کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2011-10-28 ساعت 01:38)Mehrafarin نوشته:  
(2011-10-26 ساعت 21:04)powerful نوشته:  سلام
کسی میدونه پست آمریکا تا ایران چند روز طول می کشه ؟ من 1 ماه منتظرم ، آیا کسی با پست آمریکا مدارک اسپانسرو گرفته ؟ چند روز دیگه واستم ؟Sad

میشه لطفا بگیدبا چه پستی فرستادند؟
اسپانسر من موقع فرستادن مدارک از همون اداره پست با ما تماس گرفت و گفت کارمند پست میگه تضمینی برای رسیدن به ایران نیست ولی با پست اکسپرس که حدود 90 دلار هزینه داره احتمال داره یک تا دو هفته بعد برسه.
این مساله مارو خیلی ناراحت کرده چون ممکنه به موقع به دستمون نرسه می خواستم از دوستان بپرسم میشه مدرک اسپانسرو فقط موقع مصاحبه برد و کپی اونو 15 روز قبل نفرستیم؟ اخه کپیشو برامون ایمیل نکرد که ما کپی رو بفرستیم سفارت.
هر کدام از مدارکت که آ»اده نبود را تا روز مصاحبه ببر، مشکلی نیست
منبع: سفرنامه ها
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: Mehrafarin ، SH1A2R3 ، daria
(2011-10-28 ساعت 16:23)javad_2 نوشته:  
کسی میدونه پست آمریکا تا ایران چند روز طول می کشه ؟ من 1 ماه منتظرم ، آیا کسی با پست آمریکا مدارک اسپانسرو گرفته ؟ چند روز دیگه واستم ؟Sad

اسپانسر من موقع فرستادن مدارک از همون اداره پست با ما تماس گرفت و گفت کارمند پست میگه تضمینی برای رسیدن به ایران نیست ولی با پست اکسپرس که حدود 90 دلار هزینه داره احتمال داره یک تا دو هفته بعد برسه.
این مساله مارو خیلی ناراحت کرده چون ممکنه به موقع به دستمون نرسه می خواستم از دوستان بپرسم میشه مدرک اسپانسرو فقط موقع مصاحبه برد و کپی اونو 15 روز قبل نفرستیم؟ اخه کپیشو برامون ایمیل نکرد که ما کپی رو بفرستیم سفارت.

سلام

مطمئنی براتون فرستادن؟
چون حداکثر 2هفته کاری یا 20 روز بیشتر طول نمیکشه در عید نوروز که تقریبا 10 روز در ایران اداره جات تعطیل هستن برای دوست من 20 روزی نامه اسپانسرش از کالیفرنیا رسید دستش که اگر تعطیلات نبود 10 روزه میرسید اول از صحت ارسال مطمئن بشید بعد اینجا میتونین از پست پیگیری کنید ، بگید رسید پستی رو براتون ایمیل کنن اینجا میخواهید پیگیری کنید

برای دوستمون powerful که نمی دونم ولی به ما که گفتند فرستادند ،چی بگم؟ گفتن فرستادن دیگه یه خورده هم بداخلاقه ادم نمی تونه باهاش درست صحبت کنه. راستش من از نگرانی به فکر حساب بانکی هم هستم.
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
تشکر کنندگان: powerful ، SH1A2R3
(2011-10-28 ساعت 16:45)Mehrafarin نوشته:  
(2011-10-28 ساعت 16:23)javad_2 نوشته:  

سلام

مطمئنی براتون فرستادن؟
چون حداکثر 2هفته کاری یا 20 روز بیشتر طول نمیکشه در عید نوروز که تقریبا 10 روز در ایران اداره جات تعطیل هستن برای دوست من 20 روزی نامه اسپانسرش از کالیفرنیا رسید دستش که اگر تعطیلات نبود 10 روزه میرسید اول از صحت ارسال مطمئن بشید بعد اینجا میتونین از پست پیگیری کنید ، بگید رسید پستی رو براتون ایمیل کنن اینجا میخواهید پیگیری کنید

برای دوستمون powerful که نمی دونم ولی به ما که گفتند فرستادند ،چی بگم؟ گفتن فرستادن دیگه یه خورده هم بداخلاقه ادم نمی تونه باهاش درست صحبت کنه. راستش من از نگرانی به فکر حساب بانکی هم هستم.

آره مطمئن هستم که فرستاده و فکر کنم با پست معمولی United States Postal Service فرستاده .
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: Mehrafarin ، SH1A2R3
[/align]سلام
مدارک اسپانسرم که پست کرده بود بعد از 1 ماه نرسیده . میشه بگم اسکن کنه واسم ایمیل کنه یا قبول نمی کنن؟
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-30 ساعت 11:43)xrezai نوشته:  ممنون میشم اگه جوابمو بدید،آیا لازمه پرینت حساب بانکی‌ رو الان همراه مدارک دیگه برای آنکارا پست کنم

یا اینکه می‌تونم قبل از مصاحبه حساب باز کنم و موقع مصاحبه ببرم؟

برای این سوال رو می‌پرسم چون بعضی‌ از دوستان نوشتند که چند روز قبل از مصاحبه حساب باز کردن و موقع مصاحبه بردن.
هیچ مشکلی نداره، اونها روز مصاحبه مدارک رو از شما مطالبه میکنن،هر کدام رو که فرستادی میگی فرستادم و تقیه رو هم میدی.

تشکر کنندگان: Mehrafarin ، xrezai ، 3rip ، SH1A2R3
سلام
مدارک اسپانسرم بعد از 1 ماه و 10 روز رسید . رکورد زدTongue
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3
(2011-11-01 ساعت 09:49)powerful نوشته:  سلام
مدارک اسپانسرم بعد از 1 ماه و 10 روز رسید . رکورد زدTongue

تبریک می گم. به امید روزی که گرین کارت به دستتون برسه.
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
تشکر کنندگان: 3rip ، powerful ، SH1A2R3
(2011-08-29 ساعت 17:41)majid89 نوشته:  در زمینه تعهدات اسپانسر بر اساس فرم I-134 من رفتم کلی مطلب خوندم.
چکیده این مطالب به شرح زیره:
1)
هدف از این فرم اینه که شخص مهاجر مبدل به Public Charge نشه

Public charge” means an individual who is likely to become primarily dependent on the government for subsistence, as demonstrated by either the receipt of public cash assistance for income maintenance or institutionalization for long-term care at government expense.
به زبون ساده یعنی وبال گردن دولت امریکا نشه!

2)
اسپانسر متعهد میشه در صورتی که مهاجر بخواد از تسهیلات زیر استفاده کنه، شرایط مالی اون هم در نظر گرفته بشه.
این یعنی اگر مثلا من مهاجر برای یه برنامه رفاهی (کمکهای دولتی) ثبت نام کنم که به افرادی تعلق می گیره که در ماه فقط 500 دلار درامد دارن و من شخصا ماهیانه 400 دلار درامد دارم و اسپانسر من ماهیانه 5000 دلار، این برنامه به من تعلق نمی گیره.

برنامه های رفاهی اینها هستن:
Food Stamp Program : کارت ماهیانه غذا که فکر کنم 50 دلار باشه
Supplemental Security Income - SSI: کمک ماهیانه برای افراد بالای 65 سال و..
Temporary Assistance for Needy Families - TANF

در مجموع یعنی فرد مهاجر این تسهیلات رو نمی گیره.
منبع: خود فرم I-134 بخش 6c و همچنین راهنمای فرم I-134 بخش Sponsor and Alien Liability

3)
اما مواردی که شامل public charge نمیشه طبق گفته USCIS اینها هستن:
Medicaid and other health insurance and health services (including public assistance for immunizations and for testing and treatment of symptoms of communicable diseases; use of health clinics, short-term rehabilitation services, and emergency medical services) other than support for long-term institutional care
Children's Health Insurance Program (CHIP)
Nutrition programs, including Food Stamps, the Special Supplemental Nutrition Program for Women, Infants and Children (WIC), the National School Lunch and School Breakfast Program, and other supplementary and emergency food assistance programs
Housing benefits
Child care services
Energy assistance, such as the Low Income Home Energy Assistance Program (LIHEAP)
Emergency disaster relief
Foster care and adoption assistance
Educational assistance (such as attending public school), including benefits under the Head Start Act and aid for elementary, secondary, or higher education
Job training programs
In-kind, community-based programs, services, or assistance (such as soup kitchens, crisis counseling and intervention, and short-term shelter)
خبر خوش اینکه تسهیلات مسکن و بیمه درمانی و حتی مواردی مثل کارت غذا برای بچه ها و زنها شامل این قانون نمیشه.
منبع: USCIS

4)
مورد دیگه اینکه چه مدت این تعهد ادامه داره؟
ظاهرا فرم I-134 ارزش قانونی آنچنانی نداره و مواردی که دوستان گفتن (مثل 10 سال کار، مرگ و ...) برای فرم I-864 اهمیت پیدا می کنه. (البته این چیزیه که یه شخص گفته و باید منبع بهتری براش پیدا بشه)
منبع:
http://www.visajourney.com/forums/topic/...-resp-end/
سلام
من اسپانسر دارم ، ملک و موجودی بانکی هم دارم.
اگه بخوام مدارک اسپانسرم رو به سفارت فعلاً پست نکنم و روز مصاحبه با سند ملک و موجودی بانکی برم و اگر دیدم اونجا چیزایی که دارم کافی نیست مدارک اسپانسرم رو ارائه کنم ، به نظر شما چی میشه ؟
در کل قصدم اینه که با اتکاء به اسپانسر نرم به مصاحبه . البته قضیه منت گذشتن اسپانسر و این حرفها نیست . چون این جور که معلومه کسانی که با اسپانسر میرن آمریکا ، از یکی سری خدمات دولتی محروم میشن .
به نظر شما چکار کنم ؟؟؟
دوستان آیا امکان دارد اسپانسر بجای ارسال مدارک به ایران، اون رو به سفارت بفرسته؟

سلام
وکالت سند خونه حتما باید بلاعزل باشه؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید فرصت زیادی نداریم!!!!!!!
مرسی
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3
دوستان عزیز من، انشااله که همگی بدون هیچ مشکل راهی بشید. دوستان خواهشن تکلیف این فرم های مالیاتی W2 را اگه اطلاعی دارید مشخص بفرمائید. ممنونم
تشکر کنندگان:
دوستان خوشبختانه اسپانسر ما هم فرم I-134 رو همراه مسافر فرستادن، چیز دیگه ای هم بود که باید اصلش میفرستاد؟

سلام
مدارک اسپانسرم رو باید بفرستم یا با خودم ببرم ؟ فرم 134 هست با فیش حقوقی و حساب بانکیش که همشو هم خودش امضا کرده ، درسته؟
2012AS00019XXX
سلام

خواستم بپرسم اگه اسپانسر ، مدارک رو آماده کرده باشه و تاریکه مصاحبهٔ من هم ۳ ماه دیگه هستش ، این فرم‌ها تاریخی‌ دارن ؟ یعنی‌ همون قابل مصاحبه باید پر بشه و فرستاده بشه یا هر زمانی‌ ! ؟
(2011-11-11 ساعت 01:56)powerful نوشته:  سلام
مدارک اسپانسرم رو باید بفرستم یا با خودم ببرم ؟ فرم 134 هست با فیش حقوقی و حساب بانکیش که همشو هم خودش امضا کرده ، درسته؟

سلام دوست عزيز

كپي فرم I-134 +كپي فرمهاي مالياتي W2 و 1040 و كپي پاس آمريكايي يا گرين كارت اسپانسررا ارسال كنيد.
اصل فرم I-134 + كپي فرمهاي مالياتي W2 و 1040 و كپي پاس آمريكايي يا گرين كارت اسپانسر رو ببريد سفارت.
هركدوم رو نتونستيد بفرستيد هيچ اشكالي نداره همراه خودتون ببريد.
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Solitude ، lottory ، mdna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان