موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-03 ساعت 17:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-03 ساعت 17:25 توسط ParsTrader.)
سلام
متاسفانه کاربر تازه واردی با نام کاربری pajouheshnik با ارسال پیغام خصوصی ادعا می کنند که می توانند برای افراد علاقه مند به مهاجرت بدون شرکت در امتحان ایلتس مدرک (جعل مدرک) ایلتس تهیه کنند . در نظر داشته باشید که تمام مدارک ایلتس از طریق سایت مرکزی چک می شود و فردی که از مدرک جعلی استفاده کند حداقل 10 سال در لیست سیاه قرار می گیرد و از امکان مهاجرت و ادامه تحصیل محروم خواهند شد همچنین ایشون ادعا می کنند با مدیران سایت در ارتباط هستند به همه دوستان توصیه می کنم که به هیچ وجه به این ادعاها توجه نکنند و در صورت مشاهده بلافاصله موضوع را به مدیران سایت اطلاع دهند.
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
مديران عزيز اگر ممكنه نام كاربري اون فردي كه در هوستون اقدام به سوء استفاده كرده بود به همراه جزئيات و نحوه كارش بگذاريد بلكه دوستان آگاه شوند و ديگه براي كسي همچين موردى پيش نياد.
با تشكر
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺑﺪﻟﯿﻞ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﮔﺮﯾﺒﺎنگیر ﺳﺎﯾﺖ ﻧﺸﻮﺩ ﺗﺎ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺩﺭ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺻﺎﻟﺤﻪ ﺍﺯ ﺑﯿﺎﻥ ﻧﺎﻡ ﻓﺮﺩ ﺧﺎﻃﯽ ﻣﻌﺬﻭﺭﯾﻢ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﻣﻤﮑﻦ ﺷﮕﺮﺩ ﺍﯾﻦ ﺷﺨﺺ ﺑﯿﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ .
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تشكر از جناب ناظم خواهشمندم حداقل از ادامه فعاليت شخص مذكور جلوگيري كنيد و اميدوارم بعد از اقدام قانونى شخص مورد نظر رو معرفى و به سزاي اعمالش برسونيد تا ديگه شاهد همچين اتفاقاتي در اين سايت نباشيم كه به اعتبار سايت صدمه بزنه.
سپاس.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
کلا دوستان عزیز
من با اینکه شدیدا ادم خوش بینی هستم نسبت به کل ادمها و نژادها
ولی مراقب سو استفاده همه باشید، خیال خودتون راحت کنید قدم هاتون رو با احتیاط بردارید.
حالا چه افرادی که از نام موسسات استفاده می کنند
چه خود موسسات که قصد دارن سو استفاده کنند.
همواره ادمهای تازه وارد در هر حیطه ای ، بیشتر در معرض خطر هستن، از معتمدینتون مشورت بگید
مهاجر هم که همش تازه واردی است.
چه ایرانی ها چه خارجی ها شاید به روتون نیارن و خوب می شه فهمید طرف چند وقته اومده
چه جور ادمی است
دنیا دیده اس یا زود گول می خوره
پس مراقب باشید.
خنده روی لباتون فراموش نشه.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.