کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-17 ساعت 08:00)flake نوشته:  با سلام
دوستان كسي مي دونه كه آيا با ويزا ( از طريق لاتاري )و مهر ورود به آمريكا ، مي شه قبل از دريافت گرين كارت يك سفر يك هفته اي از آمريكا رفت كانادا و دوباره برگشت آمريكا؟؟
لطفا اكر اطلاعات داريد يا با اين شرايط سفر كردين ما رو در جريان بگذاريد من در حال تهيه بليط كانادا از امريكا هستم و نگرانم كه نتونم اين سفرو انجام بدم
با تشكر
این سوال منم هست ولی من بلیط گرفتم حالا اگه گرین کارتم اومد که بهتر اگرم نیومد با همین ویزا میر ببینم چی میشه....

شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3
دوستان عزیز بعد از مدت ها غیبت سلام عرض میکنم.
خوشحالم که دوباره به مهاجر سرا اومدم . ولی راستش یه کم شوکه شدم .راستش من این موضوع رو چند بار اعلام کردم تو تاپیک های مختلف. دوستان گلم جواب بیشتر سوالات در صفحه های قبل هست ( شاید 100 صفحه اول) اگه امکان داره لطفا اونا رو بخونید بعد اگه جواب نگرفتید سوالتون رو مطرح کنید . خودم رو عرض میکنم که با کمال میل اگه اطلاعات درستی داشته باشم جواب خواهم داد. تعداد صفحه های کمتر ولی بهینه تر خیلی بیشتر موثر خواهد بود.
به امید موفقیت تمام دوستان
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، SH1A2R3
ضمن خير مقدم و اميد براي موفقيت در آنجا...
هم از شما و هم از ديگر دوستاني كه عازم مي شوند، مي خواستم خواهش كنم، با ويرايش امضاشون، ضمن حذف اطلاعاتي كه ديگه قديمي و كم استفاده شده، مواردي مثل شهر ورود، يا هر چيزي كه فكر مي كنند به درد ديگران براي مراحل بعد از اخذ ويزا مي خوره را قرار بدهند. بلكه دوستان استفاده بيشتري از راهنمايي هاشون ببرن....
همگي در پناه حق موفق و سربلند باشيد....
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، Omidooo
missi dateline=' نوشته:  دوست عزیز برای بعضی از دوستان از جمله خود من اومده. اما کیس های آنکارا به دلیل زیاد بودن دیر تر می آد. حتی از ابوظبی هم شماره های قبل از 40000 هنوز تاریخ مصاحبه شون رو دریافت نکردن. ایشالا که هر چه زودتر مال همه معلوم می شه Smile
فکر کنم من درست متوجه این خط از نوشتتون نشدم..به هر حال برای اینکه اشتباهی پیشنیاد دوستان ابوظبی حتی بالای 40000 هم ایمیل براشون اومده فقط آنکارا به دلیل ازدیاد کیس ها کمی طول می کشه...می دونم سخته اما آروم باشید بالاخره تا چند روز دیگه معلوم می شه

شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat
چرا صفحه اخر از این تا÷یک باز نمی شود

لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان:
(2012-04-16 ساعت 22:08)atisland نوشته:  سلام دوستان.

یه سوال دیگه: من بعد از 6 ماه رفتم دانشگاه که گواهی موقت مدرکمو بدم مدرک اصلیمو بگیرم گفتن چون مدارک شما با اسم آقای جاسبی رفته باید بره سازمان دوباره برگرده با اسم وزیر جدید بره.گفتن 2 ماه دیگه طول میکشه. به نظر شما برم سازمان مدرکمو پیگیری کنم یا برای مصاحبه فقط دیپلم ارائه بدم؟

شما حتما باید آخرین مدرک تحصیلی که در فرم ها نوشتید را داشته باشید چون از شما می خواهند حالا اگر مدرک اصلتون را نتونستید بگیرید همون موقت را ترجمه کنید مشکلی نیست فکر می کنم در جایی خوندم که باید برید سازمان مرکزی پاسداران براتون شماره می زنه و قابل ترجمه می شه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
مدرک موقت برای ترجمه رسمی نیازی به تایید ندارد!!!
since 2012
تشکر کنندگان:
(2012-04-17 ساعت 15:38)maka2 نوشته:  مدرک موقت برای ترجمه رسمی نیازی به تایید ندارد!!!

مدرک موقت هم برای ترجمه به تاییدیه احتیاج داره.

