موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید نمونه سئوالات جدید را در لینک زیر گذاشته ام شاد و پیروز باشید
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...pid=148145 (2011-03-04 ساعت 04:36)mohsen324 نوشته: دوستان یک مقاله در ویکی وجود داره که مربوط به گواهینامه رانندگی در کالیفرنیا است. من این نوشته رو شروع کردم که هر کس سوالی در این زمینه داره مطرح کنه و از اطلاعات موثق درون پرسش و پاسخ ها بتونیم مقاله ویکی رو بهتر کنیم.
لینک مقاله در ویکی
http://bit.ly/fPIp0b
من یک گنجینه خوبی از سوال های آزمون هم دارم که به زودی اسکن می کنم و اینجا قرار می دم.
از دوستان دیگه هم اگر کسی سوال داره بده که به گنجینه اضافه کنیم.
کتاب هم به زبان انگلیسی وجود داره که اینجا می تونید دانلودش کنید.
http://dmv.ca.gov/pubs/dl600.pdf
هر سوالی داشتید بپرسید. امیدواریم بحث خوبی اینجا شروع بشه.
برای مقاله ویکی هر چیزی فکر می کنید اضافه بشه بهتره ما رو خبر کنید.
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
قبل از رفتن برای امتحان آیین نامه حتما به صورت آنلاین نوبت بگیرید
https://www.dmv.ca.gov/foa/clear.do?goTo...aleName=en
وقتی که وارد dmv می شوید دو تا صف هست یکی برای کسانی که نوبت دارند که معمولا یک یا دو نفر بیشتر نیستند و آنهایی که نوبت نگرفتند و صف طولانی هست. بعد از اینکه به باجه اول مراجعه کردیید(حتما confirm number که موقع نوبت گرفتن آنلاین دریافت کردید به همراه داشته باشید) بهتون یک فرم میدن و یک شماره که باید منتظر باشید تا شماره را بخوانند و موقعی نوبت شد به همراه فرم اگر گواهینامه ایران و ترجمه را دارید حتما ارائه دهید تا در صورت قبولی در آزمون کتبی گواهینامه موقت که تا 2 ماه می توانید با آن رانندگی کنید 31 دلار هم باید پرداخت نمایید. بعد از این باجه باید عکس بگیرید و در نهایت هم به باجه امتحان مراجعه کنید که شماره باجه ها را بهتون می گند در صورت قبولی در امتحان آیین نامه به صورت آنلاین برای امتحان شهر نوبت بگیرید و اگر مثل من به صورت آنلاین شما را مجاز ندانست باید به صورت تلفنی نوبت بگیرید و چون زمان پشت خط بودن بالای 30 دقیقه می باشد( 50 دقیقه پشت خط بودم) توصیه می کنم با google تماس بگیرید که از دقیقه های موبایلتون کم نشه
شاد وپیروز باشید
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمامی دوستان،آیا کسی میدونه از زمان ورودمان به کالیفورنیا تا چند روز مهلت دادن امتحان رانندگی را داریم،ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-02 ساعت 12:52)mahmood_eng نوشته: سلام
قبل از رفتن برای امتحان آیین نامه حتما به صورت آنلاین نوبت بگیرید
https://www.dmv.ca.gov/foa/clear.do?goTo...aleName=en
وقتی که وارد dmv می شوید دو تا صف هست یکی برای کسانی که نوبت دارند که معمولا یک یا دو نفر بیشتر نیستند و آنهایی که نوبت نگرفتند و صف طولانی هست. بعد از اینکه به باجه اول مراجعه کردیید(حتما confirm number که موقع نوبت گرفتن آنلاین دریافت کردید به همراه داشته باشید) بهتون یک فرم میدن و یک شماره که باید منتظر باشید تا شماره را بخوانند و موقعی نوبت شد به همراه فرم اگر گواهینامه ایران و ترجمه را دارید حتما ارائه دهید تا در صورت قبولی در آزمون کتبی گواهینامه موقت که تا 2 ماه می توانید با آن رانندگی کنید 31 دلار هم باید پرداخت نمایید. بعد از این باجه باید عکس بگیرید و در نهایت هم به باجه امتحان مراجعه کنید که شماره باجه ها را بهتون می گند در صورت قبولی در امتحان آیین نامه به صورت آنلاین برای امتحان شهر نوبت بگیرید و اگر مثل من به صورت آنلاین شما را مجاز ندانست باید به صورت تلفنی نوبت بگیرید و چون زمان پشت خط بودن بالای 30 دقیقه می باشد( 50 دقیقه پشت خط بودم) توصیه می کنم با google تماس بگیرید که از دقیقه های موبایلتون کم نشه
شاد وپیروز باشید
سلام دوست عزيز.
ميتونم بپرسم كل پروسه گرفتن گواهينامه رانندگي چقدر طول ميكشه؟
يعني با يه اقامت 10 روزه يا دو هفته اي ميشه كل پروسه رو به سرانجام رسوند؟
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید می خواستم درمورد سن دریافت گواهینامه در ایالت کالیفرنیا بدونم اگه ممکنه یه توضیح بدید.
ممنون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-25 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-25 ساعت 13:58 توسط ali234.)
یکسری اجزای ماشین رو من ترجمه اش رو براتون می نویسم که اگر افسر پرسید بدونید:
turn signal: راهنما
arm signal: علامت دست ( در موقع ضروری )
rear view mirror:آینه بغل
emergency flasher: فلاشر
warning light: فلاشر
foot brake: ترمز
emergency /parking brake: ترمز دستی
horn:بوق
clutch: کلاج
streeng wheel: فرمان
wind shield wipers: برف پاک کن
gear: دنده
accelerator: گاز
odometer: کیلومتر شمار
Speedometer: سرعت سنج
glove box:داشبرد
defroster: دفراستر
seat belt:کمربند
brake light: چراغ ترمز
head light: چراغ جلو
passenger door: در سمت مسافر
front and rear licence plate : پلاک عقب و جلو
tank: باک بنزین
hood: کاپوت
trunk:صندوق عقب
rear window:شیشه عقب
wind shield: شیشه جلو
driver window: پنجره سمت راننده
hubcap: قالپاق
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.