موضوعها: 3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-05 ساعت 14:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-05 ساعت 14:34 توسط gt3333.)
قسمت 33 باید از دبستان شروع کنیم ؟
و جبوی مثلا دوم راهنمایی بنویسم چه مدرکی ؟
قسمت خدمت درجه ها چه شکلی نوشته میشن؟
و تاریخ شروع و پایان خدمت باید تو همون یک حط نوشته بشه ؟ با چی از هم جدا کنم ؟
توی تاپیک سالهای قبل دیدم نوشته مدارک همره بارکد. این بار کد چی هست ؟
مرسی
انتظار.....
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
کسی جوابای منو نمدونه ؟ا
یه سوا دیگه
شغل ساده بنویسیم ایراد نداره؟
شغل آزاد رو باید دقیقا بنویسم؟مثلا فروشنده
انتظار.....
موضوعها: 2
رتبه:
14
2 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
به چندتا مشكل برخوردم در تكميل فرم ممنون ميشم كمكم كنين
١ : متاسفانه تاريخ تولدم رو در پاسپورت با يك روز اختلاف وارد كردن 18-11 زدن كه در اصل 19-11 ميشه يعني اگه شناسنامم رو ترجمه كنم مشخص ميشه كه اشتباهه
٢: در پاسپورت اولم مكان تولد رو شهري كه متولد شدم رو زده اما در پاسپورت دوم و سوم شهرستاني كه شهر محل تولدم بوده رو زده ! و جالب اينه كه شهر محل تولدم الان خودش شهرستان شده
٣: در سوال ٣٣ همه جاهايي كه درس خوندم به ١٠ تا ميرسه اما فقط ٤ تا جا داره ، اينو چيكارش كنم؟
٤: و نهايتا من دبيرستان رو تو ايران نيمه كاره گذاشتم و خارج از كشور از اول دوره دبيرستان رو گذروندم كه طبق نظام اونها ٣ ساله بود يعني در مجموع دوره ديپلم بنده ١١ ساله ميشه اما خوب كارشناسي و ارشد رو گرفتم پرسش اين هست كه دبيرستان به اتمام نرسيده ايران رو هم وارد كنم يا نه؟ و اين كه اگر دوره ديپلم ١١ سال باشه مشكلي ايجاد ميكنه يا خير؟!
سپاسگذارم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-05 ساعت 20:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-05 ساعت 20:05 توسط gt3333.)
ببخشید یعنی شغل آزاد بنویسم رد میکنن /؟
درجه سرجوخه
و اینکه توی قسمت محل های تحصیل مصلا بنویسم اول دبستان فلان جا و دوم دبستان که بازم هموجا هست چی؟ و اینکه مثلا جلوی همون ردیف دبستان مدرک چی بنویسم؟مدرک فقط از دیپلم به بعد نوشته میشه درسته /؟
انتظار.....
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-05 ساعت 20:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-05 ساعت 20:38 توسط free_free.)
دوستان عزیز 2012 در پر کردن فرم ها عجله نکنید
[u]قبل از تکمیل فرم های 230 و 122 و طرح سوال حتما تاپیک معادل در 2011 رو با دقت و کامل مطالعه کنید در غیر اینصورت احتمال خطای شما زیاد خواهد بود[/u]
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من شغلم طراح شبرنگم.میوخام ببینم اگه این سابقه رو بنویسم حتما باید بیمه نامه یا چیزی که ثابت کنه من اونجا کار میکردم دارم.چون اونجا منو بیمه نکرد و یه مغازه معمولی بود.چی کار کنم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من شغلم طراح شبرنگم.میوخام ببینم اگه این سابقه رو بنویسم حتما باید بیمه نامه یا چیزی که ثابت کنه من اونجا کار میکردم دارم.چون اونجا منو بیمه نکرد و یه مغازه معمولی بود.چی کار کنم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني که ميخوان کيس نامبرشون بالاي همه برگه ها بصورت تايپي وارد کنن و از نرم افزار ادوبي آکروبات پروفشنال استفاده ميکنن اين مسير رو طي کنن :
tools-advance editing-forms-text field tool
در صفحه اول فرم و در مکان مورد نظر(بالاي برگه سمت راست) و به اندازه نرمال کادرشون بکشن و در پنجره text field properties در صورت نياز فونت خود را به arial تغيير دهند و در نهايت با زدن دکمه close پنجره را بسته و سپس دکمه esc را بزنيد.محل نوشتن کيس نامبر آماده است.
حال براي ايجاد همين کادر با همان اندازه در صفحه يا صفحات بعدي اين مسير را طي کنند:
tools-advance editing-forms-text field tool
پس از فعال شدن کادر بر روي آن راست کليک کرده و گزينه duplicate را انتخاب نماييد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Can u help me with finding Sponsor?
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
همانطور که همه مي دونيم در فرمها بخش هايي هست که احتياج به پر شدن نداره. (مثلا در مورد من که مجرد هستم بند 15 فرم 230 نبايد پر شه ) و از اونجايي که به توصيه بزرگترها جاهاي خالي رو بايد با N/A پر کرد ما هم اينکارو ميکنيم .
مشکل نوشتن N/A در جاهايي که فرمت تاريخ دارند نمود پيدا ميکنه پس بايد فرمت آن را تغيير داد.اگر از ادوبي آکروبات پروفشنال استفاده مي کنيد مسير زير را دنبال کنيد:
Tools-Advanced Editing-Forms-Text field tool
با کليک برروي کادر فعال شده پنجره text field properties ظاهر ميشود که ميتوانيد از منوي Format براحتي فرمت را از date به none تغيير دهيد.