موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من و همسرم ۲۹ دسامبر ۲۰۱۴ برگه زرد گرفتیم وبعد حدود ۱۰ ماه بالاخره در جواب اخرین ایمیلی که فرستادیم یه ایمیل برای همسرم اومده که ویزاتون حاضر هست و پاسپورتتون رو بفرسید ولی نه سایت واشنگتن و نه سایت دوبی تغییر نکرده!
این یعنی ویزاهامون واقعا حاضره! بفرستیم پاسپورتهارو یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. اقا وحید یه سوال داشتم ازتون. تا اونجا که خبر دارم شما دوباره اقدام کرده بودید برای ویزا. میخواستم بپرسم جوابتون اومد یا اصلا قبول کردن با توجه به اینکه یه پرونده باز داشتید دوباره اقدام کنید؟ممنون میشم جواب بدید..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان! من ٨ اكتبر مصاحبه داشتم و برگه زرد گرفتم! متاسفانه امروز تو سايت واشنگتن ريفيوز اعلام شد! علت رو نمي دونم اما ايميل با عنوان ٢١٤(ب) فرستادن! سايت دبي هنوز چيزي اعلام نكرده! نمي دونم بايد ايميل بزنم؟ افسر مصاحبه خيلي مثبت گفت كه شما مشكلي نداريد اما در نهايت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان واقا وحید گل . اقا وحید ما هم میخواهیم برای ویزای توریستی دوباره اقدام کنیم اگه خاطرتون باشه ما هم در سال 2013سپتامبر برگه زرد گرفتیم ولی بعداز 20 ماه رد کردند. من دو تا سوال دارم اگر کسی از دوستان تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنید.یکی اینکه از روزی که مصاحبه رفتیم 2سال باید بگذره یا از روزی که رد شدیم برای اقدام دوباره ویزا. دوم .من تو بسیج سپاه خدمت کردم و سرباز وظیفه بودم واین رو روز مصاحبه هم گفتم .حالا کارت پایان خدمتم هوشمند شده و روی کارت نزده که کدام ارگان خدمت انجام داده اید میخواستم بدونم روز مصاحبه بگم تو سپاه خدمت کردم یا نه. اینبار میخوام از انکارا وقت بگیرم قبلی از دبی بود نظر شما دوستان خیلی برام مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت شما دوست عزیز و دیگر دوستان.ممنون از راهنمایتون تشکر.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقن بعد از شش ماه دیروز ویزامون کامپلیت شد. شوهرم سربازیم معاف و کارگردان. من نویسنده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من بار اول 9 ماه طول کشید و البته از اون ویزا استفاده نکردم یعنی نرفتم آمریکا
بار دوم 4 هفته طول کشید
هر دوبار هم از سفارت امریکا در پاریس اقدام کردم
راستی این بار اخری که بهم ویزا دادن پاسپورتم گم شد ، قرار بود تا آخر آپریل برم
ویزام هنوز اعتبار داره کسی میدونه باید چیکار کنم ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ادرس سایت واشنگتن چیه برای چک کردن ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اطلاع دارن آیا واقعا خدمت در س پ ا ه روند کلیر شدن رو تقریبا ناممکن میکنه ؟
من تاپیک کلیرنس های 3-4 سال گذشته رو خوندم 90 درصد موارد که شکر خدا معاف بودن. اون درصد کمی هم که س پ ا ه بودن اکثرا یا خودشون یا کل کیسشون رو هیچوقت کلیر نکرده بودن.
حالا سوال من اینه که آیا خدمت در س پ ا ه یا امریه اینقدر دردسر سازه؟ یعنی اونا واقعا نمیدونن که این خدمت اجباری هست و دست خود آدم نیست؟!!
آیا امکانش هست در زمان مصاحبه اصلا نگیم کجا خدمت کردیم؟!