2008-09-03 ساعت 19:39
سلام دوستان عزیز
من بازم برگشتم با یه کوله بار از سوالای تازه!
1- من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. هنوز نامه دوم دستم نرسیده. با این حساب من غیر از ترجمه رسمی همه مدارکم، چقدر فرصت لازم دارم تا کارهای مربوط به فرم I-134 رو انجام بدم؟ (اسپانسر من چند روز زمان لازم داره تا کارهای مربوط به فرم اظهار نامه هاشو انجام بده؟) و اینکه اون فرم باید تو دفتر خاصی تو آمریکا Notarize بشه؟
2- من آخرش درست حسابی نفهمیدم! باید گواهی عدم سوء پیشینه رو ببریم یا نه؟ اگه لازمه چند روز طول میکشه؟ (مصاحبه من ابوظبی هست.) این سوال رو واسه این پرسیدم چونکه بعضی از دوستان تو پستهای قبلی نوشتن که ازشون خواسته بودن!
3- آیا چیزی تو نامه دوم هست که مهم باشه؟ (منظورم فرمه غیر از I-134)
4- اگه ایشالا ویزا بگیرم و بعدش ازدواج کنم میتونم همسرم رو هم با خودم ببرم؟
یا اینکه باید اول برم آمریکا و بعد از اونجا واسه آوردنش اقدام کنم؟ (فقط یه سواله!)
ممنون میشم اگه به سوالای من جواب بدین.
من بازم برگشتم با یه کوله بار از سوالای تازه!
1- من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. هنوز نامه دوم دستم نرسیده. با این حساب من غیر از ترجمه رسمی همه مدارکم، چقدر فرصت لازم دارم تا کارهای مربوط به فرم I-134 رو انجام بدم؟ (اسپانسر من چند روز زمان لازم داره تا کارهای مربوط به فرم اظهار نامه هاشو انجام بده؟) و اینکه اون فرم باید تو دفتر خاصی تو آمریکا Notarize بشه؟
2- من آخرش درست حسابی نفهمیدم! باید گواهی عدم سوء پیشینه رو ببریم یا نه؟ اگه لازمه چند روز طول میکشه؟ (مصاحبه من ابوظبی هست.) این سوال رو واسه این پرسیدم چونکه بعضی از دوستان تو پستهای قبلی نوشتن که ازشون خواسته بودن!
3- آیا چیزی تو نامه دوم هست که مهم باشه؟ (منظورم فرمه غیر از I-134)
4- اگه ایشالا ویزا بگیرم و بعدش ازدواج کنم میتونم همسرم رو هم با خودم ببرم؟
یا اینکه باید اول برم آمریکا و بعد از اونجا واسه آوردنش اقدام کنم؟ (فقط یه سواله!)
ممنون میشم اگه به سوالای من جواب بدین.
کیس نامبر : AS000021XX
دریافت نامه اول : 1st April 2008
ارسال نامه اول : 28th May 2008
اعلام کارنت : 15th August 2008
دریافت نامه دوم : 10th September 2008
تاريخ مصاحبه : 7th October 2008
دریافت ویزا : 8th October 2008
تاریخ ورود به آمریکا: 14th March 2009
دریافت گرین کارت : 14th April 2009
دریافت نامه اول : 1st April 2008
ارسال نامه اول : 28th May 2008