پایین گواهی موقت نوشته که قابل ترجمه نیست. باید اول تایید بشه بعد ترجمه بشه
تشکر کنندگان: shadin_n ، atisland
(2012-04-17 ساعت 12:06)faranak.n نوشته:  
missi dateline=' نوشته:  دوست عزیز برای بعضی از دوستان از جمله خود من اومده. اما کیس های آنکارا به دلیل زیاد بودن دیر تر می آد. حتی از ابوظبی هم شماره های قبل از 40000 هنوز تاریخ مصاحبه شون رو دریافت نکردن. ایشالا که هر چه زودتر مال همه معلوم می شه :)
فکر کنم من درست متوجه این خط از نوشتتون نشدم..به هر حال برای اینکه اشتباهی پیشنیاد دوستان ابوظبی حتی بالای 40000 هم ایمیل براشون اومده فقط آنکارا به دلیل ازدیاد کیس ها کمی طول می کشه...می دونم سخته اما آروم باشید بالاخره تا چند روز دیگه معلوم می شه

دوست عزیز ممنون از توجه تون. اما شما چطور انقدر مطمئن هستید؟ من دوستی دارم که کیس شون ابوظبی هست و کیس نامبرشون حدود 36000 اما تا دیروز که من ازشون پرسیدم هنوز نامه شون نیومده بود.
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-04-17 ساعت 06:38)Lucky Forever نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 17:14)missi نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 16:34)missi نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 11:37)Lucky Forever نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 20:26)missi نوشته:  [quote='Lucky Forever' pid='161278' dateline='1334500277']
سلام
من یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین

نیازی به سوء پیشینه ایران هست ؟ من الان ۶ سال مالزی هستم، فقط نامه پلیس مالزی کافیه؟

لیست هزینه ها رو که دیدم زاده بود ۳۳۰ دلار، که امسال هم باید در سفارت پرداخت بشه یا قبلا به حساب بانکی ریخته بشه؟ سفارت مربوط به من کوالالامپور هست

اگر بخواهیم فرم اسپانسرi134 را تحویل بدیم روز مصاحبه باید ۸۸ دلار بدیم ؟

آیا مدارک رو باید زودتر از روز مصاحبه بفرستیم، یا همون روز باید ببریم ؟

و در آخر ،سوابق واکسیناسیون همسرم گم شده، آیا راه حلی هست که پاستور قبول کنه که سوابق رو در کارت وارد کنه ؟

ممنون

سلام دوست عزیز. من هم مالزی هستم و برای جون مصاحبه دارم. مال شما کی هست؟
در مورد سوء پیشینه باید برید پوتراجایا و مدارکتون رو تحویل بدید اما قبل از اون باید فرم آنلاین پر کنید. به این سایت برید. سایت وزارت خارجه مالزی:
http://www.kln.gov.my/web/guest/home
بعد اون کنار سمت راست نوشته certificate of good conduct
فرم آنلاین رو پر می کنید و بعد همراه با مدارک مورد نیاز که در پیوست همون فرم هست می برید پوتراجایا. آدرس هم همون جا هست. فقط باید سریع انجام بدید چون 1 تا 2 ماه طول می کشه. 20 رینگت هم همون جا می گیرن ازتون. بعد از اون می تونید آنلاین پروسه رو پیگیری کنید که کی تموم می شه و برید پوتراجایا نامه رو بگیرید.
می شه بگید لیست هزینه ها رو از کجا دیدید؟ منم دنبالشم. برای ویزای توریستی من خودم یک دفعه Alliance bank پرداخت کردم. اما برای لاتاری مطمئن نیستم. ولی می خوام برم از بانک بپرسم. چون تو نامه ی دوم تاکید کرده که مبالغ باید قبل از مصاحبه پرداخت شده باشه.
ما هم برای فرم اسپانسر باید پولی بدیم؟؟
من از دوستی که چند وقت پیش همین جا مصاحبه داشت پرسیدم و گفت که مدارک رو همون روز مصاحبه با خودتون می برید. مشکلی نیست. همین طور گفت که مصاحبه اش خیلی ساده بود و راحت.
اگر سوالی داشتید بازم برام پیغام خصوصی بذارید و ایمیلتون یا شماره تونو بدید با هم در ارتباط باشیم. فکر کنم فقط من و شماییم اینجا از مالزی D:
موفق باشید :)

سلام
ممنون از جوابتون
من سوء پیشینه مالزی رو اقدام کردم، ولی سوء پیشینه ایران رو نه، چون شنیدم سفارت امریکا نمیخاد، شما چیزی میدونید ؟

در مورد هزینه، من لیست جدید رو که 13th April گذاشتن دیدم، ولی در صفحه سفارت کوالالامپور هنوز قیمت پارسال هستش، مثل اینکه اپدیت نشده هنوز ، این لینک صفحه هزینه ها هست

http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm

ممنون میشم،اگه تونستید بفهمید که چه جوری پرداخت بشه به من هم بگید،

خواهش می کنم. نیازی به سوء پیشینه ی ایران نیست. چون دوستانی که از ایران اقدام می کنن نیاز ندارن. فقط برای کسانی هست که خارج از کشور زندگی می کنن. اما باز هر کشور جداگانه فرق می کنه. توی این لینک اگر اسم هر کشوری رو وارد کنید نشون می ده که نیاز هست یا خیر.
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fees_3272.html

در مورد پرداخت هم هر وقت پرسیدم خبر می دم بهتون :)
می تونید امضاتون رو هم مثل بقیه دوستان اضافه کنید.

این پی دی اف رو دیدید؟ اینجا قیمت رو زده 819 دلار و نوشته که همون جا توی سفارت پول رو می گیرن. اما حالا باز من سوال می کنم.
http://www.travel.state.gov/pdf/suppleme...1-1109.pdf

سلام
من ایمیل زدم به سفارت کوالالامپور ، و گفتن که ۳۳۰ دلار هست، واسه فرم I-134 هزینه نداره، همونجا و همون روز هم پول رو میگیرن، و مدارک هم باید با خودمون ببریم روز مصاحبه،

(2012-04-16 ساعت 17:14)missi نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 16:34)missi نوشته:  
(2012-04-16 ساعت 11:37)Lucky Forever نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 20:26)missi نوشته:  [quote='Lucky Forever' pid='161278' dateline='1334500277']
سلام
من یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین

نیازی به سوء پیشینه ایران هست ؟ من الان ۶ سال مالزی هستم، فقط نامه پلیس مالزی کافیه؟

لیست هزینه ها رو که دیدم زاده بود ۳۳۰ دلار، که امسال هم باید در سفارت پرداخت بشه یا قبلا به حساب بانکی ریخته بشه؟ سفارت مربوط به من کوالالامپور هست

اگر بخواهیم فرم اسپانسرi134 را تحویل بدیم روز مصاحبه باید ۸۸ دلار بدیم ؟

آیا مدارک رو باید زودتر از روز مصاحبه بفرستیم، یا همون روز باید ببریم ؟

و در آخر ،سوابق واکسیناسیون همسرم گم شده، آیا راه حلی هست که پاستور قبول کنه که سوابق رو در کارت وارد کنه ؟

ممنون

سلام دوست عزیز. من هم مالزی هستم و برای جون مصاحبه دارم. مال شما کی هست؟
در مورد سوء پیشینه باید برید پوتراجایا و مدارکتون رو تحویل بدید اما قبل از اون باید فرم آنلاین پر کنید. به این سایت برید. سایت وزارت خارجه مالزی:
http://www.kln.gov.my/web/guest/home
بعد اون کنار سمت راست نوشته certificate of good conduct
فرم آنلاین رو پر می کنید و بعد همراه با مدارک مورد نیاز که در پیوست همون فرم هست می برید پوتراجایا. آدرس هم همون جا هست. فقط باید سریع انجام بدید چون 1 تا 2 ماه طول می کشه. 20 رینگت هم همون جا می گیرن ازتون. بعد از اون می تونید آنلاین پروسه رو پیگیری کنید که کی تموم می شه و برید پوتراجایا نامه رو بگیرید.
می شه بگید لیست هزینه ها رو از کجا دیدید؟ منم دنبالشم. برای ویزای توریستی من خودم یک دفعه Alliance bank پرداخت کردم. اما برای لاتاری مطمئن نیستم. ولی می خوام برم از بانک بپرسم. چون تو نامه ی دوم تاکید کرده که مبالغ باید قبل از مصاحبه پرداخت شده باشه.
ما هم برای فرم اسپانسر باید پولی بدیم؟؟
من از دوستی که چند وقت پیش همین جا مصاحبه داشت پرسیدم و گفت که مدارک رو همون روز مصاحبه با خودتون می برید. مشکلی نیست. همین طور گفت که مصاحبه اش خیلی ساده بود و راحت.
اگر سوالی داشتید بازم برام پیغام خصوصی بذارید و ایمیلتون یا شماره تونو بدید با هم در ارتباط باشیم. فکر کنم فقط من و شماییم اینجا از مالزی D:

سلام
ممنون از جوابتون
من سوء پیشینه مالزی رو اقدام کردم، ولی سوء پیشینه ایران رو نه، چون شنیدم سفارت امریکا نمیخاد، شما چیزی میدونید ؟

در مورد هزینه، من لیست جدید رو که 13th April گذاشتن دیدم، ولی در صفحه سفارت کوالالامپور هنوز قیمت پارسال هستش، مثل اینکه اپدیت نشده هنوز ، این لینک صفحه هزینه ها هست

http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm

ممنون میشم،اگه تونستید بفهمید که چه جوری پرداخت بشه به من هم بگید،

خواهش می کنم. نیازی به سوء پیشینه ی ایران نیست. چون دوستانی که از ایران اقدام می کنن نیاز ندارن. فقط برای کسانی هست که خارج از کشور زندگی می کنن. اما باز هر کشور جداگانه فرق می کنه. توی این لینک اگر اسم هر کشوری رو وارد کنید نشون می ده که نیاز هست یا خیر.
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fees_3272.html

در مورد پرداخت هم هر وقت پرسیدم خبر می دم بهتون :)
می تونید امضاتون رو هم مثل بقیه دوستان اضافه کنید.

این پی دی اف رو دیدید؟ اینجا قیمت رو زده 819 دلار و نوشته که همون جا توی سفارت پول رو می گیرن. اما حالا باز من سوال می کنم.
http://www.travel.state.gov/pdf/suppleme...1-1109.pdf

متاسفانه من نمیتونم امضا کنم، در کنترل پنل گزینه تغیر امضا ندارم
مرسی از اطلاعتون. منم امروز زنگ زدم به دکتر گفت برای من که مصاحبه م اواسط جون هست می تونم اواسط می یا اوایل جون اقدام کنم. در مورد واکسن ازش پرسیدم گفت ما خودمون انجام می دیم. بهش گفتم هپاتیت و زدم، دوز دومش مونده یه جورایی شاکی شد گفت اون و زدی دیگه هیچ کاری نکن ما خودمون انجام می دیم. D:
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب

تاریخ مصاحبه کیس من مشخص شده، وامروز فرم هاای که پر کرده بودم رو مرور میکردم که متوجه شدم آدرس منزل پدر ،مادرم کامل نیست، به نظر شما احتیاجی هست به kcc ایمیل بزنم یا اینکه فقط در سفارت قبل از قسم خوردن و امضا کردن توضیح بدم ؟
مرسی
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: SH1A2R3
یکی از دوستان هم، آیا لطف می‌کنه و در مورد ساپورت مالی، کمی من را آگاه کنه؟
یا لینکش را بگ‍ذاره تا خودم بخونم ببینم چیه.
من در ماه می مصاحبه دارم، اگر مثلا همین فردا برم و ۱۰ یا ۲۰ هزار یورو بریزم به حسابم، کفایت می‌کنه؟
یک دوست یکی از آشناهام در آمریکا قبول کرده که ساپورت کنه، اما من که اصلا ایشان را نمی‌شناسم، در سفارت هم، آنطور که شنیده‌ام در باره ساپورت کننده سئوال می‌شود.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-17 ساعت 16:55)Lucky Forever نوشته:  سلام دوستان

تاریخ مصاحبه کیس من مشخص شده، وامروز فرم هاای که پر کرده بودم رو مرور میکردم که متوجه شدم آدرس منزل پدر ،مادرم کامل نیست، به نظر شما احتیاجی هست به kcc ایمیل بزنم یا اینکه فقط در سفارت قبل از قسم خوردن و امضا کردن توضیح بدم ؟
مرسی

موردمهمی نیست من اشتباهی درموردتاریخ ازدواجمون کرده بودیم ایمیل زدیم آنهاجواب دادندکه اگریک اشتباه دارید لازم نیست دوباره مدارک ارسال شودوفقط باایمیل داده شود واگرنه همان مدارک دوباره پرشودوفرستاده شود ولی بهتراست ایمیلی بزنیدوتوضیح دهید موردمهمی نیست
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، Lucky Forever
(2012-04-17 ساعت 12:06)faranak.n نوشته:  
missi dateline=' نوشته:  دوست عزیز برای بعضی از دوستان از جمله خود من اومده. اما کیس های آنکارا به دلیل زیاد بودن دیر تر می آد. حتی از ابوظبی هم شماره های قبل از 40000 هنوز تاریخ مصاحبه شون رو دریافت نکردن. ایشالا که هر چه زودتر مال همه معلوم می شه Smile
سلام

یکی از دوستان با کیس حدود 70000 ابوظبی تاریخ مصاحبه اش نیمه اول June

شده برای ما که 50000 آنکارا هستیم هنوز کارنت نشدیم. هیچ ایمیلی نیومده.

تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، SH1A2R3
یه سوال از دوستان پزشک داشتم. جهت واکسن آبله مرغان. اگر قبلا در کودکی این واکسن رو تزریق کرده باشیم ولی الان بجای تست تعیین تیتراژ بخواهیم مجددا واکسن تزریق کنیم آیا این مورد از نظر پزشکی کار غلطی است؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان