موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
من توی DV 2012 اسمم در اومده، تازه فارق التحصیل لیسانس شدم و نزدیک 6 ماه معافم، آیا فکر می کنین من فرصت اینو دارم که برم و سربازی رو هر چه سریع تر تموم کنم برای خروج. یا اینکه راه دیگه ای رو پیشنهاد می کنین که واسه مصاحبه و سپس خروج دچار مشکل نشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-16 ساعت 22:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-16 ساعت 22:25 توسط Amir Hussein.)
ممنونم از راهنماییت، منظورت اینه که در حال حاضر تنها راهم اینه که یه جایی فوق لیسانس بخونم و وقتی از زمان مصاحبه خبردار شدم، به بهانه ی خروج برم آنکارا و دیگه برنگردم. سوالم اینه که بین مصاحبه و اعلام نتیجه چه فرجه ی زمانیی تعریف شده. و این که تو که می گی می خواستم برم مالزی مگه می شه محل مصاحبه رو که توی رسید قید کرده تغییر داد؟ آخرین سوالمم این که آیا پاسپورتی که با معافیت های تحصیلی صادر می شه محدودیتی واسه سفر نداره که آدم مجبور نشه برگرده ایران دیگه.
ببخشید یه سوال دیگه:
همونطور که می دونید تا وقتی که معافی یا پایان خدمت نداشته باشیم اصل مدارک تحصیلی رو به ما نمی دن، حالا تکلیف واسه ارسال مدارک لیسانس و دیپلم من چیه.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که مشکل خروج از کشور دارند و بخصوص پرونده شان تنهاست (یعنی مجرد هستند و تنها یکنفر ویزا دریافت میکند). یه نکته مهم برای انتخاب سفارت برای شما وجود داره که بهتره بهش توجه کنید. سفارت آنکارا تنها به خود شما یا اعضای خانواده شما که دارند ویزا می گیرند، ویزا رو تحویل میده، در حالی که سفارت ابوظبی هرکسی که پاسپورت شما رو ببره سفارت ویزا رو بهش تحویل میده. دقت کنید این فقط برای ویزاست نه مصاحبه.
خوب حالا چه ربطی به سربازی و اجازه خروج داره: در صورتی که شما بعد از مصاحبه، کلیرنس یا fbi check دریافت کنید. بایستی به ایران برگردید و بعد از کلیر شدن یا اتمام مراحل اداری مجددا" برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. که در این حالت اگر سفارت شما ابوظبی باشه حتی می تونید گذرنامه رو بدید به آژانس مسافرتی یا بستگان تا ویزا رو دریافت کنه. در صورتی که اگر سفارت شما آنکارا باشد باید شخصا" اقدام کنید و مجددا" اجازه خروج و ...
این تجربه ای بود که من اگه می دونستم شاید سفارت ابوظبی رو برای مصاحبه انتخاب می کردم. بنابراین اینجا قرار دادم که شما با آگاهی بیشتری تصمیم بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در حال حاضر مشکل اصلی من آزاد کردن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هست.
دانشگاه به من ریز نمرات مهر شده ی لیسانس رو می ده فکر می کنین کافیه؟
پیش دانشگاهی می گه باید نامه از دانشگاه بیاری، آیا دلیلی می تونه باشه که نامه بدن؟
دبیرستان هم که کلا می گه فقط با معافی دیپلم می دیم، فکر می کنین ریز نمرات مهر و تمبر شده ی دیپلم کافی باشه؟
یکی از دوستان می گفت وقتی پذیرش دانشگاه مثلا هند رو بگیری و 15 میلیون رو بذاری، نظام وظیفه برگه ای می ده به نام برگه ی ترخیص مدارک که با اون می تونی مدارک تحصیلی رو هم آزاد کنی. درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
معذرت که این سوال رو اینجا میپرسم جای دیگه ای براش پیدا نکردم...
اون کسانی که فراری هستند از سربازی راه حلی برای خروجشون هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شماه کیس من 55000 هست با توجه به کیسم م.قع مصاحبه پسرم مشمول میشه سوالی که دارم اینه که کسانی که مشمول میشن با سپردن وصیغه چند نوبت در یک سال میتونن از کشور خارج بشن؟
آیا میشه پسرم رو برای مصاحبه همراه نبرم و براش ویزا بگیرم؟محل مصاحبه آنکارا هستش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهر من تازه فوق لیسانس قبول شده و مصاحبه ما حدود یه ساله دیگه هست.چه مدت طول میکشه که بعد از مصاحبه ویزا داده بشه و مهاجرت انجام بشه..میخوام ببینم میتونه درسش رو تموم کنه تا قبل از مهاجرت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی شما ولی باید ۳ سال امریکا باشیم که بعدش بتونیم برگردیم؟