موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی از دوستان تجربه داره خانمهای کارمند بانک خصوصی کلیرنس میخورن یا نه؟
در مورد سربازی چطور؟ اگه کسی تو سپاه سربازی رفته حتما کلیرنس میخوره؟
شماره کیس:2012AS00011XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 2012
تاریخ کارنت شدن کیس:?
تاریخ مصاحبه:?
تاریخ دریافت کلیرنس:?
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من همون روز اول با مراجعه به وب سایت وزارت خارجه مطلع شدم که پذیرفته شدم. حالا که مجدد می خوام برم از صفحه پرینت بگیرم و همراه مدارک ارسال کنم این پیغام رو میده.
We are experiencing technical difficulties at this time.
چکار باید کرد؟ الان 2 روزه مداوم این پیغام خطا رو میده.
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-09 ساعت 09:02)mirshahim نوشته: سلام دوستان
من همون روز اول با مراجعه به وب سایت وزارت خارجه مطلع شدم که پذیرفته شدم. حالا که مجدد می خوام برم از صفحه پرینت بگیرم و همراه مدارک ارسال کنم این پیغام رو میده.
We are experiencing technical difficulties at this time.
چکار باید کرد؟ الان 2 روزه مداوم این پیغام خطا رو میده.
بايد صبر کنيد تا سايت درست بشه.
سايت در دست تعميره معلوم هم نيست کي درست ميشه.
موفق باشيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ای داد بر من!
من فرمها رو آماده کردم حالا چیکار کنم؟ یه وقت دیر نشده و بتونم سریعا Current شم. البته همون لحظه صفحه رو save کردم چون پرینتر در دسترس نبود ولی صفحه ذخیره شده Bar code داخلش نیست ولی Case Number هست. همین هم خوبه که پرینت بگیرم و بفرستم؟ یا منتظر شم سایت درست شه و از صفحه پرینت بگیرم؟
مورد دوم: من پارسال زمان شرکت در لاتاری عکس گرفتم، همین عکسها رو تجدید چاپ کردم. آیا عکس جدید بگیرم یا همون عکسهای نجدید چاپ شده خوبه؟
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-09 ساعت 12:49)mirshahim نوشته: ای داد بر من!
من فرمها رو آماده کردم حالا چیکار کنم؟ یه وقت دیر نشده و بتونم سریعا Current شم. البته همون لحظه صفحه رو save کردم چون پرینتر در دسترس نبود ولی صفحه ذخیره شده Bar code داخلش نیست ولی Case Number هست. همین هم خوبه که پرینت بگیرم و بفرستم؟ یا منتظر شم سایت درست شه و از صفحه پرینت بگیرم؟
مورد دوم: من پارسال زمان شرکت در لاتاری عکس گرفتم، همین عکسها رو تجدید چاپ کردم. آیا عکس جدید بگیرم یا همون عکسهای نجدید چاپ شده خوبه؟
سئوال اولتونا متوجه نشدم.واضح تر بپرسيد.
در مورد سئوال دومتون بر اساس اطلاعات و مطالبي که من خوندم عکسها نبايد از 6 ماه قبلتر باشه.
پس دوست عزيز براي محکم کاري هم که شده عکس جديد بفرستيد که ديگه نگران چيزي هم نباشيد.
موفق باشيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من زمانی که نتایج لاتاری اعلام شد( 1 May) و جواب قبولی گرفتم، صفحه html مربوط به اون رو در کامپیوترم ذخیره کردم ولی صفحه ذخیره شده بدون بار کد بود چون پرینتر در دسترس نبود که همان لحظه صفحه را به شکل کامل پرینت کنم و خب گذاشتم زمانی همه مدارک جمع و جور شد مجددا مراجعه کنم و صفحه را به شکل کامل پرینت کنم.
