شماره کیس: 2012AS00040XXX
کنسولگری: آنکارا
تعدا افراد: 1
اطلاع از برنده شدن: 15 جولای 2011
ارسال فرمهای سری اول: 23 جولای 2011
کارنت شدن کیس: 9 آپریل 2012
مصاحبه: 12 جون 2012
دریافت کلیرنس: 31 جولای 2012
مسافرت به آمریکا: اواخر اکتبر
دریافت گرین کارت: ؟
============================
جمع تقریبی هزینه ها:
فلمهای سری اول:
68000 پست تی ان تی به کنتاکی آمریکا برای ارسال فرمهای سری اول
8000 عکس برای فرمهای سری اول
فرمهای سری دوم:
60000 واکسن
220000 مدارک در دو نسخه
16000 عکس برای فرمهای سری دوم
38000 پست دی اچ ال برای ارسال سری دوم فرمها
سفر اول به آنکارا به قصد مصاحبه (دلار 1800 تومان):
445000 بلیط ترکیش رفت و برگشت به مقصد آنکارا
55000 عوارض خروج از کشور
720000 هتل الیت (همراه یا صبحانه )
270 لیر خورد و خوراک در آنکارا تقریبا معادل 260 هزار تومان
140 لیر هزینه ترنسفر از فرودگاه به هتل و بالعکس و گشت و گذار در شهر تقریبا معادل 135 هزار تومان
150 دلار مدیکال معادل 270000 تومان
330 دلار سفارت معادل 594000 تومان
>> مدت اقامت در آنکارا 9 روز به دلیل اینکه احتمال میدادم ویزای یک ضرب بگیرم اما نشد.
سفر دوم به آنکارا برای اخذ ویزا (دلار 2100 تومان):
6 شب هتل الیت پالاس همراه با صبحانه معادل 300 دلار (630000 تومان)
بلیط ترکیش رفت و برگشت 790000 تومان به (دلیل های سیزن بودن گران بود)
55000 تومان عوارض خروج از کشور
200 لیر تقریبا معادل 200 هزار تومان هزینه خورد و خوراک
1 میلیون و 800 هزار تومان بلیط به دالاس با bmi رفت و برگشت
--------------------------
جمع کل: 6.364.000 تومان
توضیحی در مورد هزینه ها:
با افزایش روز به روز نرخ ارز هزینه های مسافرتی به کشورهای خارج برای مصاحبه متاسفانه هر روز افزایش پیدا میکنه. قیمتهایی که من در بالا ذکر کردم مال زمانی بود که وضعیت دلار در بازار بسیار آشفته بود و از 1600 تا 2200 متغیر بود. که البته از شانس بدم من دلارهایی که تهیه میکردم با قیمت های بالا می افتاد. اما برای صرفه جویی در هزینه ها راههای مختلفی هست.
مثلا شما به جای اینکه با هواپیما به کشور مقصد (عموما ترکیه) میتونین با قطار و یا اتوبوس برین. همینطور در کشور مقصد هم به جای هتل میتوانید در هاستل هایی که چند نفر رو در یک اتاق اسکان میدن ساکن بشین در این حالت هزینه ها به شدت کاهش پیدا میکنه. اما هر کاهش هزینه ای بی تبعات نخواهد بود. اگر زمینی برگردین به ایران و در پاسپورتتون ویزای آمریکا موجود باشه بنا بر گفته برخی دوستان ممکنه در مرز با ماموران کمی مشکل پیدا کنید. همچنین راحتی و امنیتی که در یک هتل 3 ستاره خواهید داشت در هاستلها نخواهید داشت.
هاستل و مسافرت زمینی به نظر من مناسب افراد مجرد هستند و اگر هم که ویزای یک ضرب بگیرین سفر دوم برای اخذ ویزا هم ملغی میشه و این حالت به صرفه ترین و اقتصادی ترین پلن میتونه باشه. اما اگر شما خانواده باشین و بخواهین با هواپیما برین و در هتل اقامت داشته باشین و به احتمال زیاد هم که ویزای یک ضرب نخواید گرفت و باز هم مجبورید یک سفر دیگه به آن کشور داشته باشین. در این حالت خودتون رو آماده کنین تا میلیون ها تومان پول خرج کنین.
به نظر من بهتره قبل از مسافرت تمام راه ها و پلن ها رو در نظر بگیرین. قیمت پرواز های مختلف رو در بیارین و سر پول هتل چانه بزنید. چون پولهای که خرج میشه و گاه سر به فلک میزنه پولهایی هستند که میسوزند و بر گشتنی نیستند تا زمانی که به سلامتی کاری در آمزیکا پیدا کنید و پول های رفته رو زنده کنین.
سفرنامه
به روز رسانی 25 آگوست 2012
کنسولگری: آنکارا
تعدا افراد: 1
اطلاع از برنده شدن: 15 جولای 2011
ارسال فرمهای سری اول: 23 جولای 2011
کارنت شدن کیس: 9 آپریل 2012
مصاحبه: 12 جون 2012
دریافت کلیرنس: 31 جولای 2012
مسافرت به آمریکا: اواخر اکتبر
دریافت گرین کارت: ؟
============================
جمع تقریبی هزینه ها:
فلمهای سری اول:
68000 پست تی ان تی به کنتاکی آمریکا برای ارسال فرمهای سری اول
8000 عکس برای فرمهای سری اول
فرمهای سری دوم:
60000 واکسن
220000 مدارک در دو نسخه
16000 عکس برای فرمهای سری دوم
38000 پست دی اچ ال برای ارسال سری دوم فرمها
سفر اول به آنکارا به قصد مصاحبه (دلار 1800 تومان):
445000 بلیط ترکیش رفت و برگشت به مقصد آنکارا
55000 عوارض خروج از کشور
720000 هتل الیت (همراه یا صبحانه )
270 لیر خورد و خوراک در آنکارا تقریبا معادل 260 هزار تومان
140 لیر هزینه ترنسفر از فرودگاه به هتل و بالعکس و گشت و گذار در شهر تقریبا معادل 135 هزار تومان
150 دلار مدیکال معادل 270000 تومان
330 دلار سفارت معادل 594000 تومان
>> مدت اقامت در آنکارا 9 روز به دلیل اینکه احتمال میدادم ویزای یک ضرب بگیرم اما نشد.
سفر دوم به آنکارا برای اخذ ویزا (دلار 2100 تومان):
6 شب هتل الیت پالاس همراه با صبحانه معادل 300 دلار (630000 تومان)
بلیط ترکیش رفت و برگشت 790000 تومان به (دلیل های سیزن بودن گران بود)
55000 تومان عوارض خروج از کشور
200 لیر تقریبا معادل 200 هزار تومان هزینه خورد و خوراک
1 میلیون و 800 هزار تومان بلیط به دالاس با bmi رفت و برگشت
--------------------------
جمع کل: 6.364.000 تومان
توضیحی در مورد هزینه ها:
با افزایش روز به روز نرخ ارز هزینه های مسافرتی به کشورهای خارج برای مصاحبه متاسفانه هر روز افزایش پیدا میکنه. قیمتهایی که من در بالا ذکر کردم مال زمانی بود که وضعیت دلار در بازار بسیار آشفته بود و از 1600 تا 2200 متغیر بود. که البته از شانس بدم من دلارهایی که تهیه میکردم با قیمت های بالا می افتاد. اما برای صرفه جویی در هزینه ها راههای مختلفی هست.
مثلا شما به جای اینکه با هواپیما به کشور مقصد (عموما ترکیه) میتونین با قطار و یا اتوبوس برین. همینطور در کشور مقصد هم به جای هتل میتوانید در هاستل هایی که چند نفر رو در یک اتاق اسکان میدن ساکن بشین در این حالت هزینه ها به شدت کاهش پیدا میکنه. اما هر کاهش هزینه ای بی تبعات نخواهد بود. اگر زمینی برگردین به ایران و در پاسپورتتون ویزای آمریکا موجود باشه بنا بر گفته برخی دوستان ممکنه در مرز با ماموران کمی مشکل پیدا کنید. همچنین راحتی و امنیتی که در یک هتل 3 ستاره خواهید داشت در هاستلها نخواهید داشت.
هاستل و مسافرت زمینی به نظر من مناسب افراد مجرد هستند و اگر هم که ویزای یک ضرب بگیرین سفر دوم برای اخذ ویزا هم ملغی میشه و این حالت به صرفه ترین و اقتصادی ترین پلن میتونه باشه. اما اگر شما خانواده باشین و بخواهین با هواپیما برین و در هتل اقامت داشته باشین و به احتمال زیاد هم که ویزای یک ضرب نخواید گرفت و باز هم مجبورید یک سفر دیگه به آن کشور داشته باشین. در این حالت خودتون رو آماده کنین تا میلیون ها تومان پول خرج کنین.
به نظر من بهتره قبل از مسافرت تمام راه ها و پلن ها رو در نظر بگیرین. قیمت پرواز های مختلف رو در بیارین و سر پول هتل چانه بزنید. چون پولهای که خرج میشه و گاه سر به فلک میزنه پولهایی هستند که میسوزند و بر گشتنی نیستند تا زمانی که به سلامتی کاری در آمزیکا پیدا کنید و پول های رفته رو زنده کنین.
سفرنامه
به روز رسانی 25 آگوست 2012