موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 08:22)honey62 نوشته: (2014-08-05 ساعت 08:18)hamed1286 نوشته: آشنایی در ویرجینا ( فیرفکس) داریم که میگن بتازگی برای یکی از اقوامشون که لاتاری برنده شده بودند بعد از ۴ ماه تونستند دی وی بگیرند...
این دوستمون میگن جدیدا در این ایالت برای آزمون رانندگی علاوه بر سوشیال مدرک لیزینگ معتبر اقامت ۳ ۴ ماهه لازمه
آیا این گفته معتبره !؟
چیزی که من میدونستم اینه که : ما بعد از دریافت سوشیال میتونیم بریم آزمون رانندگی بدیم و گواهینامه و آی دیمونو دریافت کنیم و بعدش میریم ماشینمون رو با بیمه مناسب می خریم....
اینکه گفتند جدیدا این قانون داره اجرا میشه منو نگران کرده
کسی اطلاعاتی در این زمینه داره !؟!؟!؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام، دوست من همین یه ماه پیش رفت گواهینامه گرفت. کسی ازش مدرک لیزینگ نخواست. اگه بعد از این یه ماه قانون عوض شده باشه رو نمیدونم
سلام دوستان عزیز
من الان یکماه هست که از کالیفرنیا اومدم.
زمانی که برای تعویض گواهینامم به DMV وافع در خیابان sterling رفتم ، از من لیزینگ خونه رو خواست. و من مجبور شدم که برم خونه و دوباره برگزدم DMV. این تجربه من بود.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، اصلاح میکنم....
برای گواهینامه توی ویرجینا سوال کردم حتما لیزینگ خونه میخواد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز ميشه بگيد خانمتون كه گواهينامه گرفتند چه مداركي را بردندمن يك ماه است اومدم ويرجينيا سوشالم امده ولي گرين كارتم نيومده ترجمه گواهينامه هم دارم ميتونم گواهينامه بگيرم ممنون ميشم اگه سريع جوابم رو بدي چون خيلي احتياج به رانندگي كردن دارم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-08 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-08 ساعت 14:40 توسط shayan seyfi.)
سلام به همه مخصوصا خانم ندا
من همه صفحات رو خوندم و به خیلی از سوالام رسیدم
من برنده لاتاری 2015 هستم و هنوز نیومدم و دارم تحقیق می کنم.
21 سالمه و دارم با مدرک دیپلم میام. به خاطر اینکه تنها اشنام تو آمریکا در falls church ویرجینیا هست اینجا رو انتخاب کردم
سوالاتم اینه:
برای تحصیل ابتدا صبر کنم instate بشم یا نه؟چرا؟
هزینه ی کالج بعد و قبل instate شدنم چقدر طول می کشه؟
حرفه ی خواستی ندارم. آیا می تونم کار پیدا کنم؟ از کار کردن نمی ترسم
کمترین هزینه ای که می شه واسه خونه که شرایط خوب داشته باشه چقدر هست؟
و آخرین سوال اینکه حدودا یکی مثل من چقدر هزینه داره در ماه (خوراک.مسکن.رفت و آمد)؟
از تک تکتون تشکر می کنم و امیدوارم جبران کنم
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول از همه تشکر می کنم به خاطر راهنماییتون
نمی دونم چجور می تونم جبران کنم
من با کیس نامبر 69xx فکر می کنم کم کم تا اردیبهشت 94 بیشتر وقت ندارم
از الان هم شروع کردم برای تقویت زبانم و تافل
باز هم به خاطر اینکه با حوصله به سوالاتم جواب دادین ممنونم
با سپاس فراوان و آرزوی موفقیت
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 10:02)sa_za نوشته: (2014-09-08 ساعت 14:38)shayan seyfi نوشته: سلام به همه مخصوصا خانم ندا
من همه صفحات رو خوندم و به خیلی از سوالام رسیدم
من برنده لاتاری 2015 هستم و هنوز نیومدم و دارم تحقیق می کنم.
21 سالمه و دارم با مدرک دیپلم میام. به خاطر اینکه تنها اشنام تو آمریکا در falls church ویرجینیا هست اینجا رو انتخاب کردم
سوالاتم اینه:
برای تحصیل ابتدا صبر کنم instate بشم یا نه؟چرا؟
هزینه ی کالج بعد و قبل instate شدنم چقدر طول می کشه؟
حرفه ی خواستی ندارم. آیا می تونم کار پیدا کنم؟ از کار کردن نمی ترسم
کمترین هزینه ای که می شه واسه خونه که شرایط خوب داشته باشه چقدر هست؟
و آخرین سوال اینکه حدودا یکی مثل من چقدر هزینه داره در ماه (خوراک.مسکن.رفت و آمد)؟
از تک تکتون تشکر می کنم و امیدوارم جبران کنم
سلام
من 2 ماهه اومدم اینجا ولی فکر کنم یکم بتونم راهنماییت کنم
قبل از هر چیز بهت تبریک می گم که این فرصت خوب نصیبت شده، امیدوارم به نحو احسنت ازش استفاده کنی.
اول از همه قبل از ورودت به آمریکا امتحان تافل رو حتما بده و زبانت رو قوی کن. من خدا رو شکر زبانم خوبه اینجا مشکل زیادی ندارم ولی با وجود اینکه تو ایران دارم فوق لیسانسم رو می گیرم باید اینجا دوباره برم دانشگاه به خاطر همین همش میگم کاشکی قبل از ورودم به آمریکا تافلم رو گرفته بودم چون الان که می خوام برگردم ایران پروژه ها و پایان نامم رو باید سریع تر پاس کنم و وقت کمی دارم. حتما حتما حتما حتما حتما تافلت رو بگیر و برای ورود به دانشگاه اقدام کن و اصلا وقتت رو صرف چیزای دیگه نکن. سنت کمه و بسیار زمان خوبی داری که شروع کنی. در مورد کالج اطلاع زیادی ندارم ولی شنیدم اونایی که زیاد زرنگ نیستن می رن کالج. رفته بودم بانک حساب باز کنم، متصدی بانک فقط کالج رفته بود. من اینجا از همه تو هر شغلی که باشن می پرسم چی خوندید؟
دوم باز هم تاکید می کنم که تافلت رو بگیری و برای ورود به دانشگاه اقدام کنی و منتظر in state نباشی . من چند تا دانشگاه رفتم یه دو نشون گفت که 1 سال باید یگذره چون tax نمی دی.
سوم باز هم می گم که تافلت رو قبل از اینه ویزات تو دستت باشه بگیری و همه مدارک تحصیلیت رو جمع و جو کنی و بیای اینجا. و این رو هم بگم که شاید بد نباشه قبل از مصاحبت اپلای کنی چون اینجوری کارت جلو می افته بیشتر dead line ها قبل از فوریه هست البته بستگی به دانشگاه داره ممکن توی بهار هم باشه.
چهارم بهت تبریک می گم که ویرجینیا مخصوصا شمالش رو انتخاب کردی( خودت می یای می بینی چه جای خوبیه) به دلیل نزدیکی به واشنگتن از نظر اقتصادی خوبه و کار می تونی گیر بیاری البته اگه کار خوب می خوای باید بری دانشگاه. و همینطور دانشگاه های خیلی خوبی اینجا داره. من چند تا دانشگاه تو ویرجینیا و واشنگتن رفتم، دانشگاه های واشنگتن گرون هستند( چون اکثرا یحودی های پولدار می رن اونجا) و برای من که 15 دقیقه با واشنگتن فاصله دارم out of state حساب میشه، یعنی گرون تر. اولین باری که رفتم دانشگاه george town رو یادم نمیره. وارد یکی از ساختموناش شدم و مات و مبهوت به عظمت دانشکده و طراحی داخلیش و کلاس بزرگ شیشه ایش و پله ها و نرده هاو.... نگاه می کردم با اینکه خودم تو یه دانشگاه خوب درس می خونم یه لحظه تهی شدم و کم اوردم دوباره به خودم اومدم و رفتم دنبال administer e مربوطه.
پنجم امتحان تافلت رو حتما بده بعدا بیا، هزینه دانشگاه ها رو خودت باید از تو سایتشون در بیاری در قسمتadmission وب سایت دانشگاه برو مشخصه. دانشگاه های uva، george mason، virginia tech رو می تونی سرچ کنی بهت نزدیکتر هستن.
ششم تافلت رو بگیر بیا، در مورد هزینه باید بگم که من جمعا 1500 دلار در ماه خرج میکنم با اجاره، ولخرجی هم نمی کنم، البته فکر می کنم که به امید خدا دفعه بعدی که بیام بهتر می تونم دخل و خرجم رو کنترل کنم.
هفتم هدفت رو مشخص کن با خودت رو راست باش، به خودت دروغ نگو، به این فکر نکن که اینجا با کارای معمولی زندگیت رو بگذرونی البته صد در صد در کنار درس خوندن باید بری کار کنی چون هزینه دانشگاه اینجا بالاست( وام و بورسیه بحثش جداست) ولی این رو همیشه تو ذهنت نگه دار، اگه یه روزی یه شغل خیلی معمولی داشتی و یه نفر در حین کار ازت پرسید که آمریکا چی کار داری می کنی بهتره بگی دارم درس می خونم و برای تامین هزینه دانشگاه در کنارش دارم کار می کنم، اینجا اکثرا برای تامین هزینه دانشگاه می رن کار می کنن. پسر صاحب خونه ی من میره تو یه فروشگاهی تعمیر دوچرخه می کنه و جرج میسون داره law می خونه، البته بحث اون کسایی که بچه دارن و ازدواج کردن جداست، امیدوارم خدا به همه کمک کنه. ولی تو سنت کمه و می تونی اینده ی خیلی خوبی بعد از تحصیلت اینجا داشته باشی.
هشتم تافلت رو بگیر، درس برات خیلی حیاتیه. به حرف تمام ایرانی هایی که اینجا هستن گوش فرا بده همه تجربه ها رو بشنو، حتی اونایی که فکر می کنی بدخواه هستن یا نادان هستند و بعد فکر کن که آیا حرفشون درست بوده یا نه، و سپس تصمیم عاقلانه بگیر، این رو هم بگم که همیشه مستقیم حرکت کن. این فکر رو از ذهنت بیرون بیار که ایرانی ها اینجا الن بلن جیمبلن... همه جای دنیا آدم خوب و بد داره. با ذهن باز و آگاه بیا و خودت تجربه کن که چه کسی خوبه چه کسی بد. بعدش فاصله خودت رو با آدم های مختلف مشخص کن.
من خودم دوست ندارم کسی نصیحتم کنه و از این دسته ادم هایی هستم که خودم باید همه چیز رو امتحان کنم تا به این نتیجه برسم که خوبه یا بده. به خاطر همین نصیحتت نمی کنم ولی مثل خواهر بزرگتر بهت می گم که هیچ چیز در اینجا برای شما واجب تر از درس خوندن نیست و وقتت رو تلف نکن و حتما حتما حتما زبانت رو قوی کن، تافلت رو بگیر و با دانشگاه های مختلف در تماس باش. اگه می خوای کار کنی اشکالی نداره ولی در کنار درس. یه چیز دیگه چند تا نرم افزار کامپیوتر هم خوب خوب بلد باشی مفیده برات. ببین چه رشته ای می خوای ادامه بدی و یه جورایی اطلاعاتت رو بالا ببر.
گفتنی زیاده ...
و در نهایت رفتن به دانشگاه در اینجا برای شما از نان شب واجب تر است.
سلام
اول از همه تشکر می کنم به خاطر راهنماییتون
نمی دونم چجور می تونم جبران کنم
من با کیس نامبر 69xx فکر می کنم کم کم تا اردیبهشت 94 بیشتر وقت ندارم
از الان هم شروع کردم برای تقویت زبانم و تافل
باز هم به خاطر اینکه با حوصله به سوالاتم جواب دادین ممنونم
با سپاس فراوان و آرزوی موفقیت
فقط خدا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
یه سری اطلاعات میخوام در مورد شهر بلکسبرگ میخواستم ببینم وضعیت در مورد هزینه ها و شغل و مسکن اونجا به چه صورت هست ؟ ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی کنین .
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل/ورود : ٢٢ مي آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من توی fairfax هستم میخواستم بدونم گرین کارت چقدر طول میکشه تا بیاد الان بیست روزه اینجام.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من و خانوادم میخوایم به یه شهر بزرگ نقل مکان کنیم، منتهی نگران شغل همسرم هستیم، اگه کسی جاییو میشناسه ممنون میشم کمکمون کنه.
همسرم فوق لیسانس mba, accounting هستند و الان حسابرس دولت (ایالت) با سابقه 5 سال.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،من برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستم و تا الان که فقط۱۴روز تا پایان سپتامبر مونده شوهرم موفق به گرفتن ویزا نشده،
من تصمیم دارم به همراه دو تا یچه هام که یکی یکسال ونیم واون یکی ۷ ساله هستش به این ایالت بیایم تا گرین کارتمونو بگیریم و از همونجا هم برای شوهرم اقدام کنم..
حالا سوال من اینه که کسی اینجا هست که بتونه منو راهنمایی کنه واسه گرفتن خونه وراهنمایی های اولیه پس از ورود؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک اتاق از یک اپارتمان با تمامی امکانات در ویرجینیا منطقه فالس چرچ به یک خانم یا یک خانواده اجاره داده میشود
در صورت نیاز پیام خصوصی بدهید لطفا.سارا
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ذوستان چطور میشه مشکل گرفتن آپارتمان در منطقه اشبرن و استرلینک رو حل کزذ ما هز جا میریم میگن باید درآمدتون بین یه مبلغی باشه؟!! ما که هنوز کار نداربم چه کنیم؟!!!
برای ضامن هم در آمد بالا میخواد فقط برای یکخوابه اونم؟!!! لطفا ذوستان راهنمایی بفرمایند
ممنون
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]