کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام
من یک سوال خیلی مهم از شما مهاجرسرایی های عزیز دارم و ممنون میشم هر کسی اطلاعات درستی داره به من بده
من اگر بخوام برگردم ایران همانطور که باید یکسال فقط از آمریکا بیرون باشم بعد از کمتر از یکسال که میام چه قدر باید تو آمریکا بمونم که گرین کارتمون باطل نشه
ممنون
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: arbasic
(2012-08-28 ساعت 15:24)Zhoopin نوشته:  با سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

الان اگه من و همسرم ویزا را بگیریم ...............
پیشاپیش ممنون

سلام دوست خوبم ، چقدر درشت نوشته بودید !!! Big GrinBig GrinBig Grin
شما خودتون به تنهایی میتونید وارد آمریکا بشید و برگردید . اما اگر برنگردید ، همسرتون نمیتونن وارد خاک آمریکا بشن . اگه دقت کرده باشید در ویزای همسرتون قید شده ، فقط ورود با همسر !!!! . برای اینکار صرفه اقتصادی هم نداره که شما بیاین و برگردین و دوباره بیاین . و در ضمن ویزا هم مدتی داره که اگه مهلت ویزای همسرتون تموم بشه !! هی وای من !! دیگه ورودش امکان پذیر نیست !! و کلی طول میکشه که شما مجدداً اقدام کنید و ایشون رو بیارید آمریکا . موفق باشید .
تشکر کنندگان: vroom ، honey62 ، Zhoopin ، frz61 ، daria
(2012-08-29 ساعت 07:15)afshin4749 نوشته:  

پیشاپیش ممنون

شما خودتون به تنهایی میتونید وارد آمریکا بشید و برگردید . اما اگر برنگردید ، همسرتون نمیتونن وارد خاک آمریکا بشن . اگه دقت کرده باشید در ویزای همسرتون قید شده ، فقط ورود با همسر !!!! . برای اینکار صرفه اقتصادی هم نداره که شما بیاین و برگردین و دوباره بیاین . و در ضمن ویزا هم مدتی داره که اگه مهلت ویزای همسرتون تموم بشه !! هی وای من !! دیگه ورودش امکان پذیر نیست !! و کلی طول میکشه که شما مجدداً اقدام کنید و ایشون رو بیارید آمریکا . موفق باشید .
دوست عزیز همسر من اومده و ما هردو گرین کارتمون رو دریافت کردیم من می خوام اینو بدونم که وقتی با گرین کارت برمی گردیم ایران بعد از یک سال که دوباره برگشتیم چه مدت باید بمونیم تا دوباره برگدیم ایران به طوری که گرین کارتمون باطل نشه
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: arbasic
سلام دوستان
میدونم این مطلب شاید ربطی به ما بچه های 2012 نداشته باشه ولی گفتم شاید براتون جالب باشه.
بخشهایی از مصاحبه امروز خانم سارا گرو ، يکی از مسئولين فارسی زبان امور کنسولی وزارت خارجه آمريکا:

چرا امسال وزارت امور خارجه آمريکا تصميم گرفته است که قرعه کشی در دو مرحله انجام شود؟

هر سال پنجاه هزار ويزای مهاجرتی از طريق قرعه کشی به متقاضيان از سراسر دنيا و از جمله ايران داده می شود. اگر بعد از قرعه کشی اول که در ماه می هر سال انجام می گردد، تعداد پذيرفته شدگان که شرايط لازم را داشته باشند از ۵۰ هزار نفر کمتر باشد، ممکن است برای جبران آن کمبود بعد از اول اکتبر دوباره يک قرعه کشی مانند قرعه کشی ماه می انجام شود و تعداد بيشتری از متقاضيان قرعه کشی آن سال انتخاب شوند.

اين هنوز مشخص نيست، به همين دليل هم متقاضيان بايد حتی بعد از قرعه کشی اول شماره کنفرميشن يا شماره تاييد خودشان را حفظ کنند تا اگر قرعه کشی دوم انجام شد، بتوانند نتايج درخواست خود را چک کنند.

خانم گرو، برای سال آينده چند متقاضی ايرانی داشتيد و چند نفر از آنها برنده شدند؟

برای سال ۲۰۱۳ تعداد ۳۶۹ هزار ايرانی در اين قرعه کشی شرکت کردند و از اين تعداد، شش هزار و ۲۹ نفر برای طی مراحل مصاحبه ويزا و مراحل ديگر انتخاب شدند.

آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟

تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.

کسانی که انتخاب می شوند برای مصاحبه مراجعه می کنند ولی هيچ تضمينی نيست که حتما ويزا را دريافت خواهند کرد. آنها بايد واجد شرايط دريافت ويزای لاتاری باشند.

کسانی که ويزا را دريافت می کنند بعد از اينکه وارد آمريکا می شوند، گرين کارتشان را دريافت می کنند.
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: daria ، vroom ، behina ، Shezem ، nora ، payan ، mgolchin13
(2012-08-29 ساعت 22:02)armtin نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 07:15)afshin4749 نوشته:  

پیشاپیش ممنون

دوست عزیز همسر من اومده و ما هردو گرین کارتمون رو دریافت کردیم من می خوام اینو بدونم که وقتی با گرین کارت برمی گردیم ایران بعد از یک سال که دوباره برگشتیم چه مدت باید بمونیم تا دوباره برگدیم ایران به طوری که گرین کارتمون باطل نشه

دوست خوبم سلام ، باید بهتون اخطار بدم که شما بیش از پنج ماه و خورده ای پس از دریافت گرین کارت نمیتونید خارج از آمریکا باشید . اگر این کار رو بکنید یعنی گرین کارتتون رو از دست دادین و دیگه خداحافظ آمریکا !!! SadSad. به فرض اینکه شما بتونید دوباره به آمریکا برگردین تعداد ماههای ماندگاری شما در آمریکا برای برگشت به ایران باید حداقل شش ماه باشه ، اما در آینده ، روی سیتیزنی شما بسیار بسیار موثر خواهد بود و اگر تعداد ورود و خروج شما بیش از اندازه باشه ، ممکنه دیگه سیتیزن نشید .
تشکر کنندگان: Zhoopin
دوستان سلام .کسی اطلاع دقیقی نسبت به زمان دریافت پاسپورت تا اوردن ups به هتل را داره به صورت میانگین؟اینجوری میشه واسه بلیط هماهنگی کرد.ممنون از همه
تشکر کنندگان:
دوستان سلام

خواستم بپرسم قوانین امریکا اجازه میده کسی سه ملیتی باشه؟یعنی کسی شهروند دو کشور باشه بعد بتونه شهروند امریکا هم بشه.

ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-08-30 ساعت 18:51)gbtm نوشته:  دوستان سلام

خواستم بپرسم قوانین آمریکا اجازه میده کسی سه ملیتی باشه؟یعنی کسی شهروند دو کشور باشه بعد بتونه شهروند آمریکا هم بشه.

ممنون

ghavanin beynolmelalie ke be shoma ejaze hamchin kari nemide
vali man afradi ro mishnasam ke gereftan vali dar sharayete khas ke
akharisham amrica bood
yeporsoo jooe daghıgh bekonid bebinid dar che sharayeti ejaze mide

(Bebakhshıd az hame man alan jaie hastam ke dastrasi be kyebord farsi nadaram)

movafagh bashid Smile
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
(2012-08-30 ساعت 23:29)edge نوشته:  
(2012-08-30 ساعت 18:51)gbtm نوشته:  دوستان سلام

خواستم بپرسم قوانین آمریکا اجازه میده کسی سه ملیتی باشه؟یعنی کسی شهروند دو کشور باشه بعد بتونه شهروند آمریکا هم بشه.

ممنون

ghavanin beynolmelalie ke be shoma ejaze hamchin kari nemide
vali man afradi ro mishnasam ke gereftan vali dar sharayete khas ke
akharisham amrica bood
yeporsoo jooe daghıgh bekonid bebinid dar che sharayeti ejaze mide

(Bebakhshıd az hame man alan jaie hastam ke dastrasi be kyebord farsi nadaram)

movafagh bashid Smile

قوانین بینل مللی که به شما اجازه همچین کاری نمید
ولی‌ من افرادی رو میشناسم که گرفتن ولی‌ در شرایط خاص که
اخریشم آمریکا بود
یپرسو جویی دقیق بکنید ببینید در چه شرایطی اجازه میده

(ببخشید از همه من الان جای هستم که دسترسی به کیبرد فارسی ندارم)

موفق باشید Smile
since 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، edge ، payan ، gbtm ، kamilia modi ، daria
سلام ببخشید ایا همراه مدارکی که بایدبه سفارت امریکا تو ابوظبی ببریم لازمه CV خودمون هم ببریم یا نه؟اگه باید ببریم چه جوری؟باید همراه با عکس به انگلیسی بنویسیم بعد پرینت بگیریم و ببریم؟لطفا سریعتر بهم بگید عجله دارم.خواهشن مرسی کاملیا
تشکر کنندگان:
امروز تماس گرفتم با کی سی سی بعد از گذشت 16 روز هنوز مدارکن رو دریافت نکردن
به نظرتون زنگ بزنم بگم مدارک 2013 رو برای 2012 هم اعمال بکنن همه چیش یکی هست به غیر از کیس نامبر!
به نظرتون خوب هستش؟ روی 2013 تاثیر منفی نذاره
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
تشکر کنندگان: opayamani
سلام.
من در مورد واکسن MMR سوال داشتم. من یه نوبت سال 2003 زدم و یه نوبت هم اوایل August امسال. میخواستم بدونم دکتر آنکارا دو نوبت من رو قبول میکنه یا اونجا باید یه نوبت دیگه رو هم بزنم؟
ممنون
(2012-09-01 ساعت 13:41)sbh نوشته:  سلام.
من در مورد واکسن MMR سوال داشتم. من یه نوبت سال 2003 زدم و یه نوبت هم اوایل August امسال. میخواستم بدونم دکتر آنکارا دو نوبت من رو قبول میکنه یا اونجا باید یه نوبت دیگه رو هم بزنم؟
ممنون
دوست عزیز من 2 نوبت رو زده بودم ولی بازم به من واکنسن رو زد- در کل این آقای دکر خیلی تابع اصول و قواعد خاصی نیست
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: sbh ، opayamani ، daria
(2012-09-01 ساعت 14:21)frz61 نوشته:  
ممنون
دوست عزیز من 2 نوبت رو زده بودم ولی بازم به من واکنسن رو زد- در کل این آقای دکر خیلی تابع اصول و قواعد خاصی نیست
ممنون از پاسختون.
لطف میکنید بگین هزینش چقدر شد؟
ممنون.
(2012-09-01 ساعت 14:27)sbh نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 14:21)frz61 نوشته:  
ممنون
ممنون از پاسختون.
لطف میکنید بگین هزینش چقدر شد؟
ممنون.

من نفری 170 دلار با کارت واکسن کاملی که از پاستور گرفته بودم دادم
since 2012
تشکر کنندگان: sbh ، opayamani ، daria ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان