کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
قابل توجه دوستاني كه نوبت سوم واكسن هپاتيت رو نزدند:
من با هلال احمر صحبت كردم و پرسيدم اگه نوبت سوم رو 2 هفته زودتر تزريق كنم مشكلي پيش نمياد كه گفتند مسا له اي نيست و ميتونيد تزريق كنيد.
با اين حساب اونهايي كه مثل من اگه نوبت سوم رو به موقع تزريق كنند براي دكتر اونگان مشكل ساز ميشه ميتونند كمي زودتر تزريق كنند.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، msi
باسلام:
دوستان این قضیه کارت معافیت چییه که گفتن باید عوضش کنیم؟
با توجه به اینکه 2- 3 ماهی تعویضش طول میکشه و توی این مدت هم کارتی دستمون نیست ، اگه تا قبل از صدور کارت جدید بخوایم بریم ممکنه مشکلی پیش بیآد؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: كاميلا
سلام. طبق این چیزی که اعلام کردن ارز دولتی برای ترکیه به 400 دلار کاهش پیدا کرده، حالا بهتره که الان ارز برای ترکیه بگیریم یا برای آ.م. ریکا که 1000 دلاره؟ من شنیدم که به ایرانی های مقیم خارج از کشور ارز تعلق نمیگیره با این اوصاف وقتی ویزا بخوره تو پاسمون نمیتونیم ارز بگیریم، درسته؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-04-26 ساعت 07:01)dvlottory نوشته:  سلام
دو تا سوال از سال بالایی هایی عزیز:
1- راهی داره همون روز مصاحبه (برای ما دوشنبه هست ) اول رفت جواب آزمایش رو گرفت بعد رفت سفارت برای مصاحبه؟ ساعت مصاحبه ی ما 8:30 صبحه. یک روز یکشنبه به ما خورده که باید اضافه اونجا پول هتل رو بدیم. میخوایم اگه بشه این روز دوم اضافه نشه.
2- ما میخواییم زمینی برگردیم. ظاهرا سه راهی خوی یا لب مرز به ویزای آمریکایی تو پاسپورت گیر میدن. راهی داره که ویزا رو نزنن تو پاسپورت؟ کسی راه حل دیگه ای داره که ما رو از این مشکل نجات بده؟ هردومون کارمندیم میترسم مشکلی برامون پیش بیاد.
این گیر دادن فقط برای اتوبوسه یا اگه با قطار باشه باز هم گیر میدن؟؟!!
از دوستان کسی تجربه ای داره ؟

ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، behzad7
بچه ها یه سوال داشتم
می خواستم بدونم که مدارکی رو که دارالترجمه ترجمه کرده نیاز به تایید وزارت امور خارجه داره؟
امروز دارالترجمه بودم میگفت نیازه
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: shadin_n ، Superman ، ghorbat
(2012-04-26 ساعت 12:55)honey62 نوشته:  سلام. طبق این چیزی که اعلام کردن ارز دولتی برای ترکیه به 400 دلار کاهش پیدا کرده، حالا بهتره که الان ارز برای ترکیه بگیریم یا برای آ.م. ریکا که 1000 دلاره؟ من شنیدم که به ایرانی های مقیم خارج از کشور ارز تعلق نمیگیره با این اوصاف وقتی ویزا بخوره تو پاسمون نمیتونیم ارز بگیریم، درسته؟
بچه ها این سوال مهمیه به خدا یه کم فکر کنین ببینیم چکار باید بکنیم با این ... گل و بلبل
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shadin_n ، M_star1316
دوستان لطفا يكى بگه رو چه حسابى ميشه تخمين زد كه ويزا يه ضرب هست يا نه و اگه يه ضرب باشه چند روز طول ميكشه؟
اگر يه ضرب نباشه حداكثر چقدر طول ميكشه؟؟ممنون.
تشکر کنندگان:
با سلام
شماره کیس من حدود 68 هزاره و برای ماه june کارنت شده ام. اما تاریخ مصاحبه هنوز برام تعیین نشده و وقتی status check می کنم همون نامه اول قبولی رو نشون می ده. چه کار باید انجام بدم؟ به چه سایتی مراجعه کنم؟ تا جایی که خبر دارم شماره کیسی که حدود 44 هزار بوده و با هم تو ماه june کارنت شدیم برای 23 خرداد قرار مصاحبه گذاشتن پس چرا هنوز برای من تاریخی اعلام نشده؟
تشکر کنندگان: كاميلا
(2012-04-26 ساعت 18:49)Hamed112 نوشته:  دوستان لطفا يكى بگه رو چه حسابى ميشه تخمين زد كه ويزا يه ضرب هست يا نه و اگه يه ضرب باشه چند روز طول ميكشه؟
اگر يه ضرب نباشه حداكثر چقدر طول ميكشه؟؟ممنون.

