موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ومن امسال دوم دبیرستان هستم و به دلیل یک سری مسایل مجبورم خارج از ایران تحصیل کنم وچون شنیدم هزینه ها در هند کمتر است فکر کردم هند گزینه ی خوبی باشه البته فعلا !!!و می خوام بدونم در این مقطع باید در ابتدا چه اقداماتی انجام بدم و اینکه به طور متوسط هزینه ی تحصیل و زندگی معمولی ماهی چقدر هست ! ممنون !
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان سلام
مدرسه های وابسته به دولت ایران در 2 رشته امکان تحصیل رو فراهم کردن . تجربی و ریاضی که معمولا برای گذراندن دوره پیش دانشگاهی .شما قبل از گرفتن مدرک 3 دبیرستان امکان حضور و ادامه تحصیل در هند را ندارین مگر در شرایط خواص (مثل ماموریت پدر در هند که در انصورت شما میتوانین به صورت غیر حضوری در کلاسها ثبت نام و در امتحانات پایان دوره در کنسولگری شرکت کنید . در هر صورت من شنیدم مجلس در حال تصویب قانونی مبنی بر جلوگیری از خروج محصلین واجب شرایط سربازی از سن 15 سال است پس هر چه زودتر خارج بشین به نظر من بهتره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون اما در حال حاضر قوانین به چه صورت هست ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی از دوستان کلا درباره ی تحصیلات دبیرستانی در آسیا اطلاعاتی داره ممنون میشم اگه کمک کنه !!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد قیمت ها کسی اطلاعی داره ؟؟؟
موضوعها: 3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-11 ساعت 12:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-11 ساعت 12:50 توسط gt3333.)
سلام دوستان من یکی از دوستان بهم توصیه کرده همین راهو برم.
یعنی برم هند ادامه تحصیل بدم.به نظرتون آیا مناسب هست؟شرایط کار چجوریه ؟
من الان دیپلم کامپیوتر دارم و خدمتم هم تموم کردم .بخوام برم اونجا تحصیل ادامه بدم امکان داره؟بعدش تصمیم دارم به کشور خوبی برم
مثلا اسرالیا و اروپا ...
ممنون توجهتون