موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رییس شرکت قراره بعد از 15 روز برای ما اقامت دائم بگیره ؟
میخواستم ببینم اقامت دائم همون سیتیزن هست ؟
بعد اینکه ایا میتونه بگیره ؟
و ایا خوبه یا بد ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزيز
من پارسال رفتم دبي با تور راستش خيلي خوشم اومد و دوستاني كه اونقدر بد ميگفتن نبود بعد از برگشتن پيگير شدم براي رفتن به اونجا گفتن بايد استخدام يه شركت بشي و بتوني كار و درآمد داشته باشي تا بتوني ويزاشو داشته باشي
kami190 عزيز تبريك ميگم موقعيت خوبيه براتون اگه منم يه موقعيت مشابه داشتم حتما ميرفتم
دوستان اگه كسي تو دبي يا ابوظبي شركت داره يا آشنا داره من حاظرم برم ( چشم بسته غيب گفتم )
موفق سربلند باشين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر من و همسرم قبل انجام کار بخواییم 1-2 روز واسه دیدن به دبی بریم ! اگر از طریق دفاتر مسافرتی اقدام کنیم ایا میشه ؟ و ویزا چه مدته تهیه میشه ؟ چقدر طول میکشه اصولا تا ویزا سیاحتی مثل تور اماده بشه ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-12 ساعت 10:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-12 ساعت 10:14 توسط usa.)
kami190 عزيز سلام
راستش من خودم بچه اهوازم و گرما و آب و هوا زياد برام مهم نيست و در شرايط سخت هم ميتونم زندگي كنم و از زندگي با عربها هم راضي بودم هر چند خودم عرب نيستم اما عربها زود با ما ايرانيها جور ميشن و ارتباط برقرار كردن باهاشون براي من راحت بود
از جهت زندگي در دبي راستش با اينكه يه شهر پولداري هستش و بيشتر به درد افراد پولدار ميخوره اما من فكر ميكنم اگه كسي تنها باشه يا دو نفر باشن و بتونن زندگي سبك با مخارج كم داشته باشن خيلي بهتره از ايران ميتونن از زندگيشون لذت ببرن
مثلا همين ماشين شما قيمت همين ماشينهاي كه گفتي با قيمت ماشينهاي توي ايران مقايسه كن خوب براي خود من شايد هيچوقت نتونم سوار bmw يا پرادو يا كمري بشم چون با حقوق كارمندي نميشه ماشين 50 يا 100 ميليوني خريد اما اونجا چي ....
دبي يه شهر پيشرفتس با موقعيتهاي فوق العاده براي كساني كه توانايي پيشرفت دارن كساني ميشناسم كه به عنوان كارگري از همون بچه هاي جنوب رفتن اونجا و وضعشون الان خيلي خوبه درسته كه سختي هاي خودش داره اما فكر ميكنم ارزش داشته باشه تو يه شهر پيشرفته با مردمي كه از همه دنيا هستن كار و زندگي كني و تجربه خيلي خوبي هستش
دوست عزيز kami190 اگر واقعا با شرايطي كه گفتي ميتونين برين و اقامتتون حتي چند ساله جور هستش بنظر من بريد و شرايط اونجا خيلي بهتر از ايران هستش
دست منم بگير با خودتون ببريد
موفق سربلند باشيد
براي تور فكر ميكنم الان خيلي سريع حاظر ميشه اگه امروز اقدام كنين شنبه يا يكشنبه ميتونين برين البته اگه تور براي اين زمان باشه
موفق باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بسیار ممنونم از پاسخ خوبتون
اره براحتی میتونید یه ماشین خیلی خوب رو سوار بشی و لذت ببری
خونه هم مهیا و فراهم هست
ولی نکته مهم اینجاست که بقول خودت دبی شهر پیشرفته هاست و فردی توش موفق میشه که بتونه از شرایط نهایت استفاده رو بکنه
منم بچه جنوبم
من خیلی ها رو میشناسم که الان خیلی خیلی پولدار هستند فقط کارشون این بوده که چنیدن سال ( قدیم ) میرفتن از امارات مواد غذایی مثل شکر و چایی رو میوردند ایران و میفروختن
میشه به راحتی یه کار خوبی راه انداخت مخصوصا اینکه به قول معروف ما هم الان یه کاری مستقل داریم با یه حقوق ثابت ماهیانه و یه خونه ! پس در واقع به نفع ما هست ! ولی خوب اگر یکی جدا میخواد بره - برای کسب سود - باید خونه بگیره بعدشم بشینه ببینه ایا کاری که میخواد انجام بده سودی واسش داره یا نه و ماهی باید بین 1 تا 2 میلیون هزینه زندگیش میشه !
ولی باز حساب کنی یه بدی داره ! بدیش اینجاست که اگر نتونی یه کار مستقل و جدایی که درامد خوبی داشته باشه رو پیدا کنی شاید با این حقوقی که به ما میدن نشه یه زندگی رو چرخوند ! بعدشم جنبه های عاطفی که همون غربت میشه .....
باید رفت و دید .....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا اینا ویزای ما رو صادر کردند و شمارشو دادند ؟
ایا جایی هست بشه چک کرد که ایا این تا کی اعتبار داره یا نه ؟
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من هم دوبی را خیلی دوست دارم و اگر یک زمانی پیشنهاد کاری خوبی در آنجا داشته باشم ممکن است که قبول کنم چون به ایران نزدیک است و آدم احساس خوبی دارد.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-13 ساعت 23:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-13 ساعت 23:44 توسط kami190.)
جسارتا به چه علتی احساس خوبی در دبی میکنید ؟
قضیه گواهینامه چی هست ؟
باید گواینامه بین اللملی بگیرم یا باید یه بار دیگه اونجا امتحان بدم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به زبان عربی تدریس میشه ؟ این کلاس ها !؟ بعد چطوره اسونه یا سخت ؟
میخوام ببینم قیمت بنزین در دبی از ایران بیشتره یا کمتر ؟ یکی میگفت 1000 تومنه - خودم یه جا دیدم زده بود 1.7 درهم
در کل میخوام روشنتر بشم ....