کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-04 ساعت 18:39)amin_gholian نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 18:10)odiseh نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 15:21)schaghayegh نوشته:  بچه ها براي من نوشته :
Delivered - Signed for by : Company stamp ANKARA - TURKEY 11:37
يعني نرفته سفارت آمريكا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ من با DHL فرستاده بودم.

چرا رسیده دستشون برای من هم دقیقا همین پیغام رو نشون می داد. آخه من هم با DHL فرستادم و بعدش که برای سفارت نامه زدم اونا هم گفتن که مدارکم رسیده.

سلام. هزینه ارسال با DHL تا آنکارا چقدر شد ؟

با درود فراوان
هزینه ارسال بسته با توجه به میزان وزن آن هست
ولی بتا 500 گرم تقریبا حدود 50 هزار تومان و از 500 به بالا تصاعدی افزایش پیدا میکنه
بسته ارسالی ما حدود 650 گرم بود که مبلغش شد 75000 تومن
شاد باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، amin_gholian ، SH1A2R3

چرا رسیده دستشون برای من هم دقیقا همین پیغام رو نشون می داد. آخه من هم با DHL فرستادم و بعدش که برای سفارت نامه زدم اونا هم گفتن که مدارکم رسیده.

سلام
بسته ما تقریبا 400 گرم وزنش بود و ما حدودا 38000 تومن پول دادیم.
(2012-06-04 ساعت 18:31)jahan_roone نوشته:  

دوست گرامی
چند روز بعد از میل زدن جواب دادن که رسیده دستشون؟ من الان 5 روزه بهشون میل زدم. هنوز جواب ندادن!!Sad
سپاس

فکر کنم 48 ساعت بعدش به ما جواب دادن.... یه کم دیگه صبر کن اگه نیومد، دوباره به نظر من براشون ایمیل بزن. یه سوال : به کدوم آدرس ایمیل براشون نامه زدی؟ شاید آدرس ایمیلتون اشتباه بوده.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shadin_n ، schaghayegh ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3

37200 تومان
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، amin_gholian ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3
(2012-06-04 ساعت 04:54)Shezem نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 03:03)ghorbat نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 02:30)پرنیان90 نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 02:19)ghorbat نوشته:  [quote='پرنیان90' pid='179246' dateline='1338755331']
دوستان سلام وممنون اگه جواب دید
هر چی به تاریخ مصاحبه نزدیکتر میشم دچاره استرس و وسواس بیشتر میشم Sad ،،،،
سلام دوست عزیز ، اصلاً نیازی نیست ،،،،

[/quote

مرسی واسه نظرت ،،،
دوست عزیزم من نمیدونم ،،،،

من مدرک دانشگاهی دارم، مصاحبه هم رفته‌ام و خدا را شکر ویزا هم گرفته‌ام، و تازگی‌ها هم به آمریکا آمده‌ام، در اینجا و آنجا در مهاجرسرا، چند بار گفته‌ام که این فرم ها و اطلاعاتی که شما می‌دهید فقط برای این است که سفارت یک اطلاعات کلی از شما و تحصیلاتتان داشته باشند، همین و بس. شما انگار از بیکاری فقط دوست دارید استرس برای خودتان درست کنید! اصلا اون کارمند سفارت نمی‌دونه رشته مکانیک کارش چیه!! به جای این حرف ها به فکر برنامه آینده‌تان در آمریکا باشید، کمی هم مثبت بنگرید. حالا یه‌خورده از اینجا براتون تعریف کنم تا استرستون از بین بره.
من بعد از آمدن به آمریکا تازه فهمیده‌ام که ما برندگان لاتاری، چه شانس بزرگی آورده‌ایم ، بجای افکار منفی، به قسمت شیرین داستان توجه کنید.
اکنون که من این نوشته ها را می‌نویسم، ۵ روز از آمدن من به آمریکا می‌گذرد همه‌ی آمریکایی ها اول می‌پرسند که آیا من بوسیله کار پیدا کردن به آمریکا آمده‌ام؟ و وقتی که می‌فهمند که من لاتاری برنده شده‌ام و گرین کارت خواهم گرفت، چشمشان درشت می‌شود، و همگی تا حالا گفته‌اند که چقدر خوش شانسی. اینجا کسانی هستند که ۱۰ یا ۲۰ سال است که کار می‌کنند، اما اقامت دایم، یا همان گرین کارت را ندارند.
پس به‌جای این حرف ها به بخت خوش خود بنگرید. و خود را از همین الآن در آمریکا بدانید. در این چند روزه تا گرفتن خانه برای خودم، من نزد یک خانواده آمریکایی بسر می‌برم، و دارم یواش یواش با فرهنگ ایشان آشنا می‌شوم. این خانواده که من نزدشان هستم، خیلی بی‌تعارف هستند، مغرور هم نیستند، اتفاقا، من الان یک خوراک آلمانی پخته بودم و داشتیم با هم می‌خوردیم. خیلی هم خوشحال شدند و هی گپ می‌زدیم، دیروز هم رفته بودیم همبرگر خوردیم، این را هم بگویم که همبرگر را باید در خود آمریکا امتحان کرد. در آلمان که ما فقط مک‌دونالد و برگر کینگ داشتیم که برگر کینگ از مک‌دونالد بیشتر به من می‌چسبید، اما همبرگری که اینجا در کالیفرنیا خوردم، چیز دیگه‌ای بود. اسم همبرگر فروشیش بود in-n-out, و چون قرار بود که من امروز آشپزی کنم و براش خرید کرده بودم، همبرگر من را ایشان حساب کردند. خیلی بی‌تعارف!
این شهری که من درش هستم، نزدیکای لس آنجلس هست. خانه ها بیشترشان یک طبقه است و خیابان های پت و پهنی هم دارد. که اینها واقعا به آدم احساس آزادی و فراغت بال میده. و برای دیدن آسمان لازم نیست سر را به بالا گرفت، افق در روبروست. یعنی اینجا ساختمان‌های بلندی نداره که جلوی نور خورشید را بگیره و نتوان آسمان را دید. پریروز هم کنار دریا بودیم که آب دریا برای شنا هنوز گرم نبود، اما کسانی موج سواری می‌کردند. من به چند کشور اروپایی هم سفر کرده‌ام، اما انگار این آمریکا یه چیز دیگه هست!
راستی یه چیز دیگه، یکی از دوستان من در آلمان که قبلا یک سفر توریستی به آمریکا داشته بود، قبل از سفر من به من می‌گفت که: آره، تو فرودگاه، تا پاسپورت ایرانی دستت ببینند، تو را از صف بیرون می‌آورند و تو را جدای دیگران بازدید خواهند کرد، و اگه لازم باشه باید لباس هایت را هم در بیاری!!
اما در فرودگاه لس آنجلس، حتی چمدان من را نیز باز نکردند!! همه هم می‌گفتند که به آمریکا خوش آمدید، یا بهتون خوش بگذره.
فقط بگویم که همه جا خونسرد و cool باشید لبخند هم فراموش نشه، اگر هم سوالی بکنند، که حتما هم خواهند کرد، خیلی راحت پاسخ دهید، فکر نکنید که شاید مشکلی پیش آمده و این‌ها دارند سوال می‌کنند. خب یارو باید کارش را درست انجام بده دیگه ، وگرنه از کار بیکار میشه ، و طبیعی است که سوال هم بکنه ، هیچکس با شما غرض شخصی نداره. باز هم می‌گویم رفتار کارمندان ایران را فراموش کنید، که انگار ارث باباشان را می‌خواهند بدهند!!
انگشت نگاری و عکس انداختن از شما در فرودگاه، که متاسفانه ایرانی‌ها آن را پیراهن عثمان کرده‌اند، فقط مخصوص ایرانی‌ها نیست، من خودم در فرودگاه لس آنجلس دیدم که با همه توریست‌ها و خارجیانی که به آمریکا می‌آیند همین رفتار می‌شود. چه از اروپا، چه از آسیا و چه از بورکینافاسو!
خب تا بعد.

چه پست دل چسبی من که حال کردم باهاش مرسی shezem جان، حرفات کاملا درست و منطقی، باشه سعی می کنم کلا بی خیال استرس بشم، در ضمن منم قرار بیام کالیفرنیا del valle ابعد گرفتن ویزا حتما راجب زنگ با یه خونواده آمریکایی ازت سوال می کنم.بازم مرسی بابت اطلاعاتت.
خوش باشی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، ساری ، payan ، daria ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3
چند سوال در مورد فرم آنکارا قسمت آدرس دارم:
(توی انجمن خوندم انگار فبلا الان هر چی گشتم پیدا نکردم)
U.S. Mailing Address
c/o Name
U.S. Address
U.S. Phone Number
۱-اگر توی فرمهای ارسالی اول به kcc چیزی نوشته باشیم و تغییر بدیم آفیسر علت را جویا میشه؟
2-اگر قرار باشه به آدرس دوستان بدیم و خودمون بریم بعد به ایالت دیگه مشکلی داره که اونها برامون بفرستند؟ آیا در این حالت میتونیم اسم خودمون را بنویسیم یا حتما اسم شخص ساکن در محل را میخواهند (برای تحویل)
۳-اگر هنوز تصمیم نگرفته باشیم و ندونیم کجا میریم به نظرتون چی بنویسم؟
۴- آیا دوستان کسی آدرس هتل نوشته تا حالا در اینجا؟ تلفن هتل چی؟

با توجه به اینکه آدرس رو در ابتدای ورود میتوان تغییر داد این قسمت چقدر اهمیت داره؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k
دوستان و اساتید محترم راهنمایی بفرمایید
انشاءالله بعد از دریافت ویزا و ورود به آمریکا و دریافت گرین کارت برای حفظ آن در مدت 5 ساله بعد (تا بوجود آمدن شرایط تابعیت) حداقل مدتی که می توان آنجا اقامت داشت چقدر است؟
به عبارت دیگر برای حفظ گرین کارت چه مدت یکبار باید به آمریکا سفر داشت و در هر سفر حداقل زمان اقامت چقدر می تواند باشد که گرین کارت باطل نشود؟
دلیل سوالم هم این است که چون مثل ما ممکن است تا انتقال کامل و تکمیل پراسه مهاجرت 5 سال زمان بخواهد و در این مدت مجبور باشیم قسمت عمده اوقات را در ایران باشیم.
شماره کیس**2013AS000018-قبولی: 2 می-کنسولگری: ابوظبی-ارسال فرم ها26 می-کارنت شدن کیس13 آگوست-مصاحبه:اکتبر تغییر به ژانویه2012-شیرازبه کالیفرنیا--افراد كيس6 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، Hamed112 ، niksokhan ، shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3
دوستان من چند تا سوال دارم
1-من فرم انکارا رو دستی پر کردم.اشکالی نداره؟
2-موقع معاینه دکتر من میتونم با همسرم برم اتاق دکتر؟اخه اون ترکی استانبولیش خوب نیست.
3-با تاکسی از فرودگاه تا مطب چند دقیقه راهه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k
(2012-06-04 ساعت 23:41)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من چند تا سوال دارم
2-موقع معاینه دکتر من میتونم با همسرم برم اتاق دکتر؟اخه اون ترکی استانبولیش خوب نیست.

سلام
من هم فرم آنکارا و هم فرمهای کی سی سی رو دستی پر کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم

دکتر فارسیش خوبه و نیازی به مترجم نیست

فکر میکنم در زمان شلوغی صبح حدود 45 تا یکساعت دقیقه طول میکشه
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، Hamed112 ، mirman ، shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k
(2012-06-04 ساعت 23:41)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من چند تا سوال دارم
سلام
1- بنظرم اشکال ندارد
2- نه نیازی به ترکی نیست دکتر جواب و سئوال به فارسی میکنه
3- حدود 20 دقیقه راه است
ما امروز رفتیم دکتر .Shy
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، arman_m ، mojtaba_k
(2012-06-05 ساعت 00:37)frz61 نوشته:  دوستان کسی بوده که صرفا بخاطر این که کس دیگه ای براش ثبت نام کرده قرمز گرفته باشه؟

یعنی نگرانی از پستتون فوران کرده ها Big Grin
به خاطر خودتون هم که شده یه خورده آروم تر باشید. چرا باید ریجکت کنن آخه؟ اونم به این دلیلی که شما فرمودید...
Smile انرژی مثبت یادتون نره
منتظر ویزای یکضرب شما و همسر محترمتون هستیم
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، frz61 ، parsy631 ، shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، arman_m ، mojtaba_k
(2012-06-04 ساعت 16:31)ماندانا نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 15:58)mahyar66 نوشته:  آقا سايت آنكارا آپديت شد مصاحبه ما نيومد:دي! دوباره ممكنه آپديت بشه؟ يا هرچه تو جولاي بوده اعلام كردن؟
نگران نباش دوست منم تاریخ مصاحبش 2 جولای هست ولی هنوز اعلام نشده
ولی مال من اعلام شده

از ما هم 26جولاي هستش كه هنوز نزدن تو سايت تركيه.

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-06-05 ساعت 09:07)frz61 نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 01:17)funnybluesolea نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 00:37)frz61 نوشته:  دوستان کسی بوده که صرفا بخاطر این که کس دیگه ای براش ثبت نام کرده قرمز گرفته باشه؟

یعنی نگرانی از پستتون فوران کرده ها Big Grin
به خاطر خودتون هم که شده یه خورده آروم تر باشید. چرا باید ریجکت کنن آخه؟ اونم به این دلیلی که شما فرمودید...
Smile انرژی مثبت یادتون نره
منتظر ویزای یکضرب شما و همسر محترمتون هستیم
واقعا فکر کنم هر چی به مصاحبه نزدیک تر میشیم فکر های بی خود بیشتری به سراغم میان. خودم به کنار همسرم رو دیونه کردم. برای همه از جمله خودم آرزوی صبر و آرامش دارم
Smile
یک سوال دوست عزیز: مگر قبول شدنت دست خودت بود؟ خدا خواست قبول شدی، اگر هم بخواد مطمئنا ویزا اونهم از نوع یکضربش می گیری. پس یک لطفی بکن نه به خودت و نه به همسرت این موفقیت رو زهر نکن. از تمام لحظاتش لذت ببر. موفق باشی

تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، پرنیان90 ، mojtaba_k
سلام . از دوستان کسی هست که نامه دوم رو گرفته باشه و امروز که سایت انکارا آپدیت شده شماره کیسش تو لیست مصاحبه شونده ها نباشه ؟؟؟؟!!!!!!!!
شماره کیس: 2012AS00072XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011 ,July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Sept, 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: may, 2012
تاریخ دریافت نامه دوم: may, 2012
تاریخ مصاحبه: July, 2012
تاریخ دریافت ویزا:July, 2012
تاریخ ورود به آمریکا: :
تاریخ دریافت گرین کارت:
تعداد نفرات: 1+2
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-06-05 ساعت 09:44)panteha نوشته:  سلام . از دوستان کسی هست که نامه دوم رو گرفته باشه و امروز که سایت انکارا آپدیت شده شماره کیسش تو لیست مصاحبه شونده ها نباشه ؟؟؟؟!!!!!!!!

اگه منظورتون وقت مصاحبه kcc هستش،بله ما اونوگرفتيم واسه26 جولاي ولي توي سايت آنكارا هنوز نوشته نشده.
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، arman_m ، mojtaba_k
(2012-06-05 ساعت 10:32)niksokhan نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 09:44)panteha نوشته:  سلام . از دوستان کسی هست که نامه دوم رو گرفته باشه و امروز که سایت انکارا آپدیت شده شماره کیسش تو لیست مصاحبه شونده ها نباشه ؟؟؟؟!!!!!!!!

اگه منظورتون وقت مصاحبه kcc هستش،بله ما اونوگرفتيم واسه26 جولاي ولي توي سايت آنكارا هنوز نوشته نشده.
بله دوست عزیز منظورم دقیقا همینه . دوستان دیگه میگن که تو نوبت های بعدی که آنکارا آپدیت میشه کیس های ما هم اعلام میشه . نظر من اینه که به آنکارا ایمیل بزنم . دنبال یه متن خوبم .

شماره کیس: 2012AS00072XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011 ,July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Sept, 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: may, 2012
تاریخ دریافت نامه دوم: may, 2012
تاریخ مصاحبه: July, 2012
تاریخ دریافت ویزا:July, 2012
تاریخ ورود به آمریکا: :
تاریخ دریافت گرین کارت:
تعداد نفرات: 1+2
تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mojtaba_k