موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-26 ساعت 11:50)maryam1987i نوشته: بچه ها الان سایت ups زده که pass من تسلیم انها شده یعنی امروز منتظر باشم؟
نه فردا برات میارنش. مبارک باشه. اگر روی تصویر ماشین که در سایت هست هم کلیک کنی با استفاده از جی پی اس بهت می گه که ماشینش در هر لحظه کجاست.نزدیک هتلت که شد برو توی لابی بشین تا برات بیارنش.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من در مورد شرایط دارندگان گرین کارت سوال داشتم. همون طور که شما هم میدونین هر سال باید حداقل 180 روزش رو تو آمریکا باشیم. میخواستم بدونم تاریخ شروع سال کیه؟ منظورم اینکه از تاریخ صدور ویزا حساب میشه یا تاریخ ورود به خاک آمریکا و فعال کردن گرین کارت؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از برندگان لاتاری 2012 هستم ویزا هم گرفتم ولی الان یه مشکل دارم، میخوام با نامزدم ازدواج کنم ولی نمیدونم کی این کارو عملی کنم. از چند نفر شنیدم که اگه الان این کارو بکنم اداره مهاجرت امریکا فکر می کنه که پول گرفتم و ازدواج سوری کردم پس باید چند ماه بعد از رسیدن به خاک امریکا برگردم و این کارو بکنم از طرفی هم از چند نفر شنیدم که اگه بعد از رسیدن به امریکا ازدواج کنم چند سال طول می کشه که به همسرم ویزای مهاجرت بدن. لطفا منو راهنمایی کنیید.
در ضمن من حد اکثر چند وقت قبل از اکسپایر شدن ویزام باید به خاک امریکا وارد بشم؟ و از زمان اقدام برای گریین کارد تا گرفتن اون چقدر زمان می بره؟
با تشکر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-03 ساعت 13:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-03 ساعت 13:56 توسط hadiseh.t.)
(2012-10-03 ساعت 13:38)sina_lp نوشته: دوستان من از برندگان لاتاری 2012 هستم ویزا هم گرفتم ولی الان یه مشکل دارم، میخوام با نامزدم ازدواج کنم ولی نمیدونم کی این کارو عملی کنم. از چند نفر شنیدم که اگه الان این کارو بکنم اداره مهاجرت آمریکا فکر می کنه که پول گرفتم و ازدواج سوری کردم پس باید چند ماه بعد از رسیدن به خاک آمریکا برگردم و این کارو بکنم از طرفی هم از چند نفر شنیدم که اگه بعد از رسیدن به آمریکا ازدواج کنم چند سال طول می کشه که به همسرم ویزای مهاجرت بدن. لطفا منو راهنمایی کنیید.
در ضمن من حد اکثر چند وقت قبل از اکسپایر شدن ویزام باید به خاک آمریکا وارد بشم؟ و از زمان اقدام برای گریین کارد تا گرفتن اون چقدر زمان می بره؟
با تشکر
سلام دوست عزیز شما بهتره تا 10 روز قبل از اکسپایر شدن وارد خاک امریکا بشید حدودا 1 هفته تا 1ماه طول میکشه بله در مورد ازدواج ونامزدی میتونن فکر کنن که ازدواجتون صوری باشه ولی در هر حال با عکس وسند ومدرک قابل اثبات بهتره با یه وکیل تو امریکا موضوعتون رو مطرح کنید اونا بهتر میتونن کمکتون کنند البته همسرتون میتونن ویزای نامزدی بگیرن که هر کدوم پروسش با اون یکی فرق میکنه بازم من پیشنهاد میدم در مورد این پروسه که نامزدی بهتره یا ازدواج با یک وکیل مشورت کنید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی داشتم اگه کمک کنین ممنون میشم؛
یکی از دوستام مصاحبه تو ابوظبی شده و حدود 20 سپتامبر کلیر شده اما ویزاش واسه امارات آماده نشد و نتونست هفته آخر اونجا باشه. به سفارت ایمیل زده بود و اونا گفتن اشکالی نداره اگه بعد از 30 بیای. حالا رفته اونجا اما بهش گفتن بعد 30 سیستم ما برای لاتاری بسته میشه. و اصلا تو کلیر نشده بودی و الان پرونده تو گم شده و هیچ کمکی نمی تونیم به تو بکنیم. واقعا راهی هست؟ 2
تا وکیل تو آمریکا 15000$ میگیرن اما اصلا گارانتی نمی کنن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-04 ساعت 02:47)amin_555 نوشته: سلام دوستان
سوالی داشتم اگه کمک کنین ممنون میشم؛
یکی از دوستام مصاحبه تو ابوظبی شده و حدود 20 سپتامبر کلیر شده اما ویزاش واسه امارات آماده نشد و نتونست هفته آخر اونجا باشه. به سفارت ایمیل زده بود و اونا گفتن اشکالی نداره اگه بعد از 30 بیای. حالا رفته اونجا اما بهش گفتن بعد 30 سیستم ما برای لاتاری بسته میشه. و اصلا تو کلیر نشده بودی و الان پرونده تو گم شده و هیچ کمکی نمی تونیم به تو بکنیم. واقعا راهی هست؟ 2
تا وکیل تو آمریکا 15000$ میگیرن اما اصلا گارانتی نمی کنن
سلام
دوستتون بايد قبل از 30 سپتامبر پاسشون رو به سفارت تحويل مي دادن . سفارت آنكارا هم به بچه ها گفته بود كه سيستم از 30 سپتامبر به بعد lock مي شه و ديگه كاري از دست سفارت بر نمي آد. از 20 تا 30 سپتامبر حداقل يه هفته وقت بوده و اگه ايشون مشكل ويزا داشتن خيلي از آژانسهاي مسافرتي كار پيك آپ ويزا از ابوظبي رو انجام مي دادن مي تونستن از طريق اونا اقدام كنن !
به هر حال متأسفم
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از برندگان 2013 هستم
می خواستم بدونم آیا به همراه مدارکی که ترجمه کردیم و باید به سفارت آنکارا ارسال کنیم،لازمه که اون 2 تا فرمی که یکی contact information sheet هست و یکی دیگش مجددا اطلاعات تحصیلی و شغلی به اضافه سفرهای خارجی که داشتیم را خواسته؛ اینها رو هم الزاما باید پر کنیم و بفرستیم؟
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بله باید همه این مدارک رو بفرستید
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 17:09 توسط .wall street.)
سلام دوستان و مدیران محترم سایت
یک مشکل بزرگ دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید. از روزی که سایت راهاندازی شده هر کاری میکنم نمیتونم در تاپیک اولین سفر به امریکا مطلبی رو اضافه کنم. همش خطا میگیره و میگه متن شما طولانیست. در صورتی که حتی از 10 کلمه هم باشد همین ایراد رو میگیره. از دوستان و مدیران ممنون میشم من رو راهنمایی کنند.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM