن دریافت کردم و دارای مدارک ورزشی در سطح قهرمانی اسیا و حضور در مسابقات جهانی دارم و مدارک کاری که قبلا گفتم . الا میخوام به یکی از کشورهای اروپایی مثل المان برم . یا جای دیگه . چطوری میتونم ویزا دریافت کنم ؟ ایا با اینکه چند باری به اروپا رفتم راحت به من ویزا میدن یا نه ؟ ممنون از اینکه جوابمو میدین .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از شما که راهنمایی میکنید . در باره گرین کارت امریکا چطوری میتونم اقدام کنم ؟ میشه بیشتر توزیح بدین . و سوال بعدی اینکه ایا بدون داشتن دعوت نامه میتونم به یکی از کنسولگری های اتحادیه درخواست ویزا کنم ؟ باید درخواست چه ویزایی کنم ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید . ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من متاهل هستم قصد داریم از ایران خارج شیم کشورهای اروپایی رو خیلی دوست داریم مثل اسپانیا و ایتالیا و هلند و سوئد و بلژیک و نروژ و سوئیس و انگلیس که میگن خیلی لندن گرون هستش ولی دوست دارم کانادا و استرالیا هم عالی هستند البته اسپانیا رو بیشتر از همه دوست داریم
من خودم فوق دیپلم کامپیوتر هستم و شوهرم دیپلم البته من کاردانی به کارشناسی معماری خوندم ولی فقط 3 ترم و ولش کردم شوهرم هم 2 سال مهندسی عمران خوند و بعد به دلیل مشغله شغلی انصراف داد از لحاظ مالی 250000 $ داریم علاوه بر املاکی به قیمت 300000 $ البته تا موقعی که بخواهیم بریم بیشتر پول خواهیم داشت هر دو ورزش دوستیم و من خوب شنا میکنم شوهرم هم بیلیلارد و پوکر ... اینا رو گفتم چون یه جایی خوندم که برای کشور های دیگه مهمه شغل شوهرم هم ترخیص کار هستند در گمرک ولی بیمه نیست دفترشون هم به ثبت نرسیده فکر کنم اطلا نمیشه رو کارش حساب باز کرد نه؟
خوب حالا شما می تونید راهنمایی کنید که ما کجا میتونیم بریم؟ ممنون میشم
من 25 سالمه و شوهرم 28 سال
زبان انگلیسی بد نیست میتونیم گلیممون رو از آب بکشیم بیرون ولی داریم کلاس میریم و تمرین میکنیم فرانسه هم که اصلا
با تشکر و خسته نباشید
برا اطلاعاتی هم که نوشتید خیلی متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مرسی از اینکه راهنمایی کردید . امید وارم بتونم به اطلاعات بیشتری دست پیدا کنم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من می خوام اقامت اروپاروبگیرم به نظر شماکدوم کشورواز چه طریقی راحتتره؟