کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-05 ساعت 14:19)M_Ti نوشته:  همسرم از برندگان 2013 هستند .ببخشید سوالم رو اینجا می پرسم چون فکر می کنم شما ها با تجربه ترید و به تاپیک مربوط به خودتون بیشتر سر می زنید ...

می خواستم بدونم که اگر ما سابقه کاری برای همسرم از جایی که درش کار نمی کنه بگیریم مشکلی پیش نمی آد ؟ آخه ایشون دیپلم 11 ساله دارند و شغل خودشون هم خیلی قابل اثبات نیست یعنی اینکه نه سربرگی و نه ثبتی وو نه هیچ چیز قابل اثبات و قابل قبولی نیست ....

بگید ما چکار کنیم ..آیا بابت این موضوع کیسمون رد میشه ..آخه من فکر می کنم قبلا که مطالب تاپیک های مختلف رو می خوندم خیلی ها همین جوری سابقه کار جور می کردند و قبول می شدند .... الان واقعا نیاز دارم که از بابت این کارمون مطمئن شم
اگه ميتونيد بريد تو اين آموزشگاه هاي آزاد پيش دانشگاهي ثبت نام كنيد و 24 واحد تو يك ترم بردارن .اينجوري خيلي مطمئن تره . در غير اينصورت بايد سابقه كار براشون جور كنين...ديگه توكل به خدا .هر چي خواست اون باشه.

شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، mansour***
سلام بچه ها
من امروز با ارامکس مدارکمو فرستادم انکارا
حالا به نطرتون برای تاییدش ایمیل بزنم به سفارت یا نه لازم نیست
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، كاميلا
(2012-05-04 ساعت 16:51)us0912 نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 16:27)pantea_l3lu3 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من به سفارت ایمیلی زدم و وقت مصاحبه م رو پرسیدم و اونا فرم 2 صفحه ای رو برام فرستادن که پر کنم.من حدود 2 سال پیش برای اسپانیا درخواست ویزا دادم و به دلایلی خودم درخواستم رو کنسل کردم و مهر آبی تو پاسپورتم زدن(الان پاسپورتم عوض شده)و بعد از اون چند تا ویزای شینگن گرفتم و مشکلی پسش نیومد،لازمه که همراه کپی ویزاهای قبلی کپی این مهر رو هم بفرستم؟یا لزومی نداره چون به هر حال از اسپانیا ویزایی دریافت نکردم،ترسم از اینه که بعدا این مهر رو توی پاسپورت قبلیم ببینن و شک کنن که چرا چیزی نگفتم.ممنون میشم اگه راهنمایی تون رو به صورت پیام خصوصی برام بفرستین،با تشکر

سلام . میشه بی زحمت اون فرمی رو که فرستادن تو مهاجرسرا آپلود کنین ؟
راستی کپی از صفحات پاسپورت باید رنگی باشه؟ یا سیاه سفید؟
دوست عزیز من کپی سیاه سفید گرفتم،تو فرم کدوم قسمت رو مشکل دارید؟من تو Local mailing address آدرس ایران رو نوشتم و تو US mailing address، آدرسی که میخوام در آمریکا برم رو نوشتم، در c/o name هم اسم کسی رو نوشتم که اگه نبودم میتونن (تو همون آدرس یعنی)نامه م رو به اون بدن
(2012-05-05 ساعت 19:07)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 16:51)us0912 نوشته:  [quote='pantea_l3lu3' pid='169511' dateline='1336132674']
با سلام خدمت دوستان عزیز
من به سفارت ایمیلی زدم و وقت مصاحبه م رو پرسیدم و اونا فرم 2 صفحه ای رو برام فرستادن که پر کنم.من حدود 2 سال پیش برای اسپانیا درخواست ویزا دادم و به دلایلی خودم درخواستم رو کنسل کردم و مهر آبی تو پاسپورتم زدن(الان پاسپورتم عوض شده)و بعد از اون چند تا ویزای شینگن گرفتم و مشکلی پسش نیومد،لازمه که همراه کپی ویزاهای قبلی کپی این مهر رو هم بفرستم؟یا لزومی نداره چون به هر حال از اسپانیا ویزایی دریافت نکردم،ترسم از اینه که بعدا این مهر رو توی پاسپورت قبلیم ببینن و شک کنن که چرا چیزی نگفتم.ممنون میشم اگه راهنمایی تون رو به صورت پیام خصوصی برام بفرستین،با تشکر

سلام . میشه بی زحمت اون فرمی رو که فرستادن تو مهاجرسرا آپلود کنین ؟
راستی کپی از صفحات پاسپورت باید رنگی باشه؟ یا سیاه سفید؟
دوست عزیز من کپی سیاه سفید گرفتم،تو فرم کدوم قسمت رو مشکل دارید؟من تو Local mailing address آدرس ایران رو نوشتم و تو US mailing address، آدرسی که میخوام در آمریکا برم رو نوشتم، در c/o name هم اسم کسی رو نوشتم که اگه نبودم میتونن (تو همون آدرس یعنی)نامه م رو به اون بدن، دوستان میشه منو در مورد اون مهر کنسل تو پاسم بیشتر راهنمایی کنید؟دارم مدارکمو میفرستم!

شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
(2012-05-05 ساعت 17:23)fm5206 نوشته:  سلام بچه ها
من امروز با ارامکس مدارکمو فرستادم انکارا
حالا به نطرتون برای تاییدش ایمیل بزنم به سفارت یا نه لازم نیست

هفته دیگه عزیزم این کارو بکن
بذار حداقل مدارکتون برسه بعد
شما شنبه فرستادین تازه از اینجا فکر کنم میره دبی ، فردا اونجاست تابرسه فکر کنم میشه 3 یا 4 شنبه
Big Grin
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
دوستان کسی هتل ا÷ارتمان خوب برای خانواده سراغ دارد
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
دوستان سلام امروز ترجمه هاى من اماده شد بعد من متوجه شدم توى تاريخ فارغ التحصيلى فرم هاى اوليه توى قسمت تحصيلات From....To توى تبديل تاريخ شمسى به ميلادى اشتباه كردم الان چيكار كنم اين دروغ محسوب ميشه؟؟مشكلى ايجاد ميكنه لطف كنين راهنمايى كنين ممنون ميشم.
تشکر کنندگان: ghorbat ، كاميلا ، shadin_n
نه دوست عزیز نگران نباشید ، با ایمیل هم درست نمیشه فقط روز مصاحبه باید تصحیح کنید. این جوابی بود که انکارا بمن داد. فکر کنم این موارد زیاد اتفاق میافته
since 2012
تشکر کنندگان: Hamed112 ، ghorbat ، parsy631 ، كاميلا ، shadin_n
(2012-05-05 ساعت 22:46)maka2 نوشته:  نه دوست عزیز نگران نباشید ، با ایمیل هم درست نمیشه فقط روز مصاحبه باید تصحیح کنید. این جوابی بود که انکارا بمن داد. فکر کنم این موارد زیاد اتفاق میافته
خيلى ممنون يعنى به همون افيسر بگم؟شاكى نميشه؟تا حالا مورد مشابه براى كسى اتفاق افتاده؟؟
تشکر کنندگان: كاميلا ، shadin_n
شما باید همون اول مصاحبه اعلام کنید ، خود افیسر هم می دونه ( یعنی خیلیا همون زمان قسم تصحیح می کنند ) و از روی ارسال مدارک شما هم اینو متوجه میشن
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، Hamed112 ، كاميلا ، shadin_n
سلام دوستای خوبم:
سوال فوری..... اسپانسر من میخواد فرم ها و مدارک دیگه رو برام بیاره میخواد بدونه که فرمها رو باید نوتورایز (notorize) کنه یا نه و اینکه به جز فرم ها چه مدارک دیگه ای لازم هستش تا بیاره؟؟؟؟
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
تمديد مهلت تعويض كارت هاي معافيت از خدمت

جانشين سازمان وظيفه عمومي گفت: اجراي طرح تعويض كارت هاي قديمي معافيت از خدمت با كارت هوشمند تا اول تيرماه تمديد شد.
سردار ابراهيم كريمي با اعلام به پايان رسيدن مهلت اجراي طرح تعويض كارت هاي قديمي معافيت با كارت هوشمند گفت: مهلت اجراي طرح تعويض كارت هاي قديمي معافيت با كارت هوشمند با تعيين زمان بندي از سوي سازمان وظيفه عمومي تا تاريخ پنجم ارديبهشت بود كه بايد از اين تاريخ رسيدگي به درخواست هاي متقاضيان تعويض كارت هاي معافيت پايان مي پذيرفت ولي با توجه به تقاضاهاي مكرر مردمي در خصوص تمديد مهلت ذكر شده، سازمان وظيفه عمومي به اطلاع آن دسته از افرادي كه تاكنون موفق نشده اند تا درخواست خود در اين زمينه را به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10)، ارائه كنند مي رساند كه اجراي اين طرح تا تاريخ اول تيرماه تمديد شد.
جانشين رئيس سازمان وظيفه عمومي خاطرنشان كرد: مهلت فوق به هيچ وجه قابل تمديد نيست و از اول تيرماه كارت هاي قديمي افرادي كه در خصوص تعويض كارت خود اقدام نكرده اند فاقد هرگونه ارزش قانوني بوده و با محروميت هايي نظير ممنوعيت اخذ يا تمديد گذرنامه و همچنين اخذ گواهينامه رانندگي و... مواجه مي شوند به همين منظور اينگونه افراد با استفاده از فرصت تعيين شده هر چه زودتر براي ارائه درخواست خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه كنند.

