موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم بدونم هزینه تحصیل همراه با هزینه اقامت دانشجویی تقریبا چقدره.و اینکه دانشگاههای معتبر و مورد تایید وزارت علوم استرالیا و نیوزلند از نظر زبان چه شرطی دارن؟
مرسی
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-01-29 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-29 ساعت 21:18 توسط ParsTrader.)
(2011-01-29 ساعت 13:37)mohamad k نوشته: سلام
میخواستم بدونم هزینه تحصیل همراه با هزینه اقامت دانشجویی تقریبا چقدره.و اینکه دانشگاههای معتبر و مورد تایید وزارت علوم استرالیا و نیوزلند از نظر زبان چه شرطی دارن؟
مرسی
سلام هزینه تحصیل برای دوره های لیسانس و فوق لیسانس در دانشگاههای معتبر
بین 20 تا 30 هزار دلار(استرالیا و نیوزیلند ) برای رشته های مهندسی است و برای لیسانس مدرک ایلتس 6 و برای فوق لیسانس 6.5 نیاز است
خرج زندگی هم بین 15000 تا 20000 دلار(استرالیا و نیوزیلند) است
یعنی به طور متوسط برای هر کشور 40000 دلار است
که چون دلار استرالیا گرانتر است هزینه تحصیل هم سنگین تر می شود
دلار استرالیا الان 1100 تومان است که هزینه تحصیل برای هر سال بیش از 44 میلیون می شود و دلار نیوزیلند هم الان 850 تومان است که هزینه تحصیل بیش از 34 میلیون تومان می شود
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی. اینجا جواب سوالم رو گرفتم. با این رقمهای سنگین فکر نمیکنم کار درستی باشه از طریق ویزای دانشجویی به استرالیا برای اقامت دائم اقدام کرد. اونهم شخصی با وضعیت من که بچه دارم و هزینه ثبت نام بچه و مخارجش هم هست. باید برای اقامت اقدام کنم. فکر میکنم .مرسی.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-20 ساعت 21:47)amiralid نوشته: (2011-01-29 ساعت 15:23)ashkan58 نوشته: (2011-01-29 ساعت 13:37)mohamad k نوشته: سلام
مرسی
سلام هزینه تحصیل برای دوره های لیسانس و فوق لیسانس در دانشگاههای معتبر
بین 20 تا 30 هزار دلار(استرالیا و نیوزیلند ) برای رشته های مهندسی است و برای لیسانس مدرک ایلتس 6 و برای فوق لیسانس 6.5 نیاز است
خرج زندگی هم بین 15000 تا 20000 دلار(استرالیا و نیوزیلند) است
یعنی به طور متوسط برای هر کشور 40000 دلار است
که چون دلار استرالیا گرانتر است هزینه تحصیل هم سنگین تر می شود
دلار استرالیا الان 1100 تومان است که هزینه تحصیل برای هر سال بیش از 44 میلیون می شود و دلار نیوزیلند هم الان 850 تومان است که هزینه تحصیل بیش از 34 میلیون تومان می شود
با تشکر فراوان از شما
مبالغی که فرمودید هزینه سالانه دوره ها مدنظرتون بود و یا کل هزینه ها ؟ (اگر کل هزینه ها باشد خیلی نسبت به کشورهایی مثل آمریکا و غیره مناسب تر هست.)
و اینکه برای نیوزلند تحصیل ، چه امتیاز افزوده ای برای اقدام مهاجرت دائم ایجاد می نماید؟
برای استرالیا چه طور ؟ مثلا نیاز به سابقه کاری بالا رو bypass می کنه ؟(برای استرالیا در این حد مطلع هستم که حدود 18 ماه فرصت کار یابی می دهند که می تونیم در اون مدت دوره یکساله تحصص های ویژه رو هم بگذرونیم که این دوره 10 امتیاز مستقیم داره )
سلام
هزینه ها سالیانه بود
برای نیوزیلند اگر فوق لیسانس (master ) بگیرید یک ویزای دوساله کاری می گیرید و اگر لیسانس بگیرید 6 ماه به شما فرصت می دهند تا دنبال کار باشید و اگر پیدا کنید خیلی راحت به شما اقامت می دهند اگر رشته شما جزو رشته های مورد نیاز انها باشد برای تحصیل در دوره های تخصص هم هیچ محدودیتی ندارد و به راحتی ویزای تحصیلی شما تمدید می شود
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
این آخرین گزارشیه که اعلام شده اینه که آپدیته
تاریخشم مربوط به 3 ماه قبله
تو کوتاه مدت بعید میدونم خیلی تغییری کنه (حداقل تا 3-4 سال بعد هم قابل استناده)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستی دارم که دنبال پذیرش دکترا از دانشگاهی در نیوزیلنده دنبال کسی میگرده که بتونه برای گرفتن پذیرش کمکش کنه . آیا شما میتونید کسی رو معرفی کنید ؟ ظاهرا بیشتر موسسات ایرانی کارهای استرالیا رو انجام میدن ممنون میشم راهنمایی کنید
برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در انتهای کمال بنگر که چگونه می افتی چون برگی زرد یا سیبی سرخ (کنفسیوس)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان باید چه شرایطی داشت تا بتوان در رشته های علوم انسانی و اجتماعی بورس (IPRS) استرالیا رو دریافت کرد ؟ مثلا حداقل نمره زبان برای رشته های انسانی و علوم اجتماعی آیبتس 7 در هر چهار مهارت است ،در رشته های انسانی مقاله بین المللی دادن واقعا سخت هست و لطف کنید بگویید حداقل باید چه شرایطی داشت؟
الف)سابقه کار حداقل چند سال ؟
ب) حداقل تعداد مقاله بین المللی؟
پ) حداقل هزینه ای که در صورت بورس کامل نشدن داشت باید چقدر باشد؟
ت) و...؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من پزشک عمومی هستم. واسه استرالیا یا نیوزلند برای تخصص و با قصد اقامت دایم کدام گزینه راحت تر و کم هزینه تره؟
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2015-07-01 ساعت 21:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-02 ساعت 09:40 توسط ParsTrader.)
یه سری اطلاعاتی من در رابطه با کشور نیوزلند به شما و سایر دوستان بدم
نیوزلند از لحاظ امنیت نسبت به استرالبیا و سایر کشورها به مراتب بالا است
دوم اینکه نیوزلند چون یه کشور فوق العاده دور است برای رفتن به اونجا
باید 3 تا هواپیما عوض کنید
و بازم به دلیل دور بودنش اخبار کمی از اونجا منتشر میشود
نیوزلند زیر نظر سیاستهای پادشاهی انگلستان هست یعنی حضرت الیزابت
دوم بر اونجا نیز تسلط دارد مردم خونگرم و قوف العاده جای سرسبز و زیبابیی
است
ولی استرالیا دارای اب و هوای گرم است
پیدا کردن کار در استرالیا به مراتب بهتر از نیوزلند است
اما در رابطه با گرانی و هزینه های تحصیلی من مطلع نیستم
دانشگاههای نیوزلند نیز دارای اعتبار بالایی برخوردارند