موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اینم یه سایت فوق العاده فارسی برای یاد گیری زبان فرانسهhttp://learning-french.netfirms.com/
On me dit que le temps qui glisse est un salaud
Que de nos chagrins il s'en fait des manteaux
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من زبان فرانسه ام خوبه،تو مکالمه سطح پیشرفته مشکلی ندارم، ولی برای از بین بردن استرسم از مصاحبه دلم می خواد یه کلاس talk show یا همچین چیزی به زبان فرانسه پیدا کنم که فقط مکالمه آزاد باشه و در سطح پیشرفته برگذار شه ! کسی تو تهران یا کرج همچین کلاسی سراغ داره؟؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنوم جناب فلاحی. حتما مزاحم میشم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من لیسانس ادبیات فرانیسه دارم اگه کمکی ازم بربیاددر خدمت دوستانم.(برای دوستانی که تازه شروع کردن سی دی های Bienvenue en France خوبه )
jiva persia
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سطح زبانم رو برای سفارت 9 زدم و انها به جای دعوت من به مصاحبه مدرک TCF خواستند ولی رتبه من کم شد الان دوباره نامه زدند که باید باید امتیارم رو بالا ببرم لطفا اگه کسی می دونه به من بگویید که من چه سطحی از این امتحان باید قبول بشم که سفارت منو رد نکنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اقای فلاحی من که نتونستم دانلود کنم راهنمایی کنید
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
اصولا ما بعد از مهاجرت به کبک میریم کلاس فرانسه و احتمالا از نوع دولتی هم میریم که یه پول تو جیبی هم بگیریم. میدونم که اونجا موسسات خصوصی هم فرانسه تدریس میکنن که بدیهیه که باید پول بدیم.
حالا سوال من اینه:
آیا میشه برای خوندن فرانسه در یکی از این موسسات و یا یه کالج ثبت نام کرد و ویزا گرفت. و مثلا ۵-۶ ماه رو در مونترال فرانسه بخونیم و بعد برگردیم ایران. ( شبیه این دورههای آموزشی انگلیسی در انگلستان، و یا دورههای فرانسوی در فرانسه). میخوام بدونم که چنین دوره هایی رو میتونیم در مونترال بگذرونیم؟
اینجوری هم فرانسه یاد میگیریم ( چون احتمالا ۶ماه درس خوندن در اونجا بهتر از ۶ماه درس خوندن در ایرانه!!!) و هم امتیاز سابقه سکونت در کبک رو میگیریم.
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-03 ساعت 01:28)maxsoulfly نوشته: دوستان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
اصولا ما بعد از مهاجرت به کبک میریم کلاس فرانسه و احتمالا از نوع دولتی هم میریم که یه پول تو جیبی هم بگیریم. میدونم که اونجا موسسات خصوصی هم فرانسه تدریس میکنن که بدیهیه که باید پول بدیم.
حالا سوال من اینه:
آیا میشه برای خوندن فرانسه در یکی از این موسسات و یا یه کالج ثبت نام کرد و ویزا گرفت. و مثلا ۵-۶ ماه رو در مونترال فرانسه بخونیم و بعد برگردیم ایران. ( شبیه این دورههای آموزشی انگلیسی در انگلستان، و یا دورههای فرانسوی در فرانسه). میخوام بدونم که چنین دوره هایی رو میتونیم در مونترال بگذرونیم؟
اینجوری هم فرانسه یاد میگیریم ( چون احتمالا ۶ماه درس خوندن در اونجا بهتر از ۶ماه درس خوندن در ایرانه!!!) و هم امتیاز سابقه سکونت در کبک رو میگیریم.
بله دوست عزیز اتفاقا سفارت فرانسه در تهران این کارو برای شما انجام میده برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.ambafrance-ir.org/sommaire.php3?id_rubrique=2 مراجعه کنید
On me dit que le temps qui glisse est un salaud
Que de nos chagrins il s'en fait des manteaux