2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، كاميلا ، shadin_n ، saher ، daria
سلام

دوستان خواهش می‌کنم کسائی که اطلاعات دارن کمک کنن! !!!!

دوستان کسی‌ راجعبه کارتهای ویزا که از بانک پارسین می‌گیرن اطلاعات داره! من اینجا از چند نفر حرفهأیی شنیدم که میترسم حتا اون و امتحان کنم ببینم کار می‌کنه یا نه! میگن بهت شک می‌کنن با اینکه کارت رو از ارمنستان می‌گیرن ، چون سورس بانک ایران محسوب می‌شه بارات مشکل ایجاد می‌شه ! و ترسوندن منو! کسی‌ بوده از این کارتها استعفا کرده باشه ، خرید یا از آی‌.ت.‌ام. پول گرفته باشه ؟
آخه این کارتها خیلی‌ راحته و دیگه مثل صرافی الکی‌ مجبور نمیشی‌ هزینه انتقالِ پول بعدی.

راستی‌ راجع‌به پرمیت (اجازه) که وکیل از اوفک می‌گیرن چی‌ ؟ کسی‌ چیزی میدون؟!!! با اون طریق باید تکس بدیم رو پولی‌ که میاریم؟

راجع‌به حواله هم که میگن اصلا نکنین! پس راه پول اوردن از ایران اینجا چیه؟
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: ghorbat ، كاميلا ، shadin_n
(2012-05-06 ساعت 02:48)الی الی نوشته:  سلام

دوستان کسی‌ راجعبه کارتهای ویزا که از بانک پارسین می‌گیرن اطلاعات داره! من اینجا از چند نفر حرفهأیی شنیدم که میترسم حتا اون و امتحان کنم ببینم کار می‌کنه یا نه! میگن بهت شک می‌کنن با اینکه کارت رو از ارمنستان می‌گیرن ، چون سورس بانک ایران محسوب می‌شه بارات مشکل ایجاد می‌شه ! و ترسوندن منو! کسی‌ بوده از این کارتها استعفا کرده باشه ، خرید یا از آی‌.ت.‌ام. پول گرفته باشه ؟

سلام دوست عزیز منظورتون را از کارت ویزای بانک پارسیان متوجه نشدم ولی در رابطه با ارسال وجه و یا استفاده از این کارت ها بعد از این داستان تحریم ها در ایران تغریباً منتفی است !!!! من ماه پیش باید یه پولی را میفرستادم آمریکا برای یکی از دوستام و از یکی از آشنایان درخواست کردم که این وجه را از طریق کارت بصورت اینترنتی پرداخت کنه برای من و من در ایران بهش معادلشو دلار بدم ولی ا. . . . !!!!! SadSadSad تازه این آشنای ما هواسش بود که نمیشه از آی پیه ایران اقدام کرد و از آی پیه کانادا از ایران وجه را فرستاد . . . فردای همان روز هم حساب بانکی دوست ما در آمریکا مسدود شد و هم حساب این آشنامون . خلاصه کلی پول توی حسابش بود که بانک متاسفانه مسدودش کرده بود . بعد از کیی صحبت کردن و کلی اعصاب خوردی بلاخره حسابشون باز شد . . . باز شانس آوردیم که پولمون سوخت نشد . . . . WinkBig Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: الی الی ، bakhshandehgy ، كاميلا ، shadin_n
(2012-05-06 ساعت 02:58)ghorbat نوشته:  

سلام دوست عزیز منظورتون را از کارت ویزای بانک پارسیان متوجه نشدم ولی در رابطه با ارسال وجه و یا استفاده از این کارت ها بعد از این داستان تحریم ها در ایران تغریباً منتفی است !!!! من ماه پیش باید یه پولی را میفرستادم آمریکا برای یکی از دوستام و از یکی از آشنایان درخواست کردم که این وجه را از طریق کارت بصورت اینترنتی پرداخت کنه برای من و من در ایران بهش معادلشو دلار بدم ولی ا. . . . !!!!! SadSadSad تازه این آشنای ما هواسش بود که نمیشه از آی پیه ایران اقدام کرد و از آی پیه کانادا از ایران وجه را فرستاد . . . فردای همان روز هم حساب بانکی دوست ما در آمریکا مسدود شد و هم حساب این آشنامون . خلاصه کلی پول توی حسابش بود که بانک متاسفانه مسدودش کرده بود . بعد از کیی صحبت کردن و کلی اعصاب خوردی بلاخره حسابشون باز شد . . . باز شانس آوردیم که پولمون سوخت نشد . . . . WinkBig Grin
من درست فهمیدم!!جفتشون تو آمریکا بودن؟

چون این دوستان ایرانی‌ بودن مشکل بود یا مبلغ بالا بوده!؟ چون می‌دونم مبلغ بالا تو اینجا حواله آاش مشکل داره.

منظور من ویزا کارتی هست که ما از بانک پارسیان تو ایران درخواست میدیم و بانک پارسین از یه بانک اطراف ایران مثل ارمنستان و یا قبرس و اینجور جاها میگیره، من تازه این کارت از ایران رسید دستم، نمیدونم می‌شه اینجا باهاش خرید کرد و کار می‌کنه یا نه! ولی‌ خوبیش اینه که می‌شه از ایران خانواد‌م واسعم شارژش کنن و من اینجا خرج کنم، ولی‌ فامیلمون که اینجاست من و ترسوند و میگه دردسر می‌شه واست و اینا می‌فهمن که داری از یه کارت دیگه اینجا استفاده میکنی‌ که سورسش ایران ! ولی‌ نمیدونم چه اندازه درست میگه!!! چون خیلی‌ وسواسی و قانونمنده خودش!!!

حالا من میترسم که حتا اینو امتحان کنم یا ازش پول بگیرم از ای.ت.‌ام

می‌خوام اگه از بچها کسی‌ خبری داره یا استفاده کرده به من بگه؟!
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: كاميلا ، shadin_n
(2012-05-06 ساعت 03:19)الی الی نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 02:58)ghorbat نوشته:  

من درست فهمیدم!!جفتشون تو آمریکا بودن؟

چون این دوستان ایرانی‌ بودن مشکل بود یا مبلغ بالا بوده!؟ چون می‌دونم مبلغ بالا تو اینجا حواله آاش مشکل داره.

منظور من ویزا کارتی هست که ما از بانک پارسیان تو ایران درخواست میدیم و بانک پارسین از یه بانک اطراف ایران مثل ارمنستان و یا قبرس و اینجور جاها میگیره، من تازه این کارت از ایران رسید دستم، نمیدونم می‌شه اینجا باهاش خرید کرد و کار می‌کنه یا نه! ولی‌ خوبیش اینه که می‌شه از ایران خانواد‌م واسعم شارژش کنن و من اینجا خرج کنم، ولی‌ فامیلمون که اینجاست من و ترسوند و میگه دردسر می‌شه واست و اینا می‌فهمن که داری از یه کارت دیگه اینجا استفاده میکنی‌ که سورسش ایران ! ولی‌ نمیدونم چه اندازه درست میگه!!! چون خیلی‌ وسواسی و قانونمنده خودش!!!

حالا من میترسم که حتا اینو امتحان کنم یا ازش پول بگیرم از ای.ت.‌ام

می‌خوام اگه از بچها کسی‌ خبری داره یا استفاده کرده به من بگه؟!
یکیشون در آمریکا و یکیشون در کانادا که البته از ایران اقدام کردیم به پرداخت اینترنتی ( ولی با آی پیه کانادا که بازم آمریکا متوجه شد )
دوست عزیز منظورتونو تازه متوجه شدم !!!! قبلاً در ایران بانک سامان با همکاری صرافی سامان میتونستیم برای خودمون حتی آمریکن اکسپرس باز کنیم ولی بعد از یه مدتی که دیگه جلوشو گرفتن . .. شما باید متوجه بشی ببینی که بانک پارسیان از چه طریق پول میفرسته به حسابتون . . . !؟ ولی من مطمئن هستم که اگر این قضیه انجام بشه حتماً با نرخ دلار ازاد به همراه کارمزد محاسبه میشه و اگر هم حساب بنام شما هست مطمئن باشین که متوجه میشن چون من سابقه این کار را دارم . . . خب حالا تحقیق کنید ببینید اگه دلار با نرخ آزاد براتون میاد خب چه کاریه از طریق صرافی بدون دردسر این کارو انجام بده دوست عزیز !!! آمریکا روی این قضیه خیلی حساسه و شدیداً دنبالشه . . . Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: كاميلا ، shadin_n ، الی الی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان