موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یک سوال خیلی مهم از شما مهاجرسرایی های عزیز دارم و ممنون میشم هر کسی اطلاعات درستی داره به من بده
من اگر بخوام برگردم ایران همانطور که باید یکسال فقط از آمریکا بیرون باشم بعد از کمتر از یکسال که میام چه قدر باید تو آمریکا بمونم که گرین کارتمون باطل نشه
ممنون
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-29 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-29 ساعت 23:43 توسط shervn.)
سلام دوستان
میدونم این مطلب شاید ربطی به ما بچه های 2012 نداشته باشه ولی گفتم شاید براتون جالب باشه.
بخشهایی از مصاحبه امروز خانم سارا گرو ، يکی از مسئولين فارسی زبان امور کنسولی وزارت خارجه آمريکا:
چرا امسال وزارت امور خارجه آمريکا تصميم گرفته است که قرعه کشی در دو مرحله انجام شود؟
هر سال پنجاه هزار ويزای مهاجرتی از طريق قرعه کشی به متقاضيان از سراسر دنيا و از جمله ايران داده می شود. اگر بعد از قرعه کشی اول که در ماه می هر سال انجام می گردد، تعداد پذيرفته شدگان که شرايط لازم را داشته باشند از ۵۰ هزار نفر کمتر باشد، ممکن است برای جبران آن کمبود بعد از اول اکتبر دوباره يک قرعه کشی مانند قرعه کشی ماه می انجام شود و تعداد بيشتری از متقاضيان قرعه کشی آن سال انتخاب شوند.
اين هنوز مشخص نيست، به همين دليل هم متقاضيان بايد حتی بعد از قرعه کشی اول شماره کنفرميشن يا شماره تاييد خودشان را حفظ کنند تا اگر قرعه کشی دوم انجام شد، بتوانند نتايج درخواست خود را چک کنند.
خانم گرو، برای سال آينده چند متقاضی ايرانی داشتيد و چند نفر از آنها برنده شدند؟
برای سال ۲۰۱۳ تعداد ۳۶۹ هزار ايرانی در اين قرعه کشی شرکت کردند و از اين تعداد، شش هزار و ۲۹ نفر برای طی مراحل مصاحبه ويزا و مراحل ديگر انتخاب شدند.
آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟
تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.
کسانی که انتخاب می شوند برای مصاحبه مراجعه می کنند ولی هيچ تضمينی نيست که حتما ويزا را دريافت خواهند کرد. آنها بايد واجد شرايط دريافت ويزای لاتاری باشند.
کسانی که ويزا را دريافت می کنند بعد از اينکه وارد آمريکا می شوند، گرين کارتشان را دريافت می کنند.
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام .کسی اطلاع دقیقی نسبت به زمان دریافت پاسپورت تا اوردن ups به هتل را داره به صورت میانگین؟اینجوری میشه واسه بلیط هماهنگی کرد.ممنون از همه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
خواستم بپرسم قوانین امریکا اجازه میده کسی سه ملیتی باشه؟یعنی کسی شهروند دو کشور باشه بعد بتونه شهروند امریکا هم بشه.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید ایا همراه مدارکی که بایدبه سفارت امریکا تو ابوظبی ببریم لازمه CV خودمون هم ببریم یا نه؟اگه باید ببریم چه جوری؟باید همراه با عکس به انگلیسی بنویسیم بعد پرینت بگیریم و ببریم؟لطفا سریعتر بهم بگید عجله دارم.خواهشن مرسی کاملیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز تماس گرفتم با کی سی سی بعد از گذشت 16 روز هنوز مدارکن رو دریافت نکردن
به نظرتون زنگ بزنم بگم مدارک 2013 رو برای 2012 هم اعمال بکنن همه چیش یکی هست به غیر از کیس نامبر!
به نظرتون خوب هستش؟ روی 2013 تاثیر منفی نذاره
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من در مورد واکسن MMR سوال داشتم. من یه نوبت سال 2003 زدم و یه نوبت هم اوایل August امسال. میخواستم بدونم دکتر آنکارا دو نوبت من رو قبول میکنه یا اونجا باید یه نوبت دیگه رو هم بزنم؟
ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-01 ساعت 13:41)sbh نوشته: سلام.
من در مورد واکسن MMR سوال داشتم. من یه نوبت سال 2003 زدم و یه نوبت هم اوایل August امسال. میخواستم بدونم دکتر آنکارا دو نوبت من رو قبول میکنه یا اونجا باید یه نوبت دیگه رو هم بزنم؟
ممنون
دوست عزیز من 2 نوبت رو زده بودم ولی بازم به من واکنسن رو زد- در کل این آقای دکر خیلی تابع اصول و قواعد خاصی نیست
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015