اما متاسفانه الان 2 و 3 روزی هست که این پیغام خطا رو میده We are experiencing technical difficulties at this time. و موندم چیکار کنم؟ برای ارسال عکس و فرمها باید نتیجه قبولی همراه باشه ولی همانطور که توضیح دادم صفحه ذخیره شده Bar Code ندارد و اگه پرینت کنم بدون بار کد هست. آیا همینو ضمیمه مدارک کنم و بفرستم و یا صبر کنم که سایت درست شه و مجددا صفحه را به شکل کامل پرینت کنم؟
از طرفی نگرانم که تا دیر نشده سریعا مدارک رو بفرستم و Current شم و این مشکل بوجود اومده.
خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید.
ممنون
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-05-09 ساعت 18:29)mirshahim نوشته: راستش من زمانی که نتایج لاتاری اعلام شد( 1 May) و جواب قبولی گرفتم، صفحه html مربوط به اون رو در کامپیوترم ذخیره کردم ولی صفحه ذخیره شده بدون بار کد بود چون پرینتر در دسترس نبود که همان لحظه صفحه را به شکل کامل پرینت کنم و خب گذاشتم زمانی همه مدارک جمع و جور شد مجددا مراجعه کنم و صفحه را به شکل کامل پرینت کنم.
اما متاسفانه الان 2 و 3 روزی هست که این پیغام خطا رو میده We are experiencing technical difficulties at this time. و موندم چیکار کنم؟ برای ارسال عکس و فرمها باید نتیجه قبولی همراه باشه ولی همانطور که توضیح دادم صفحه ذخیره شده Bar Code ندارد و اگه پرینت کنم بدون بار کد هست. آیا همینو ضمیمه مدارک کنم و بفرستم و یا صبر کنم که سایت درست شه و مجددا صفحه را به شکل کامل پرینت کنم؟
از طرفی نگرانم که تا دیر نشده سریعا مدارک رو بفرستم و Current شم و این مشکل بوجود اومده.
خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید.
ممنون
با KCC مكاتبه كنيد و بگوييد كه نتوانستيد باركد را ذخيره يا چاپ كنيد. در حال حاضر هم به علت خرابي سايت دسترسي به باركد مقدور نيست، بنابراين لطف كنند باركد را با ايميل براي شما بفرستند.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-06 ساعت 09:24)farzad-it نوشته: (2011-05-06 ساعت 08:26)javidk نوشته: (2011-05-06 ساعت 08:09)matinam نوشته: سلام به همه
من میخواهم بدونم که اگر کسی کد رهگیری رو گم کرده باشه چکار باید بکنه ؟
هیچی. اگه نامه اومد، اومد. اگه نیومد یادت باشه که دیگه گم نکنی
سلام
خدمت javidk و matinam عزيز عرض کنم امسال ديگه هيچ نامه اي نمياد.
شما يک mail بزن kcc و مشخصات و درخواستتا بنويس بهت جواب ميدند ببين قبول شدي يا نه؟
من ایمیل زدم و این جواب رو گرفتم
If you have lost your confirmation information, you will not be able to check your DV entry status. KCC does not have the ability to retrieve the confirmation page. We will not resend the confirmation page to you. Please check the website at http://www.dvlottery.state.gov after August 2011 for the upcoming DV 2013 lottery.
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
Frozen Mind عزیز
من به KCC ای میل زدم تا ببینم بار کد رو می فرستند. یعنی ممکنه که بار کد رو نفرستند؟
امسال شرایط خوبی شده که نامه نمیاد چرا که در گذشته پذیرفته شدگان باید انتظار طولانی دریافت نامه رو می کشیدند. از طرفی مشکلات فنی وب سایت هم شده قصه پرغصه چون دوستان و اطرافیانم هنوز موفق نشده اند که نتیجه را چک کنند.
ممنونم بابت راهنمایی.
موضوعها: 3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-09 ساعت 23:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-09 ساعت 23:29 توسط gt3333.)
43a قسمت پایین سمت چپی منظورش چیه ؟ جواب چی بدم ؟
من از صفحه مانیتور با دوربین گوشیم عکس انداخته بودم و بارکدش هم افتاده آیا نمیشه اونو پرینت کرد/؟
انتظار.....