دقیقا نمیشه گفت که بر چه اساس ویزای یکضرب میدن
ولی معمولا افرادی که کار دولتی دارند ویزای یکضرب نمیگیرند
باید صبر کرد و دید
Wink
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، كاميلا
(2012-04-26 ساعت 13:56)edge نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم
می خواستم بدونم که مدارکی رو که دارالترجمه ترجمه کرده نیاز به تایید وزارت امور خارجه داره؟

ما فقط به تایید دادگستری رسوندیم و مشکلی هم پیش نیومد
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-04-26 ساعت 20:52)alexander نوشته:  
(2012-04-26 ساعت 13:56)edge نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم

ما فقط به تایید دادگستری رسوندیم و مشکلی هم پیش نیومد

خيلي از دوستان بدون مهر گرفتند و مشكلي نداشتن. حتي شايرا جان هم با ايميل پرسيده بودن كه جوابشون بدون مهر بود.
پول اضافه نپردازيد
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، edge ، mo* ، SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-04-26 ساعت 14:51)honey62 نوشته:  
(2012-04-26 ساعت 12:55)honey62 نوشته:  سلام. طبق این چیزی که اعلام کردن ارز دولتی برای ترکیه به 400 دلار کاهش پیدا کرده، حالا بهتره که الان ارز برای ترکیه بگیریم یا برای آ.م. ریکا که 1000 دلاره؟ من شنیدم که به ایرانی های مقیم خارج از کشور ارز تعلق نمیگیره با این اوصاف وقتی ویزا بخوره تو پاسمون نمیتونیم ارز بگیریم، درسته؟
بچه ها این سوال مهمیه به خدا یه کم فکر کنین ببینیم چکار باید بکنیم با این ... گل و بلبل

دوست عزيز تو اين مملكت ادم از فرداش خبر نداره!
الان نگيري معلوم نيست دفعه بعد همين قانون باشه بتوني اصلا دلار بگيري! ممكنه قيمت ازاد بياد پايين ، دولتي بره بالا، ارز مسافري ندن ، ارز مسافري بدن ولي كمتر بدن، ...........

الان فرقش ٦٠٠$* ٦٠٠= ٣٦٠٠٠٠ تومان نفري

ما كه از خيرش گذشتيم!
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-04-26 ساعت 19:14)darya 1950 نوشته:  با سلام
شماره کیس من حدود 68 هزاره و برای ماه june کارنت شده ام. اما تاریخ مصاحبه هنوز برام تعیین نشده و وقتی status check می کنم همون نامه اول قبولی رو نشون می ده. چه کار باید انجام بدم؟ به چه سایتی مراجعه کنم؟ تا جایی که خبر دارم شماره کیسی که حدود 44 هزار بوده و با هم تو ماه june کارنت شدیم برای 23 خرداد قرار مصاحبه گذاشتن پس چرا هنوز برای من تاریخی اعلام نشده؟

دوست عزیز منم برای ماه آپریل کارنت شدم ولی واسه ماه می بهم وقت مصاحبه دادن! نگران نباش ممکنه واسه جون دیگه جا نداشته باشن و برای جولای بهت وقت مصاحبه بدن !
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، darya 1950
(2012-04-26 ساعت 19:14)darya 1950 نوشته:  با سلام

نگران نباش دوست من... نیازی نیست کاری انجام بدی. اگر انکارا مصاحبه داری، خیلی از دوستان هستن که شرایط مشابه با تو رو دارن. بچه های ابوظبی اکثرا زمان مصاحبشون مشخص شده، اما طی تماسی که دوستان مهاجرسرا با کی سی سی گرفتن، گفتن که تا 15 می تمام تاریخها مشخص می شه. احتمالا به دلیل زیاد بودن تعداد کیس نامبر ها هستش. به هر حال نگرانی بی مورده...
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، darya 1950 ، كاميلا
دوستان سلام : برای اسپانسر کدام فرم باید تکمیل بشه ؟
چند روز قبل از مصاحبه ؟
من حدود چهل روز دیگه مصاحبه دارم ،
و اینکه فرم باید توسط
اسپانسر به آنکارا پست بشه ؟ یا باید برای من بفرسته
تا با بقیه مدارک پستش کنم .خواهش می کنم هر کی
میدونه جواب کامل بده .
تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان