کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-12-07 ساعت 17:53)maryam_m نوشته:  
(2011-12-07 ساعت 16:57)emrah66 نوشته:  
(2011-12-06 ساعت 14:45)emrah66 نوشته:  در فرم آنکارا پایین PDF (INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS)
13 صفحه ای , صفحه 13 پایین U.S. Mailing Addressنوشته شده c/o Name بزرگان مصاحبه رفته و ویزا دارها! بالاخره اسم و آدرس کیو بنویسیم؟!!! اسم شخص و آدرس گیرنده گرین کارته(بند 11 فرم DS-230 که فرستادیم) یا اسم و آدرس کسی که میخوایم پیشش اقامت داشته باشیم(بند 10 فرم DS-230 که فرستادیم)؟؟؟؟من آدرس اقامت و گرین کارتم متفاوت هستن.اسم و آدرس و تلفن بند 10 رو بنویسم یا 11؟؟؟

کسی فرم آنکارا پر نکرده؟؟؟ یکی جواب مارو بده Wink

سلام، اسم این فرم چیه؟ اگه ممکنه لینکشو به من هم بدید، ممنون می شم.

http://up1.iranblog.com/viewer.php?file=...yjwr4x.pdf
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان:
(2011-12-07 ساعت 20:10)ali72 نوشته:  
(2011-12-06 ساعت 14:45)emrah66 نوشته:  در فرم آنکارا پایین PDF (INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS)
13 صفحه ای , صفحه 13 پایین U.S. Mailing Addressنوشته شده c/o Name بزرگان مصاحبه رفته و ویزا دارها! بالاخره اسم و آدرس کیو بنویسیم؟!!! اسم شخص و آدرس گیرنده گرین کارته(بند 11 فرم DS-230 که فرستادیم) یا اسم و آدرس کسی که میخوایم پیشش اقامت داشته باشیم(بند 10 فرم DS-230 که فرستادیم)؟؟؟؟من آدرس اقامت و گرین کارتم متفاوت هستن.اسم و آدرس و تلفن بند 10 رو بنویسم یا 11؟؟؟

بچه ها این فرم لاتری هم هست؟ آخه فرم i-134 مال اسپانسر ه ولی تو این i 864 رو گفته...!!! صفحه آخرشم مال ویزای مهاجرتی از نوع دیگه ایه....Beneficiary’s Full Name!!!
فکر کنم این لینک فرم درسته, مطمئنم.... لطفا فقط دوستان مصاحبه رفته نظر بدین
این هم جواب یکی از دوستان از امریکاست در مورد صفحه آخر فرم:
mailing address can be different than the physical address. you can live in your home and have your mail sent to your mailbox at
the post office.
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: t.azimaie
(2011-12-07 ساعت 23:20)الی الی نوشته:  

بچه ها فرم این لیینک مربوط به لاتری هست؟ آخه فرم i-134 مال اسپانسر ه ولی تو این i 864 رو گفته...!!! صفحه آخرشم مال ویزای مهاجرتی از نوع دیگه ایه....Beneficiary’s Full Name!!!
فکر کنم این لینک فرم درسته, یعنی مطمئنم....لطفا اطلاعات اشتباه ندین!!!! لطفا فقط دوستان مصاحبه رفته نظر بدین...
فرم مصاحبه آنکارا=2 صفحه آخر
mailing address can be different than the physical address. you can live in your home and have your mail sent to your mailbox at
the post office.

PDF (INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA)
2صفحه آخر این فرم رو پر کنید.اشتباهی چیز دیگه ای رو پر نکنید!
ممنون از جواب شما دوست عزیز
بالاخره بند 10 یا 11؟؟ کدومو بنویسم؟؟؟Big Grin
اساتید و مصاحبه رفته ها و ویزا گرفته ها کممممک!!!

Big Grin
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان:
(2011-12-05 ساعت 20:40)MAHDI2012 نوشته:  
(2011-12-04 ساعت 18:51)t.azimaie نوشته:  سلام دوستان
من یه شایعاتی شنیدم که مثل اینکه قراره ار یه تاریخی سفر بدون ویزا به ترکیه برداشته بشه، کسی در این زمینه چیزی شنیده؟ حقیقت داره ؟ اگه داره از کی اعمال میشه ؟

ترا خدا بگید این خبرهای ناب را از کجا میآرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز فکر کنم شما معنی شایعه رو نمی دونین، البته معنی علامت سوال رو هم نمیدونین که همون چور که از اسمش معلومه برای سواله، پس من خبری به شما ندادم!
لطفا به جای تمسخر و تحقیر اگر کمکی از دستتون بر میاد کامنت بزارید، وگرنه فکر کنم سکوت شما بیشتر برای این سایت مفید باشه

در ضمن امضا خودتون رو هم درست کنین لطفا !
ممنون
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-12-06 ساعت 01:55)afshin4749 نوشته:  
(2011-12-05 ساعت 20:40)MAHDI2012 نوشته:  
(2011-12-04 ساعت 18:51)t.azimaie نوشته:  سلام دوستان
من یه شایعاتی شنیدم که مثل اینکه قراره ار یه تاریخی سفر بدون ویزا به ترکیه برداشته بشه، کسی در این زمینه چیزی شنیده؟ حقیقت داره ؟ اگه داره از کی اعمال میشه ؟

ترا خدا بگید این خبرهای ناب را از کجا میآرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين خبر ، بدون مأخذ نيست !!!! ايران و تركيه در حدود 90 سال پيش همزمان با زمامداري مصطفي كمال پاشا ( آتاتورك ) و به رسم دوستي با شاه آن زمان (‌رضاشاه ) قراردادي رو به امضاء رسوندن كه در اون ايرانيها ميتونن بدون رواديد و يا برگه تردد اون زمان به كشور تركيه آزادانه رفت و آمد كنن . دوستان خوبم امسال آخرين سالي بود كه بدون اخذ ويزا ميتويد وارد تركيه بشيد و اگر قرارداد ياد شده تمديد و يا تجديد نشه !!!!! شما بايد مثل ساير كشورهاي ديگه براي ورود به تركيه اونم از سال آينده ويزا تهيه كنيد . موفق باشيد .

مرسی از جوابتون، منم مشابه حرف شما رو شنیدم، فقط سوال اینجاست که رفرنس این قرار داد سال میلادی ترک هاست یا سال شمسی ما ؟ از این مسئله اطلاعی دارید ؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-12-08 ساعت 01:05)emrah66 نوشته:  
(2011-12-07 ساعت 23:20)الی الی نوشته:  
(2011-12-07 ساعت 16:57)emrah66 نوشته:   کسی فرم آنکارا پر نکرده؟؟؟ یکی جواب مارو بده Wink

بچه ها فرم این لیینک مربوط به لاتری هست؟ آخه فرم i-134 مال اسپانسر ه ولی تو این i 864 رو گفته...!!! صفحه آخرشم مال ویزای مهاجرتی از نوع دیگه ایه....Beneficiary’s Full Name!!!
فکر کنم این لینک فرم درسته, یعنی مطمئنم....لطفا اطلاعات اشتباه ندین!!!! لطفا فقط دوستان مصاحبه رفته نظر بدین...

فرم مصاحبه آنکارا 2 صفحه آخر این لینک است.
فرم مصاحبه آنکارا=2 صفحه آخر
the post office.

PDF (INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA)
2صفحه آخر این فرم رو پر کنید.اشتباهی چیز دیگه ای رو پر نکنید!
ممنون از جواب شما دوست عزیز
بالاخره بند 10 یا 11؟؟ کدومو بنویسم؟؟؟Big Grin
اساتید و مصاحبه رفته ها و ویزا گرفته ها کممممک!!!
دوست عزیز این ها لزومی نداره صد در صد به فرم های قبلی ربطی داشته باشه و چون تو فرم توضیحی نداده که آدرس اقامته یا گرین کارت به نظرم هر کسی بگه استنباط شخصیش بوده!!! پس کاری که درسته از نظرت رو انجام بده و سخت نگیر چون دوست من پارسال وقتی رسیده بود اونجا و درخواست داده بود تازه آدرس و ایالت رو عوض کرده بود پس نگران نباش ...حتی تا لحظه آخر قابل تغییره و مطمئن باش در امریکا باز ازت سوال خواهند کرد.
من طبق سوالی که کردم می گم:آدرس واسه کسی که اسپانسر داره ، بهتره آدرس اون باشه وحتی اگه جای دیگه می خوای بری به آفیسر لزومی نداره بگی وشلوغش کنی ، چون از نظر آفیسر اسپانسرت در مرحله اول تایید میکنه که تو رو حمایت کنه.
دوم همون که اصل جواب ایمیل دوستم رو گذاشتم در بالا:....شما می تونی آدرس "پست باکس" اسپانست رو بنویسی واسه "میل ادرس" (که یه جورایی صندوق پستی میشه ودر مورد بعضی ها مثلا صندوقی در اداره پست منطقشون یا محل کارشون هست.)که این آدرس حتما آدرس فیزیکی یا همون تعریف ما از "آدرس خونه" نیست وبرای address.us. "آدرس خونه"رو بنویس.
حتی اگه اسپانسرت ممکنه آدرس خونش عوض شه میتونی آدرس باکسش رو بدی و برای آدرس خونه آدرس دوستش رو بنویسی ویا کس دیگه که بهش اعتماد داری و به آفیسر اگر پرسید چراشو بگی . امید وارم کامل فهمیده باشی.....ببین اونا نمی خوان اذیت کنن که!!! یه آدرس میخوان...سختش نکن.
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: emrah66 ، roghiyeh
سایت سفارت تو آنکارا هم ف ی ل ت ر شدSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
شماره کیس :2012AS10XXX
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
آیا واکسن آنفولانزا برای همه اجباری هست و یا فقط برای کودکان یا افراد بالای 50 سال تزریق میشه؟
آیا در بین دوستانی که برای مصاحبه به آنکارا رفتند افرادی هستند که واکسن آنفولانزا نزده باشند و در آنکارا هم به اونها ایرادی نگرفته باشند و واکسن آنفولانزا رو بهشون نزده باشند؟
ممنون
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان:
(2011-12-08 ساعت 17:24)Saina نوشته:  سلام دوستان،
آیا واکسن آنفولانزا برای همه اجباری هست و یا فقط برای کودکان یا افراد بالای 50 سال تزریق میشه؟
آیا در بین دوستانی که برای مصاحبه به آنکارا رفتند افرادی هستند که واکسن آنفولانزا نزده باشند و در آنکارا هم به اونها ایرادی نگرفته باشند و واکسن آنفولانزا رو بهشون نزده باشند؟
ممنون

دوست عزيز دكتر به من فقط MMR زد اونم گفت چون يك ماه از تزريقش گذشته وگرنه من اصلا واكسن آنفولانزا نزدم
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان: Saina
(2011-12-08 ساعت 16:14)sima s نوشته:  سایت سفارت تو آنکارا هم ف ی ل ت ر شدSadSadSadSadSadSadSadSad

بچه ها این مشکل خیلی جدیهSad ما حتی الان نمیتونیم بهشون ایمیل بزنیم
هنوز فرم 9 سوالیو نفرستادن. حتی دیگه نمیشه کلیرنس رو چک کردSad

تشکر کنندگان:
(2011-12-06 ساعت 18:21)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-06 ساعت 16:16)faranak.n نوشته:  
(2011-12-06 ساعت 14:23)Hediyeh نوشته:  دوستان سلام. یه سوال دیگه دارمShy
مدرک تحصیلیه همسرم موقع ثبت نام لاتاری ( اکتبر 2010 ) کارشناسی ارشد بود که همینو تو ثبت نام وارد کردیم. ایشون دانشجوی دکترا بودن که چند ماه بعدش هم موفق به دریافت مدرک دکترا شدن . بعد از اعلام قبولی ما توی فرم نوشتیم دکترا! با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم میخواستم بپرسم برای ما یا همسرم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون که امضاء گذاشتینShy
نه مشکلی نیست اصلا...چحتی اگه ایشون هم برنده بودن مساله ای نبود
راستی، احتمالش هست که ما با هم همسفر باشیم Shy
موفق باشید

ممنون از پاسختون
امیدوارم همینطور باشه و با هم همسفر باشیم.Wink راستی شما چطور میخواید وقت دکتر بگیرید؟ میشه لطفا منو هم راهنمایی کنید. باز هم ممنون
در پناه خدا

سلام واسه وقت دکتر میتونین با این ایمیل مکاتبه کنین سریع هم جواب میده:
dr.vinodprabhu@nmc.ae
مال بیمارستان nmc دوبی هستش. قیمتشم نسبت به بقیه ی بیمارستانها مناسب تره Smile

شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
تشکر کنندگان: faranak.n ، Hediyeh
(2011-12-08 ساعت 19:17)ouife نوشته:  
(2011-12-06 ساعت 18:21)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-06 ساعت 16:16)faranak.n نوشته:  
(2011-12-06 ساعت 14:23)Hediyeh نوشته:  دوستان سلام. یه سوال دیگه دارمShy
مدرک تحصیلیه همسرم موقع ثبت نام لاتاری ( اکتبر 2010 ) کارشناسی ارشد بود که همینو تو ثبت نام وارد کردیم. ایشون دانشجوی دکترا بودن که چند ماه بعدش هم موفق به دریافت مدرک دکترا شدن . بعد از اعلام قبولی ما توی فرم نوشتیم دکترا! با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم میخواستم بپرسم برای ما یا همسرم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون که امضاء گذاشتینShy
نه مشکلی نیست اصلا...چحتی اگه ایشون هم برنده بودن مساله ای نبود
راستی، احتمالش هست که ما با هم همسفر باشیم Shy
موفق باشید

ممنون از پاسختون
امیدوارم همینطور باشه و با هم همسفر باشیم.Wink راستی شما چطور میخواید وقت دکتر بگیرید؟ میشه لطفا منو هم راهنمایی کنید. باز هم ممنون
در پناه خدا

سلام واسه وقت دکتر میتونین با این ایمیل مکاتبه کنین سریع هم جواب میده:
dr.vinodprabhu@nmc.ae
مال بیمارستان nmc دوبی هستش. قیمتشم نسبت به بقیه ی بیمارستانها مناسب تره Smile

ممنون ازتون من این ایمیل رو یاداشت کرده بودم قبلا اما خانم هدیه که پرسیذن هر چی گشتم پیدا نکردم می خواستم باز سفرنامه هارو بگردم...خیلی خیلی ممنون کارمون رو راحت کردیدRolleyes
راستی من الان نگاه کردم سفرنامه شمارو ندیدم تو سفرنامه های ابوظبی درسته؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: Hediyeh ، ouife
دوستان عزیز با تجربه من نیاز به یه مشورت فوری دارم. رو مصاحبه افس گفت سوالا رو میفرسته ولی هنو نفرستاده همسرم یه sop (یه چیز بین زندگینامه و رزومه) تهیه کرده و میخواد براشون بفرسته و بگه از اونجا که شما گفتی من وقت ندارم الان این اطلاعات رو میفرستم تا بخونید در مورد همه کارهای تحصیلی و تحقیقاتیش توضیح داده
دوستانی که فرم 9 سوالی رو فرستادن یا کسایی مثل ما که جواب دادن به سوالات شامل حالشون شده آیا ارسال این همه اطلاعات (2 صفحه با فونت ریز) ممکن کمک بکنه به روند کلیرمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که گفت یه سری سوالات رو شب برات ایمیل میکنم ،این سوالات برا همه مشترکه؟

تشکر کنندگان:
یک سوال مهم از دوستانی که مصاحبه رفتن داشتم ممنون می شم راهنمایی کنن
اگر توی فرم ها اسم محل جایی که کار می کردید یا درس می خوندید مخففش رو بنویسید مشکلی بوجود میاد؟ مثلا اگر اسم شرکت برای مثال شرکت توسعه عمران ایران باشه و بنویسیم TOI Company مشکلی بیش می آد؟؟ ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی نگران شدم
تشکر کنندگان:
سعی کنید جواب سوالات مختصر ومفید باشه سعی کنید در پروسه لاتاری زیاد بلند پروازی ودادن اطلاعات مفصل خوداری کنید چون باعث طولانی شدن روند کلیرنس میشه به استناد عملکرد دوستان قدیمی سایت.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: California

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان