موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من متولد 1369 هستم و الان در حال تحصیل هستم و تا آخره امسال دیپلم کامپیوتر میگیرم.ولی میخوام در رشته ای که علاقه دارم یعنی موسیقی(آهنگ سازی)تحصیل کنم.من الان مشکل سربازی دارم.میخوام طریقه پذیرش دانشگاه استرالیا یا کشورهای دیگه رو بدونم
موضوعها: 17
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
برای اخذ پذیرش دانشگاهی تا آنجا که من میدونم داشتن وضعیت سربازی مشخص مثل کارت پایان خدمت لازمه . از اون گذشته میتونید بطور مستقیم با دانشگاههای مورد نظر خود در شهر مورد علاقه خودتون تماس بگیرید و درخواست پذیرش بکنید . البته به زبان انگلیسی
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
دانشجوی دکتری و در حال آمده سازی مدارک برای فرصت مطالعاتی در استرالیا هستم. برای انتخاب بیمه دچار مشکلم. کسی تو این زمینه تجربه داره؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدید.
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-01 ساعت 14:00)justinfo نوشته: سلام،
دانشجوی دکتری و در حال آمده سازی مدارک برای فرصت مطالعاتی در استرالیا هستم. برای انتخاب بیمه دچار مشکلم. کسی تو این زمینه تجربه داره؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدید.
درود
با دفتر مرکزی بیمه کارآفرین تماس بگیرید
تسهیلات خوبی برای امثال شما دارند و امیدوارم مشکل شما را حل کنند
موفق باشید
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ليسانس مهندسي صنايع از دانشگاه آزاد با معدل 15 دارم ، تصميم به مهاجرت دائم به استراليا دارم ، چطور ميتونم از دانشگاههاي استراليا براي ادامه تحصيل پذيرش بگيرم ، آيا ميشه از يكي از دانشگاههاي استراليا بورس گرفت ؟ من 5 سال سابقه مرتبط با رشته در شركت نفت دارم. لطفأ راهنمايي كنيد. ممنون .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
راستش به نظر ميرسه كيس شما خيلي خوب باشه ولي من اطلاعي از رشته هاي دانشگاهي دانشگاههاي استراليا ندارم . به نظر من اگر از سفارت استراليا در تهران نتيجه نگرفتيد يا بصورت سرچ اينترنتي شخصا پيگيري فرماييد و يا اينكه از دوستانمان در سايت اپلاي ابورد كه بصورت تخصصي در زمينه تحصيل فعاليت ميكنند كمك بگيريد من مطمئن هستم شما ميتوانيد ادامه تحصيل خود را در استراليا داشته باشيد اي كاش ميتونستم كمك بيشتري بكنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ضمن تشکر از دوستانی که به سئوال من پاسخ خواهند داد من 3 دارم که در ذیل ارائه می شود.
دوستان در صورتیکه کسی متاهل باشد و بخواهد با ویزای دانشجویی به استرالیا برای دوره دکتری برود
1- ویزایی که برای او صادر می شود معمولا چند ساله است؟
2- در سئوال 32 PART F فرم 1221 باید کدام نوع از ویزاهای را برای همسرش انتخاب کند؟
2-1- VISITOR VISA
یا
2-2-MIGRATION VISA
3-در فرم شماره 80 باید کدام نوع ویزا را از گزینه های زیر برای همسرم انتخاب کنم؟
visitor
temporary resident
a further temporary stay
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-16 ساعت 09:28)alivisa نوشته: سلام
ضمن تشکر از دوستانی که به سئوال من پاسخ خواهند داد من 3 دارم که در ذیل ارائه می شود.
دوستان در صورتیکه کسی متاهل باشد و بخواهد با ویزای دانشجویی به استرالیا برای دوره دکتری برود
1- ویزایی که برای او صادر می شود معمولا چند ساله است؟
2- در سئوال 32 PART F فرم 1221 باید کدام نوع از ویزاهای را برای همسرش انتخاب کند؟
2-1- VISITOR VISA
یا
2-2-MIGRATION VISA
3-در فرم شماره 80 باید کدام نوع ویزا را از گزینه های زیر برای همسرم انتخاب کنم؟
visitor
temporary resident
a further temporary stay
دوست عزيز در شرايط عمومي ويزاي همراه دانشجو شش ماهه است تا انجا كه من ميدانم او ميتواند كار تمام وقت داشته باشد ولي شما بعنوان دانشجو نه در پاسخ سوال دوم شما ايشان ويزيتور ويزا ميگيرند . براي درخواست ويزاي مهاجرت رويه ان حداقل 18 ماه طول ميكشد و مشيود ويزاي 175 كار و تخصص
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایا کسی شرایط تخصص دندان پزشکی در استرالیا را میدونه؟هزینه ها؟امکان کار ؟و ایا باید اول مدرک عمومی رو معادل سازی کرد؟یا میشه بلافاصله تخصص ثبت نام کرد؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-19 ساعت 12:13)mohagernor نوشته: انتخاب دانشگاه
یکی از مهمترین بخش های گرفتن پذیرش میباشد.
اولین عامل در انتخاب دانشگاه، انتخاب کشور است و سپس انتخاب دانشگاه بر اساس رتبه، احتمال پذیرش و سایر موارد.
ضمن تشكر از شما دوست عزيز خواهشي از شما و ساير دوستان دارم.
از اونجايي كه بازديد كنندگان اينترنت اغلب فرصت مطالعه همه نامه ها و مطالب را ندارند خواهش ميكنم نامه خود را ويرايش كنيد و انها را با عناوين دسته بندي شده ارائه فرماييد و از تهيه نامه ها و مطالب طولاني جلوگيري نمياييد . البته اگر خود امكان اين كاررا نداريد مجبورم خودم انرا ويرايش و تقسيم بندي كنم كه البته ممكن است قانون كپي رايت زير پا گذاشته شود و حق نويسنده محترم ادا نشود. با تشكر. مير انجمن استراليا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزير ، من در نظر دارم با گرفتن ويزا تحصيلي و ادامه تحصيل ، جهت اخذ اقامت دائم پس از اتمام دوره تحصيلي اقدام نمايم ، لذا از كليه عزيزاني كه در اين زمينه اطلاعاتي دارند خواهشمند است بنده را راهنمايي فرمايند . متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تشکر از توضیحاتتون من یه سئوال در مورد پزشکی داشتم.می خواستم ببینم تحصیل تخصص های جراحی و ارتوپدی در استرالیا ممکن هست و بعد چه مدت زمانی؟با تشکر