موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میتونم بپرسم علتی که انصراف دادی چی بوده ؟
چون من خودم چند سال پیش تقتضای انصراف دادم از یه رشته شبیه شما ولی در یک رشته دیگه مشغول به تحصیل شدم و راضیم !
ایا درس ها براتون سخت هست ؟ یا درگیر مسائل دیگر هستید ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوست من اگر فکر میکنید درستون براتون سخته مشکل این نیست که از تحصیل جدا بشید
شما میتونید اون رشته دلخواهتون رو بزنید و اگر دانشگاه ازاد بزنید مطمئن باشید سریع قبول میشید و با جدیت مشغول به تحصیل بشید
در این جامعه اگر دوست دارید موفق بشید مهم این هست که یا پول داشته باشی یا مدرک
اگر یک ریال هم نداشته باشید با مدرک بالا میتونید هم پولدار بشید و هم موفق و هم مهمتر از این دارای شخصیت اجتماعی
اگر پولدار باشید باز هم میتونید دارای مدرک بشید و موفق ولی کمتر شخصیت اجتماعی دارید
ولی اگر 2 تاشو نداشته باشه آدمی من فکر میکنم فقط با تلاش فراوون شاید بتونه این 2 تا نقص رو جبران کنه که باز در این جامعه بعید میدونم ...
باید نه به فکر خودتون باشید باید فکر اینده تون باشید و بعد ها رو نیگاه کنید که فرزندان شما به داشتن پدری مثل شما افتخار کنند
سخترین تجربه های یه زندگی رو من کسب کردم اینها رو که خدمتتون میگم تجربه چندین سال شکست و پیروزی در این جامعه ایرانی هست ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الان شما امارات هستين اگر هستين چند تا از شركتهاي كاريابي را به اسم و شماره تلفن و آدرس بذارين
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
من میخوام بدونم ایا با خرید خانه میشه اقامت دبی را گرفت
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقامت دائم یا ویزا ؟ من دنبال اقامت هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-05 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-05 ساعت 01:34 توسط امین خلیفات.)
سلام دوستان من چند باری به امارات سفر کردم و اگر بتونم اقامت بگیر واسه امارات خیلی بهم کمک میکنه چون اونجا میتونم کار کنم .میخاستم ازتون کمک بگیرم و بدونم تو این شرایط سخت آیا راهی هست که بشه اقامت گرفت ؟ ترجیها ارزان ترین روش ولی اگه گرون هم باشه میتونم یه کاریش بکنم .
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بهترین روش برای گرفتن اقامت دبی چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام چطور میتونم اقامت دبی بگیرم ؟ به صرفه ترین وساده ترین راه کدومه ؟ مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان سال چهارم کامپیوتر نمرا افزار هستم شما فرض کنید 2 سال طول میکشد من فوق لیسانس بگیرم و حدود 14 تا 18 ماه هم سربازی
به نظر شما بعد از این مدت من به امارات مهاجرت کنم خوب است؟؟ بد است ؟؟ کار پیدا میکنم؟؟ شرایط کار در دبی برای ما ایرانی ها چه طور است؟؟؟ مورد بهتری از امارات برای مهاجرت سراغ دارید؟؟
من به شخصه به وطنم علاقه بسیار زیادی دارم اما میخواهم مهاجرت کنم از دوستان میخواهم مرا راهنمایی کنند که شرایط به چه صورتی است؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید