2016-10-21 ساعت 23:15
(2016-10-21 ساعت 01:14)سرباز هخامنشی نوشته:(2016-10-15 ساعت 14:59)farzin263 نوشته: سلام دوستان خسته نباشید من از یه جایی شنیدم که آلمان یه بخش نامه داده که تحصیلو رایگان کرده واسه کسایی که میخوان مهاجرت کنن کسی اطلاعی داره مثلا بشه از طریق تحصیل اقامت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود، من برگه های مختلفی رو درباره همین گذاشتم در گروه، در بخش های آلمان، بله و این رایگان بودن از امسالو پارسال نیست، چند سالی هست که همه گیر شدند. و اون دانشکده و دانشگاه هایی که دولتی هستند و کم هم نیستند.
زمانی که بشما پذیرش بدند شما میتونید برای روادید به سفارت با داشتن مدارک نیاز پرونده ویزای دانشجویی، درخواست و با ویزاش دانشجویی کنین، و در زمان دانشجویی هم میتونین کار نیمه با درآمد در هر زمینه ای داشته باشید. هزینه یک سال زندگی هم باید درابتدا داشته باشید که بتازگی 8640 اویقو شد. و پس از دوران دانشجویی هم با تمدید ویزا و پرداخت هزینه میتونید تا 18 ماه موندگار برای کاریابی بشید و تا اونزمان هم میتونین باز کار نیمه داشته باشین.
اون برگه هارو بخونید و پرسشی تکراری نبود در همون بخش بپرسید.
فقط یه سوال من هرجا پرسیدم کسی بهم نگفت مدارک چی میخواد چجوری باید از اون دانشگاه پذیرش بگیرم