موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی به من بگه به صورت شفاف که وقتی ماشین رو لیزینگ میگیری دیگه ماشین برای خودته یا نه مثل اجاره کردن میمونه بعد یه مدت باید ماشین رو برگردونی بهشون و این پولی هم که ماهانه پرداخت کردی سوخت میشه ؟ فرقی با قسطی خدین میکنه ؟
من از این نوشته های دوستان چیزی دستگیرم نشد.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 10:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 10:56 توسط soheilbadami.)
نه عزیز مثل خونه اجاره کردن هست و بعد 3 سال باید پسش بدی یا میتونی اخر سر بخریش بسته به قراردادت. مقدار مسافتی هم میتونی باهاش رانندگی کنی محدوده در هر سال.
در فایننس یا خرید قسطی هم همین مقدار اجاره یا لیس رو (حدودا) بصورت بهره ازت میگیرن پس در کل فرق زیادی نمیکنه اما خب جزئیات و نوع قرارداد در هر کدوم چند جور هست. نو و کارکرده بودن هم متفاوته در هر دو.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
اون بسته به قرار داد لیس هست که بعد از خاتمه چه توافقی میتونه انجام بشه اما خرید قسطی هم زمان مشخص داره اکثرا فکر کنم 3 سال هست یا نهایت 5 سال هم من دیدم ( در باره ماشین نو )
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 07:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 08:00 توسط arisa-mohammad.)
با سلام
همونطوریکه دوست خوبم اشاره کرد شما مجبور به خرید خودرو در آخر مدت لیس نیستید و در اکثر قرار دادهای لیس ، خرید خودرو در آخر قرارداد ، یک انتخابه. و به نظر من برای کسایی که پول زیادی ندارند اتفاقأ لیس خودروی نو بهترین گزینه است به شرطی که در ابتدا یک نفر ضامن (co-signer) داشته باشن به چند دلیل:
1- شما مجبور نیستی پول زیادی در ابتدای کار پرداخت کنی (برای یک ماشین متوسط و معمولی مثل تویوتا کورولا مدل سال حداکثر 700 دلار که البته در برخی مواقع که حراج دارن میشه 200 دلار).
2- پرداخت ماهیانه معقول و پیش بینی شده ( به عنوان مثال برای همون تویوتا ماهی 200 دلار).
3- عدم وجود هرگونه هزینه اضافی و پیش بینی نشده در ارتباط با تعمیرات و خرابی خودرو چون خودرو های نو حداقل تا 3 سال گارانتی کامل دارن(حتی روغنش رو هم مجانی عوض میکنن و در صورتیکی توی جایی خراب بشه هم مجانی جابجاش میکنن و تازه اگه بیشتر از یک روز کار داشته باشه ماشین جایگزین بهت میدن)
4- افزایش سریعتر کردیت.
البته یکسری موارد دیگه هم هست که به عنوان معایبش مطرح میکنن
1- در هر ماه بیشتر از مسافت مشخصی نباید حرکت کنید ( در اکثر قرارداد ها 1000 مایل در ماه است ولی تا 1200 تا هم میشه در زمان قرارداد چونه زد البته اگر هم بیشتر برید شامل جریمه خواهد بود که در انتهای زمان لیس محاسبه میشه به عبارت دیگه برای یک لیس سه ساله با ماهی 1000 مایل یا 1600 کیلومتر شما باید 36000 مایل بیشتر راه نرفته باشید که در طول سه سال میتونید مدیریتش کنید و همچنین در صورتیکه در انتهای مدت لیس ماشین رو بخرید یا مجدد از خودشون یه ماشین جدید لیس کنید معمولأ این جریمه رو اعمال نمیکنن)
2- ماشین باید بیمه کامل داشته باشه در صورتیکه برای یک ماشین شخصی شما می تونید فقط بیمه شخص ثالث بگیرید ( فرق این دوتا باهم در مورد تویوتا کورولا و در منطقه ما ماهی حدودأ 40 تا 50 دلاره که با توجه به اطمینان خاطرش از نظر من میرزه)
3- کل پول پرداختی شما در انتهای مدت لیس از دستتون میره (در این مورد هم تقریبأ این میزان کمی بیشتر از سود خواب پول شما به علاوه افت قیمت خودرو است در صورتیکه همون ماشین رو نقد بخرید)
4- باید ماشین رو تمیز نگهدارید ..صندلی پاره شده و قطعات شکسته شده داخل خودرو و غیره مشمول جریمه خواهد شد.
در خصوص وام خودرو من به شخصه اطلاعاتی ندارم و کسی رو هم از دور و وریام ندیدم اینکارو کرده باشن .نمیدونم چرا؟
با تشکر
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-27 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-30 ساعت 11:54 توسط air.)
یک نکته مهم این که دیلر ها کردیت شما را ران می کنند واین یعنی شما تا مرز خرید ماشین پیش رفته اید .پس تا آخرین لحظه قرارداد از دادن مشخصاتتون برای خرید یا لیس خودرو جدا خودداری کنید .وقتی کردیت شما را ران می کنند از اعتبار شما کاسته می شود .شما وقتی وام برای خرید ماشین می گیرید ناخودآگاه کردیت شما پایین می آید اما وقتی هنوز مصمم به خرید خودرو نشده اید خیلی اذیت کننده است که بدون هیچ کاری کردیت اسکور پایین بیاید. خیلی از افراد می خواهند که قبل از خربد ماشین یک براورد هزینه داشته باشند واین براورد هزینه نه تعهدی برای خریدار است که بخرد و نه برای فروشنده که با اون قیمت بفروشد.
اگر مچبورید برای کارتون به شهر دیگری بروید و رانندگی طولانی کنید ماشین بخرید تا مشکل مایلج نداشته باشید به اضافه اینکه ماشینتون کم مصرف باشد تا هزینه بنزین هم کمتر باشه
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
@air
اگر شما در آخرین لحظه هم مشخصات میدادید، که نتیجه خب همین میشد! نه؟
since 2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی که تازه وارد آمریکا شده و پول زیادی هم با خودش نداره و همچنین اسپانسر هم نداره که با ضمانت اون بتونه ماشین کرایه کنه و نیاز به ماشین برای رفتن به سر کار داشته باشه . چه راه حل هایی پیشنهاد می کنید ؟
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 08:11)maka2 نوشته: @air
اگر شما در آخرین لحظه هم مشخصات میدادید، که نتیجه خب همین میشد! نه؟
متن را اصلاح کردم امیدوارم که به سوال شما هم پاسخ داده باشم
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016