موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .میدونم که شاید اینجا خیلی جاش نباشه .ولی من برای پسر کوچولوم به دنبال یک معلم خصوصی زبان انگلیسی هستم و دوست دارم کسی باشه که کاملا صحیح اموزش بده و لهجه درستی داشته باشه .از دوستان خواهش میکنم که اگر شخص خاصی را میشناسن به من معرفی کنن.راستی من اصفهان هستم.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
شما توی هیچ کشوری جز خود امریکا(مردمش)نمیتونین افرادی رو پیدا کنین که لهجه ی خیلی درستی داشته باشه
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام توصیه من به شما
استفاده از فیلم ها و برنامه های زبان اصلی که برای کودکان در نظر گرفته شده استفاده کنید زیرا با توجه به تجارب شخصی و تایید اساتید من و دوستان کالی نشین 70 درصد زبان از طریق گوش دادن انتقال می یابد
باتشکر
On me dit que le temps qui glisse est un salaud
Que de nos chagrins il s'en fait des manteaux
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[سلام
امیدوارم شما مرا راهنمایی کنید آیا به نظر شما بهترین روش شنوایی می باشد یا خیر
و اگر چنین است چون من در شهرستان زندگی می کنم و دسترسی به تهران و با کلاس های که با فیلم کار می کنند ندارم میخواستم مرا راهنمایی کنید که در این نوع فیلم ها چگونه کار می شود
من چند روز پیش کتاب understanding American Movie آقای محمد گلشن همراه با سی دی را گرفته ام که خیلی کمک حال بوده امید وارم مرا راهنمایی کنید و آیا شخصی خاصی که خوب فیلم را بفهمد اطلاع دارید ایمیل یا تلفن او را به من بدهیدgholami.1982@yahoo.com
و اگر شما تجربیاتی در این زمینه دارید با من در میان بگذارید
با تشکر فراوان
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-28 ساعت 07:20)hasangholamo نوشته: [سلام
نقل قول:امیدوارم شما مرا راهنمایی کنید آیا به نظر شما بهترین روش شنوایی می باشد یا خیر
و اگر چنین است چون من در شهرستان زندگی می کنم و دسترسی به تهران و با کلاس های که با فیلم کار می کنند ندارم میخواستم مرا راهنمایی کنید که در این نوع فیلم ها چگونه کار می شود
من چند روز پیش کتاب understanding American Movie آقای محمد گلشن همراه با سی دی را گرفته ام که خیلی کمک حال بوده امید وارم مرا راهنمایی کنید و آیا شخصی خاصی که خوب فیلم را بفهمد اطلاع دارید ایمیل یا تلفن او را به من بدهیدgholami.1982@yahoo.com
و اگر شما تجربیاتی در این زمینه دارید با من در میان بگذارید
با تشکر فراوان
دوست من سوالات رو خصوصی ازم بپرس
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم با نرم افزار رزتاستون كار كردم به نظرم مفيده و با مبلغ 8000 تومان مي تونيد تهيه كنيد
شاد و پيروز باشيد
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه پائین نیست. سطحش اصلا از متوسط شروع میشه.اگه خودتون حس می کنید که شاید سطحش واستون پائین باشه اول پکیچ شماره 2 ش که شامل سطح(level) قسمت4 و 5 میشه استفاده کنید.و سپاس از pefa گرامی که لطف کردند و آدرس این سایت و دادن و لطف فرمودند و اشتباه من و که باید انگلیسسی رزتا استون می نوشتم و متاسفانه فراموش کردم و ننوشتم اصلاح کردن واقعا ممنون.
موضوعها: 15
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
بنظر من این نرم افزار برای افراد متوسط و متوسط به بالا مناسب نیست.
Vocabulary رزتا در سطح مبتدی است و لغات پیش پا افتاده بسیاری دارد که فکر نمی کنم زیاد برای افرادی که زبان نسبتا خوبی دارند جذاب باشد.
البته این نرم افزار خوبی که دارد این است که تصویری است و نیازی به ترجمه به فارسی نیست. بطور مثال برای کلمه Book ، ترجمه فارسی آن برای شما به نمایش گذاشته نمی شود بلکه تصویر یک کتاب را به شما نشان می دهد.
در مجموع نرم افزار Rosetta Stone برای افرادی بهتر است که زبان را در حد مبتدی بلدند و کلمات و جملات بسیار محدودی از آن زبان می دانند و پیشنهاد من استفاده از این نرم افزار برای یادگیری زبان های غیر انگلیسی (منظور زبان هایی است که از آن ها هیچ نمی دانید یا بسیار کم می دانید). اگر انگلیسیتان خوب است و زبان خارجی دیگری بجز انگلیسی نمی دانید و می خواهید زبانی غیر از انگلیسی یاد بگیرید بنظر من رزتا شروع خوبی برای یادگیری است.