کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-03 ساعت 11:40)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 11:24)Orchin نوشته:  دوستان عزیزی که هنوزتاریخ مصاحبه مامشخص نشده الان که به سایت dvlotteryمراجعه میکنیم لینکی که بابت لاتاری۲۰۱۲بوده به لاتاری۲۰۱۳میرودونمی توانیم کانفرمیشن رابرای نامه مصاحبه ببینیم چونکه به احتمال زیاد تاهفته اینده بایدتاریخ ماهم مشخص شودکه آنهم نمی شود درسایت چک کرد دوستان یک همفکری کنیم تازودترببینیم چکاری میشودکرد
باسپاس

دوست من شما برو به آدرس زير
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(4...Check.aspx
شماره و مشخصاتتو مثل قبل بزن همان نامه قبوليت مياد اوون بالاش هم نوشته هم براي 2012 و هم براي 2013. مشكل چيه؟ براي من كه درست الان چك كردم مشكلي نبود.Wink

من هم چک کردم همون نامه قبلیمو نشون داد، تو همون سایت جدید اطلاعاتتونو بزنید، به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: Orchin ، shadin_n ، a.behzadi ، SH1A2R3
(2012-05-03 ساعت 11:40)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 11:24)Orchin نوشته:  دوستان عزیزی که هنوزتاریخ مصاحبه مامشخص نشده الان که به سایت dvlotteryمراجعه میکنیم لینکی که بابت لاتاری۲۰۱۲بوده به لاتاری۲۰۱۳میرودونمی توانیم کانفرمیشن رابرای نامه مصاحبه ببینیم چونکه به احتمال زیاد تاهفته اینده بایدتاریخ ماهم مشخص شودکه آنهم نمی شود درسایت چک کرد دوستان یک همفکری کنیم تازودترببینیم چکاری میشودکرد
باسپاس

دوست من شما برو به آدرس زير
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(4...Check.aspx
شماره و مشخصاتتو مثل قبل بزن همان نامه قبوليت مياد اوون بالاش هم نوشته هم براي 2012 و هم براي 2013. مشكل چيه؟ براي من كه درست الان چك كردم مشكلي نبود.Wink

ممنونم وسپاسگزار
یک دفعه حول شدمCoolمنی که اینقدرآروممTongueوای بحال اینکه استرس بگیرمTongue
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
باسپاس
این لینک هم برای 2012 هست هم برای 2013. شماره کیس رو که بزنی و مشخصاتت رو بدی 2012 باز می شه. با آرامش و دقت مثل قبل تایپ کن مشکلی پیش نمیاد و صفحه خودت باز می شه.
تشکر کنندگان: ghorbat ، Orchin ، SH1A2R3
(2012-05-03 ساعت 02:21)m0na_000 نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 23:52)f120yaf نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 18:58)odiseh نوشته:  دوستان ساکن تهران شما واکسن MMR رو زدید؟ ما که هر جا میریم می گن که ندارن

کجا بریم؟ وقت زیادی نداریم؟

سلام
ما امروز زدیم ..بیمارستان مهراد ... خیابون میرعماد.... نفری ۲۵۰۰۰ تومن

من 5000 تومن 16 آذر ، قبل از عید زدم با نامه پاستور رفتم. مسئولش گفت به خاطر تحریم کمیابه و برای هر کسی نمیزنن خصوصاً آقایون ...

ااااااااا.... یعنی از ما ۵ برابر گرفت ...... البته پاستور به ما گفت جدیدا خیلی جاها ندارن ... اما کلا ما ۲ نفر بودیم کل واکسن ها و تست آنتی بادی واسمون شد ۱۲۷۰۰۰ تومان..... نمیدونم چرا اینقدر زیاد شد!!!SadSadSad
كيس نامبر:2012AS40xxx
كنسولگرى:ابوظبی
ارسال فرم:August 2011
مصاحبه:5 June 2012
دريافت ويزا: :یک ضرب ب ب ب
ورود به امريكا:احتمالا مهر و آبان!
تعداد افراد کیس : ۲ نفر
هزینه ها : ۵۰۰۰۰ تومان ارسال فرم های اولیه ، ۱۳۷۰۰۰ واکسن و تست آنتی بادی و واکسن MMR ، سفر به دبی و سفارت و مدیکال همه چی حدود ۸ تومن
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، m0na_000 ، SH1A2R3
(2012-05-03 ساعت 14:15)frz61 نوشته:  دوستان تو فرم سفارت من از بین مدارک مورد نیاز من مدرکی دال بر مورد نیاز بودن سابقه کار ( به جز موارد دارای تحصیلات کمتر از 12 سال) ندیدم
آیا باید سابقه کارامون هم ارسال کنیم؟

اجباری نیست اگرکسی ۱۲سال تحصیل نداشته باشد سابقه کاربرای آنها لازم است
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، frz61 ، JOHANNA
(2012-05-03 ساعت 14:15)frz61 نوشته:  دوستان تو فرم سفارت من از بین مدارک مورد نیاز من مدرکی دال بر مورد نیاز بودن سابقه کار ( به جز موارد دارای تحصیلات کمتر از 12 سال) ندیدم
سلام دوست عزیز اگر فرد برنده حداقل دیپلم 12 ساله را دارا باشد نیازی به ارسال گواهی اشتغال یا سابقه کاری نیست . هر چند که شما در ارسال فرم های اولیه به KCC این اطلاعات را کامل ارسال کردین .
ما باید سعی کنیم که اطلاعات درست و دقیق تو این سایت ارائه بشه ! بعضاً برخی از دوستان روی کاراشون خیلی حساس و دقیق هستند و دوست دارن همه مدارک را که خودشون نیاز میبینن تکمیل کنن مثل این قضیه فرم آنکارا که بارها دوستان توضیح دادن ولی متاسفانه توضیحات آمیخته شده با نظر شخصی افراد !!!!Cool وقتی که فرم جدید یک صفحه است و صحت آن را میتوان از مبلغ ویزا که 330 دلار در آن درج شده ، حالا من واقعاً نمیدونم چرا باید اطلاعات اضافی بدیم !!!؟؟؟ شما اگر اخبار چند روز پیش را مطالعه کنید متوجه میشید که جدیداً قانونی تصویب شده که اروپا اطلاعات مسافران اروپائی رو به آمریکا میده !!! پس دیگه از کشور هایی مثل ایران چه توقعی میشه داشت !!؟؟؟ واقعاً این فکر یکم توهمه که فکر کنین سفارت امریکا از همه چی میتونه با خبر بشه !!! هر چی ما اطلاعات اضافی بدیم ، خب اونا هم بیشتر حساس میشن و پیگیری میکنن ! من نمیگم باید صادق نباشیم و دروغ بگیم . منظورم اینه که تا چیزیرو ازمون نخواستن ندیم یا نگیم !!!!! این سایت برای اطلاع رسانیه دقیق و کمک به ماهاست ، نباید خودمون با نظرات شخضی بجای مهاجرسرا تبدیلش کنیم به استرس سرا !!!!!!!Big GrinBig Grin:TongueTongue پیروز و پایدار باشین .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: jahan_roone ، frz61 ، shadin_n ، odiseh ، dr.sami ، ASGAR2012 ، SH1A2R3 ، SallyD
(2012-05-03 ساعت 07:40)ali.narooei نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 02:47)m0na_000 نوشته:  و اما سوال من از پیشکسوت ها

میخواستم بدونم برای رفتن ( تو 6 ماهی که ویزا داریم ) میشه مثلاً چند روز مونده به پایانش رفت ؟ یا ساده تر بپرسم ای ویزا فقط برای ورود به آمریکاس یا باید تا پایانش کارای مهاجرتیمون کامل انجام شده باشه و گرین کارتو گرفته باشیم
من 10 روز مونده به تاریخ ویزا اومدم امریکا... گرین کارتمم گرفتم هیچ مشکلی نبود پس نگران نباشید.

این اقدام برای گرفتن گرین کارت همون تحویل دادن پوشه زرد توی فرودگاه به افسر و تغییر دادن آدرس ( اگه لازم باشه ) هستش یا مراحل دیگه ای هم داره ؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه توی فرودگاه آمریکا لازم باشه یه هواپیمای دیگه سوارشیم مدارک رو باید توی فرودگاه اول تحویل بدیم؟

شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-05-03 ساعت 16:07)m0na_000 نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 07:40)ali.narooei نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 02:47)m0na_000 نوشته:  و اما سوال من از پیشکسوت ها

میخواستم بدونم برای رفتن ( تو 6 ماهی که ویزا داریم ) میشه مثلاً چند روز مونده به پایانش رفت ؟ یا ساده تر بپرسم ای ویزا فقط برای ورود به آمریکاس یا باید تا پایانش کارای مهاجرتیمون کامل انجام شده باشه و گرین کارتو گرفته باشیم
من 10 روز مونده به تاریخ ویزا اومدم امریکا... گرین کارتمم گرفتم هیچ مشکلی نبود پس نگران نباشید.

این اقدام برای گرفتن گرین کارت همون تحویل دادن پوشه زرد توی فرودگاه به افسر و تغییر دادن آدرس ( اگه لازم باشه ) هستش یا مراحل دیگه ای هم داره ؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه توی فرودگاه آمریکا لازم باشه یه هواپیمای دیگه سوارشیم مدارک رو باید توی فرودگاه اول تحویل بدیم؟

با سلام دوست عزیز
مهم نیست شما بعد ورود آیا پروازه داخلی دارید یا نه
اولین فرودگاهی که وارد امریکا میشین تو قسمت مهاجرت مدارکو از شما تحویل میگیرن
و بعد از انگشت نگاری و پر کردن چند فرم کارهای گرین کارت شما انجام میشود

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، m0na_000 ، SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-05-03 ساعت 14:43)ghorbat نوشته:  
سلام دوست عزیز اگر فرد برنده حداقل دیپلم 12 ساله را دارا باشد نیازی به ارسال گواهی اشتغال یا سابقه کاری نیست . هر چند که شما در ارسال فرم های اولیه به KCC این اطلاعات را کامل ارسال کردین .
ما باید سعی کنیم که اطلاعات درست و دقیق تو این سایت ارائه بشه ! بعضاً برخی از دوستان روی کاراشون خیلی حساس و دقیق هستند و دوست دارن همه مدارک را که خودشون نیاز میبینن تکمیل کنن مثل این قضیه فرم آنکارا که بارها دوستان توضیح دادن ولی متاسفانه توضیحات آمیخته شده با نظر شخصی افراد !!!!Cool وقتی که فرم جدید یک صفحه است و صحت آن را میتوان از مبلغ ویزا که 330 دلار در آن درج شده ، حالا من واقعاً نمیدونم چرا باید اطلاعات اضافی بدیم !!!؟؟؟ شما اگر اخبار چند روز پیش را مطالعه کنید متوجه میشید که جدیداً قانونی تصویب شده که اروپا اطلاعات مسافران اروپائی رو به آمریکا میده !!! پس دیگه از کشور هایی مثل ایران چه توقعی میشه داشت !!؟؟؟ واقعاً این فکر یکم توهمه که فکر کنین سفارت امریکا از همه چی میتونه با خبر بشه !!! هر چی ما اطلاعات اضافی بدیم ، خب اونا هم بیشتر حساس میشن و پیگیری میکنن ! من نمیگم باید صادق نباشیم و دروغ بگیم . منظورم اینه که تا چیزیرو ازمون نخواستن ندیم یا نگیم !!!!! این سایت برای اطلاع رسانیه دقیق و کمک به ماهاست ، نباید خودمون با نظرات شخضی بجای مهاجرسرا تبدیلش کنیم به استرس سرا !!!!!!!Big GrinBig Grin:TongueTongue پیروز و پایدار باشین .

کاملا با شما موافقم، اما بعضی مواقع فکر می کنم اگه شما شغلتون حساس نبوده بهتره یه گواهی که حاوی وظیفه شما رو در قبال اون ارگانی که شما براش کار می کردین باشه داشته باشین، شاید در این مواقع این بیشتر برطرف کننده ابهامات باشه. مثلا من یک شرکتی دارم که محصولات گلخانه ای تولید می کنه. توی فرم نوشتم مدیر یک کمپانی هستم... آیا فکر نمی کنید که فرستادن پروانه این شرکت برطرف کننده ابهامات باشه؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-05-03 ساعت 16:39)funnybluesolea نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 14:43)ghorbat نوشته:  [quote='frz61' pid='169097' dateline='1336038353']

کاملا با شما موافقم، اما بعضی مواقع فکر می کنم اگه شما شغلتون حساس نبوده بهتره یه گواهی که حاوی وظیفه شما رو در قبال اون ارگانی که شما براش کار می کردین باشه داشته باشین، شاید در این مواقع این بیشتر برطرف کننده ابهامات باشه. مثلا من یک شرکتی دارم که محصولات گلخانه ای تولید می کنه. توی فرم نوشتم مدیر یک کمپانی هستم... آیا فکر نمی کنید که فرستادن پروانه این شرکت برطرف کننده ابهامات باشه؟
دوست عزیز به نظر من هیچ اشکالی نداره برای برطرف کردن ابهامات احتمالی آفیسر یکسری مدارک را از قبل تهیه کنیم و روز مصاحبه با خودمون داشته باشیم
و اگر نیاز شد رو کنیم . ولی کلاً بر طبق تجربه دوستان مبنای سفارت بر صداقت و قسم فرد میباشد پس لزوم نداره که ما اینقدر دنبال ثابت کردن ادعاهای خودمون باشیم . . ! و هر کسی کلاً مختار هر کاری دوست داره انجام بده . من منظورم کلاً اطلاع رسانیه دقیقه که باید انجام بشه . مثلاً من خودم یه شرکت ساختمانی کوچیک دارم که کلاً تعطیله ولی خب خودم مدبر عاملش هستم ! Cool حالا اگه من روز اول اطلاع داشتم از این وضعیت ، هیچ وقت اصلاً به این مورد شغلی اشاره نمیکردم که حالا بخواد اینقدر فکرمو مشغول کنه . من تو فرم ها نوشتم مدیر عامل شرکت . . . ، خب به قول شما الان برای افیسر یه سئوال پیش میاد که ماهیت اصلی این شرکت چیه وووووو !!!؟؟؟ من خودم تمام اطلاعاتی را که بتونم ببرم را میبرم ولی نشون نمیدم ، اگر لازم شد که رو میکنم اگرهم نشد که . . . !
پیروز و پایدار باشی دوست عزیز .Wink
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، funnybluesolea ، ASGAR2012 ، SH1A2R3 ، كاميلا ، به گل
(2012-05-02 ساعت 23:03)Voroujak نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 22:57)dr.sami نوشته:  [quote='odiseh' pid='168692' dateline='1335968914']
دوستان ساکن تهران شما واکسن MMR رو زدید؟ ما که هر جا میریم می گن که ندارن

کجا بریم؟ وقت زیادی نداریم؟ کلینیک روبرو ی دانشگاه تهران خیابان 16 اذر

پاستور تجریش و بخش کودکان مهراد
کمیاب شده!
_____________________________________________________________کلنیک 16 اذر_____________________________________________________________________________________
تشکر فراموش نشه!
امید آخرین دارایی هر انسانیست.

شماره کیس : 2012AS00039XXX
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، odiseh

ببينيد دوست عزيز در هيچ كجا (مدرك) سابقه كار خواسته نشده است و بنابر اين لازم نيست.

توصيه: اغلب ميفرستند و فرستادن اين يك مورد حسن نيت محسوب ميگردد و بد نيست. همين امسال سابقه داشته است كه براي بعضي ها بعد از مصاحبه و در دوره كليرنس توسط نامه اين سابقه درخواست گرديده است. و توسط ايميل گفته اند كه تمامي مداركي كه ثابت ميكند شما در اين شغل بوده ايد - رده - سمت - تاريخ شروع همكاري - نوع فعاليت - جزئيات كار درج شود و نيز توضيحي مختصر نيز در مورد ماهيت كار روزانه انجام شده خواسته اند....

اين مورد عموميت ندارد و از همه نميخواهند ولي سابقه داشته است.
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، shadin_n
سلام به همه ي دوستان عزيز مهاجرسرايي بخصوص مديران زحمتكش اين مجموعه
٢ تا سوال داشتم ، من كارنت اواخر ماه جون با ٢٠١٢as٥٤xxx هستم
بهترين پستي كه مدارك رو به آنكارا بفرستم آرامكس هست؟ شماره تلفنشو دارين؟
آيا غير از email كه از kcc برام اومده , آنكارا هم email ديگه اي ميزنه كه منتظرش باشم يا نه من از الان مدارك رو پست كنم؟ مرسي
2012AS00054xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat
سلام دوستان من jun 11 تاریخ مصاحبه دارم و می بایست تا 2 هفته دیگه مدارکمو بفرستم.آیا به همراه مدارک فرم خاصی هست که باید از سایت سفارت بگیریم و پر کنیم؟اگه هست لطفا میشه آدرسش را برام بذارید.با تشکر.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، كاميلا
(2012-05-04 ساعت 09:34)mirman نوشته:  سلام دوستان من jun 11 تاریخ مصاحبه دارم و می بایست تا 2 هفته دیگه مدارکمو بفرستم.آیا به همراه مدارک فرم خاصی هست که باید از سایت سفارت بگیریم و پر کنیم؟اگه هست لطفا میشه آدرسش را برام بذارید.با تشکر.

http://photos.state.gov/libraries/turkey...042012.pdf

دوست عزیز اطلاعات خودتون رو بزارید ..... حدود شماره،تعداد، تاریخ....
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، bazad ، ghorbat ، كاميلا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان