موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
soheil.server و white pigeon در همین تالار بحثهایی رو شروع کردهاند به آنجا هم سر بزن و با این دوستان در ارتباط باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز
من در جشنواره "ما می توانیم" نبودم
با اختراع های سرعتگیر هوشمند ، ماشین الک کننده خاک ،سیستم مدیریت ترافیک ، پژوهش در مورد بیو رباتیک و ابعاد جهان در جشنواره ها شرکت کرده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دیدم، ممنون دوست من
نه من با ایشون رابطه ای ندارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آره ممنون
بهشون پیغام دادم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من خودم لیسانس الکترونیک و همسرم فوق لیسانس مخابرات و مدرس دانشگاه است. ماه هم به دنبال ادامه تحصیل هستیم البته در رشته های مدیریت!!
بورس و scholarship در US شرایط ویژه می خواهد. یکی از بستگان ما هفته قبل رفت سفارتUS جهت کارهای ویزا
او برای دروره فوق لیسانس تونست با بهترین شرایط بورس بگیره. ولی واقعا نابغه است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از دانشگاه SFSU برای یه ارشد تجربی MFA سینما پذیرش گرفتم. از سال دوم هم ظاهرا شانس درس دادن توی دانشگاه رو دارم. ولی برای سال اول پولم کافی نیست. می خواستم از همگی بپرسم عاقلانه است دل رو به دریا بزنم و در عین نداشتن پول بیام امریکا؟ ممکنه فقط بتونم از پس ترم اولم بر بیام. کسی هست که تونسته باشه برای ترم دومش بورس بگیره؟ می تونید این لینک ها رو به من هم معرفی کنید؟
ممنون از همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دانشجوی ارشد منابع طبیعی - محیط زیست هستم و الان در حال انجام پایان نامه می باشم . می خواستم دانشگاه های مرتبط با رشته خودم واساتید برجسته را در دانشگاه های آمریکا پیدا نمایم تا از این طریق برای بورس تحصیلی اقدام کنم. در ضمن هنوز هیچ مدرک زبانی هم ندارم ولی در حال مطالعه زبان هستم. می توانید مرا یاری کنید؟