موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[سلام
یه متنی رو ترجمه کردم در مورد فرم I-134 ، تا کسایی که قراره از اسپانسر استفاده کنند بدونند اسپانسرشون در این فرم چه اطلاعاتی قرار می دهد.
نمونه فرم پر شده هم در همین فایل هست، بچه ها اگر جایی از این فایل موردی بود که به اشتاه نوشتم لطفا یادآوری کنید تا تصحیحش کنم. [/size]
[url=http://uploadtak.com/images/tj6c5766kn80vtjpg52b.pdf]چگونه پر کردن فرم I-134 پر بشه
میشه لطفا برام توضیح بدید از طریق این سایت که گذاشتید من چه جوری مینونم توضیحاتتونو واسه پر کردن فرم اسپانسر دانلوذ کنم؟
یه دنیا ممنونم.
کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-16 ساعت 15:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-16 ساعت 15:57 توسط powerful.)
قابل توجه اون خانمی که مشکل داشت تو بخش بولتن سوال کرده بود!!! قسمت اسپانسر رو بخون . حتما فرم مالیاتی نمی خواد
AFFIDAVIT OF SUPPORT
The sponsor should include in the affidavit a statement concerning his or her status in the United States. If the sponsor is an American citizen the affidavit of should indicate the date of naturalization, the name and location of the court, and the number of the sponsor’s certificate of naturalization. If the sponsor is an alien who has been lawfully admitted into the United States for permanent residence, he or she should state in the affidavit the date and place of admission for permanent residence and the alien registration number which appears on his or her Alien Registration Receipt Card.
To substantiate the information regarding income and resources the sponsor should attach two or more of the following items to the affidavit:
1. Copies of his or her latest federal income tax return;
2. A statement from his or her employer showing salary and the length and permanency of employment;
3. A statement from an officer of a bank regarding his or her account, the date the account was opened, and the present balance;
4. Any other evidence adequate to establish financial ability to carry out his or her undertaking toward the applicant for what might be an indefinite period of time.
2012AS00019XXX
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا
میخواستم بپرسم گردش مالی لازمه یا نه؟ چون تو فایل آموزش dv instruction نوشته گردش مالی 12 ماه اخیر رو میخوان:
APPLICANT’S OWN FUNDS
An applicant who expects to be able to meet the public charge provisions of the law through personal financial resources may submit to the consular officer evidence of funds or income from one or more of the following sources:
1. Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا اسپانسر باید رابطه فامیلیه نزدیکی با ما داشته باشه یا هر کسی که بخواد میتونه اسپانسرمون شه ؟
من اسپانسرم فامیل دورمونه ولی از یه عمو یا دایی بهم نزدیکتره . می خواستم بدونم مشکلی که نداره از اون لحاظ ؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
اگه اسپانسر من شاغل نباشه چطور ؟ آیا بازم میتونه اسپانسرم شه ؟ البته وضعش خوبه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در قسمت سوالات مطرح شده توسط دوستمون sally لینکی گذاشته شده که با مطالعه اون در قسمت مربوط به اسپانسر این طور فهمیدم که فرم i-864 را اسپانسر باید پر کنه پس در این صورت قضیه فرم i-134 چی است؟
ممنون می شوم برام توضیح بدهید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود