موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان
جدیدترین سوالهای فارسی ایین نامه کایفرنیا رو لازم دارم ....ایا فقط از همین سوال ها میاد دوستان لطف کنند لینکش رو بذارن در ضمن برای پایه یک میخام اقدام کنم اگر اطلاعات تکمیلی کسی داره ممنون میشم بدرود.......
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من هوستون هستم . یک کتابی هست که آیین نامه هستش و چنتا جزوه که ایرانیهای اینجا زحمت کشیدند . هم فارسی و هم انگلیسیش رو دارم
در ضمن صد در صد سوالات از همین جزوات هست.
من دارمشون و اسکنشون کردم
دوستان هر کسی خواست ایمیلشو به من بده تا من براتون ایمیل کنم
موفق باشید
و بدرود
سلام خوبین لطف میکنین راهنمای فارسیرو برای من ایمیل کنین .z_raja24@yahoo.com
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه اگر بخواهیم با گرین کارت ماشین بخریم وبا گواهینامه بین المللی درجایی مثل تگزاس رانندگی کنیم آیا ماشین خریداری شده رو بیمه میکنن یا خیر ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-20 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-20 ساعت 15:47 توسط tomi.)
سلام ...دوستان میگن اگر درایران گواهینامه رو در دارالترجمه انجام بدین خود اونا میفرستن وزارت امور خارجه بعدمیبرید آمریکا میفرستید سفارت پاکستان اونجا تایید میشه و80درصد کار گواهینامه آمریکایی رو انجام دادید ومابقی کار خیلی راحت تره کسی تجربه اینکار رو داشته
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
(2016-10-10 ساعت 14:08)tomi نوشته: (2016-10-01 ساعت 09:51)masoud1388m نوشته: (2016-10-01 ساعت 00:14)shervin56 نوشته: لطفا برای من هم ایمیل کنید
Pedi_56@yahoo.com
با سلام میخواستم خواهش کنم دفترچه سوالات و راهنمای فارسی رانندگی رو واسه من هم لدفا بفرستین masoud1388m@gmail.com
سلام قربون دستت برایمنم ایمیل کن tom_tomi36@yahoo.com
با سلام
یکی از دوستان محبت کنه این فایل ها رو آپلود کنه و لینکش رو بزاره
ممنون
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نمونه سوالات امتحان فارسی کالیفرنیا رو میخواستم .. مطالب قبلی رو که دوستان زحمت کشیدن خوندم ولی نمونه سوالات جدیدتر هم هست ؟ اگه هست ممنون میشم که لینکش و بذارین
دو روز دیگه وقت امتحانم هست و استرس دارم
پیشاپیش ممنون