موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...
من و همسرم برای اردیبهشت برنامه رفتن به استانبول داریم. البته زیاد رفتم استانبول ولی همیشه هتل رزرو کردم و از طریق تور رفتم ولی این بار می خوام جور دیگه این سفر رو تجربه کنم.
می خوایم با قطار بریم چون همه بهمون میگن خیلی خوش میگذره و می خوایم اونجا خونه واسه 9 شب رزرو کنیم ولی اینجا یه مشکل هست واسه دو نفر آدم نمیصرفه کسی دوست نداره واسه اردیبهشت بره استانبول؟
اینجوری هم واسه ما خوبه هم واسه شما.
ایمیلم رو میزارم دوست داشتین ایمیل بزنید :
yasina.sattari@yahoo.com
موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد به نظر شما اتوبوس بهتره يا قطار؟ اتوبوس دو روزه اما قطار چند ساعته؟
كدام اتوبوس گرونتره يا قطار؟ متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-02 ساعت 23:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-02 ساعت 23:58 توسط Nakisa.)
سلام
ما تصميم داريم كه براي عيد با قطار بريم تركيه ولي وقتي متوجه شدم كه 5 ساعت در كشتي هستيم خيلي دو دل شدم چون پارسال خاطره خيلي بدي از كشتي دارم از بندر عباس با كشتي رفتيم دوبي خيلي كشتي تكون داشت از ساعت ١٠ شب كه سوار شدم همه مسافرها حالت تهوع گرفتند تا موقعي كه به شارجه رسيديم ودر كشتي دكتري وجود نداشت وتهويه هوا هم وجود نداشت مي خواستم از دوستاني كه سوار كشتي درياچه وان شدن سوال بپرسم كه چگونه است ؟وقطار فعلا تا ايستگاه آنكارا بيشتر نمي رود اتوبوس ٤٥ ساعته مي رود ولي قطار ٧٠ ساعته از نظر قيمتي تفاوتي ندارند
ممنون مي شوم كه كمكم كنيد
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
قطار تا خود استانبول میرود
کشتی وان اصلا تکان ندارد و خیلی راحت است
برای مسافرت با قطار سعی کنید بلیط رفت تنها بگیرید و برای برگشت از هواپیما استفاده کنید (معمولا پروازهای چارتر با قیمت های بسیار مناسب در استانبول گیر خواهید آورد
لازم نیست منزل رزرو کنید در استانبول (منطقه لالعلی )آپارتمانهای مناسب و تمیز با نرخ معمولی زیاد پیدا میشوند
مسیر برگشت قطار به ایران خیلی کسل کننده است
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از شرکت پگاه رو بلیط قطار گرفتم ، تلفنی برام رزرو کردن و شنبه میرم که بلیطمو بگبرم. البته وقتی بلیط اوکی میشه تماس میگیرن و شماره حساب میدن تا پولو واریز کنید. رفت و برگشت تا آنکارا دو نفر 312000 تومان. به نظرم مناسبه. فقط نمیدونم برای رفتن به آنتالیا ایستگاه کایسری پیاده شیم بهتره یا آنکارا؟ کسی میدونه لطفا بگه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من چند روز پیش رفتم یکی از همین آژانس های مسافرتی از تهران تا آنکارا 120 هزار تومن... این جور که مسئول آژانس میگفت دیگه تا استانبول نمیبرن و آنکارا ته خطه!!!!(صرفا جهت اطلاع)
حالا یه سوال:
برای رفتن به ترکیه و 7 روز اقامت داشتن (به صورت کاملا دانشجویی (بهینه))
جدا از خرج بلیط رفت و برگشت چند لیره ی ترکیه برای خورد و خوراک و جای خواب باید با خودم ببرم؟؟؟ هزینه ها چه جوریه توی ترکیه؟؟ نمیخوام خرجم زیاد بشه!!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من يه سوال يه دارم اگه با ماشین خودم برم ترکیه میتونم ماشین خودم رو همونجا بفروشم؟ این کار چه مراحلی داره و چقدر برام هزینه داره؟ لطفا دوستان راهنمایی کنند.
کیس نامبر:201XAS000000xx
رویت قبولی: May
مقصد: کالیفرنیا - لوس آنجلس
دریافت گرین کارت:دو هفته بعد از ورود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام از کجا باید بلیط بگیرم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی می تونه به من یه راه کم خرج از تهران به استامبول رو یاد بده ؟
کجا باید خوابید قیمت و غذا این چیزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی از قیمت جدید قطار تا استانبول اطلاع داره؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-21 ساعت 23:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-21 ساعت 23:54 توسط nika.)
سلام
اگه با قطار بری ترکیه ارز مسافرتی بهمون تعلق میگیره؟
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)