کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2011-12-15 ساعت 23:36)powerful نوشته:  سلام
****آیا اسپانسر داشتن یا نداشتن تاثیری در کلیرنس داره ؟ ؟ ؟ ؟ ؟Rolleyes****
واسه کلیرنس کدوم بهتره داشتن یا نداشتن ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

فکر نمیکنم در کلیرنس تاثیری داشته باشه. در مورد کلیرنس سربازی سپاه و شغل دولتی بیشتر تاثیر داره

ولی در کل داشتن اسپانسر میتونه یه امتیاز مثبت در مصاحبه به حساب بیاد .
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria
(2011-12-16 ساعت 11:03)3rip نوشته:  
بقیه هم نظر بدن ! ! !

فکر نمیکنم در کلیرنس تاثیری داشته باشه. در مورد کلیرنس سربازی سپاه و شغل دولتی بیشتر تاثیر داره

میشه دلیلش رو بگی ؟ ؟ ؟ ؟ بقیه هم نظر بدن ! ! ! ***********************

2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3
[سلام

یه متنی رو ترجمه کردم در مورد فرم I-134 ، تا کسایی که قراره از اسپانسر استفاده کنند بدونند اسپانسرشون در این فرم چه اطلاعاتی قرار می دهد.
نمونه فرم پر شده هم در همین فایل هست، بچه ها اگر جایی از این فایل موردی بود که به اشتاه نوشتم لطفا یادآوری کنید تا تصحیحش کنم. [/size]

[url=http://uploadtak.com/images/tj6c5766kn80vtjpg52b.pdf]چگونه پر کردن فرم I-134 پر بشه

میشه لطفا برام توضیح بدید از طریق این سایت که گذاشتید من چه جوری مینونم توضیحاتتونو واسه پر کردن فرم اسپانسر دانلوذ کنم؟
یه دنیا ممنونم.

کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
(2011-12-16 ساعت 11:49)powerful نوشته:  
(2011-12-16 ساعت 11:03)3rip نوشته:  
بقیه هم نظر بدن ! ! !

میشه دلیلش رو بگی ؟ ؟ ؟ ؟ بقیه هم نظر بدن ! ! ! ***********************

خب دلیلش واضحه . توی فرمهایی که اسپانسر پر میکنه و امضا میکنه متعهد میشه که از شما حمایت کنه و مثلا به مدت 6 ماه یا یکسال شمارو از لحاظ غذا و مکان ساپورت کنه و یا اگر بیمار شدید ازتون حمایت کنه. و این یه تعهده که اسپانسر باید بهش عمل کنه و نمیتونه از زیرش در بره. پس وقتی یه نفر اسپانسر داره ، مطمعنا در امریکا به مشکل بر نمیخوره (البته اگه اسپانسر فرمالیته نباشه ، یعنی در حد امضا کردن فرمها و بعدشم خداحافظ)

خب مسلما آفیسر نگاهش به کسی که اسپانسر داره یه نگاه مثبت خواهد بود.
(2011-12-16 ساعت 13:10)پریچهر م نوشته:  [سلام

یه متنی رو ترجمه کردم در مورد فرم I-134 ، تا کسایی که قراره از اسپانسر استفاده کنند بدونند اسپانسرشون در این فرم چه اطلاعاتی قرار می دهد.
نمونه فرم پر شده هم در همین فایل هست، بچه ها اگر جایی از این فایل موردی بود که به اشتاه نوشتم لطفا یادآوری کنید تا تصحیحش کنم. [/size]

[url=http://uploadtak.com/images/tj6c5766kn80vtjpg52b.pdf]چگونه پر کردن فرم I-134 پر بشه

میشه لطفا برام توضیح بدید از طریق این سایت که گذاشتید من چه جوری مینونم توضیحاتتونو واسه پر کردن فرم اسپانسر دانلوذ کنم؟
یه دنیا ممنونم.

سلام خانم پریچهر

متاسفانه نمیدونم چرا فایل پی دی افی که گذاشته بودم دیگه توی سایتش نیست . از دوستان اگر کسی داره خواهش میکنم دوباره آپلود کنه

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria
قابل توجه اون خانمی که مشکل داشت تو بخش بولتن سوال کرده بود!!! قسمت اسپانسر رو بخون . حتما فرم مالیاتی نمی خواد
AFFIDAVIT OF SUPPORT

The sponsor should include in the affidavit a statement concerning his or her status in the United States. If the sponsor is an American citizen the affidavit of should indicate the date of naturalization, the name and location of the court, and the number of the sponsor’s certificate of naturalization. If the sponsor is an alien who has been lawfully admitted into the United States for permanent residence, he or she should state in the affidavit the date and place of admission for permanent residence and the alien registration number which appears on his or her Alien Registration Receipt Card.
To substantiate the information regarding income and resources the sponsor should attach two or more of the following items to the affidavit:
1. Copies of his or her latest federal income tax return;
2. A statement from his or her employer showing salary and the length and permanency of employment;
3. A statement from an officer of a bank regarding his or her account, the date the account was opened, and the present balance;
4. Any other evidence adequate to establish financial ability to carry out his or her undertaking toward the applicant for what might be an indefinite period of time.
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا
میخواستم بپرسم گردش مالی لازمه یا نه؟ چون تو فایل آموزش dv instruction نوشته گردش مالی 12 ماه اخیر رو میخوان:
APPLICANT’S OWN FUNDS
An applicant who expects to be able to meet the public charge provisions of the law through personal financial resources may submit to the consular officer evidence of funds or income from one or more of the following sources:
1. Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
سلام

آیا اسپانسر باید رابطه فامیلیه نزدیکی با ما داشته باشه یا هر کسی که بخواد میتونه اسپانسرمون شه ؟

من اسپانسرم فامیل دورمونه ولی از یه عمو یا دایی بهم نزدیکتره . می خواستم بدونم مشکلی که نداره از اون لحاظ ؟
(2011-12-21 ساعت 13:41)3rip نوشته:  سلام

آیا اسپانسر باید رابطه فامیلیه نزدیکی با ما داشته باشه یا هر کسی که بخواد میتونه اسپانسرمون شه ؟

من اسپانسرم فامیل دورمونه ولی از یه عمو یا دایی بهم نزدیکتره . می خواستم بدونم مشکلی که نداره از اون لحاظ ؟
نه عزیزم مشکلی نداره.اونجا کسی با متر منتظر شما و اسپانسرتون نیست که اندازه بگیره که چقدر به هم نزدیکین. فقط کافیه یه نفر اسپانسرتون بشه. همین. راستی میدونی از کجا میفهمن که چقدر به اسپانسرتون رابطه صمیمی دارین؟ تو مصاحبه که اسمشو میاره مستقیم تو چشمای شما خیره میشه و از برق چشاتون میفهمه که چقدر دوستش دارین.Big Grin

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، Solitude
(2011-12-17 ساعت 15:13)montazer59 نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا
میخواستم بپرسم گردش مالی لازمه یا نه؟ چون تو فایل آموزش dv instruction نوشته گردش مالی 12 ماه اخیر رو میخوان:
APPLICANT’S OWN FUNDS
An applicant who expects to be able to meet the public charge provisions of the law through personal financial resources may submit to the consular officer evidence of funds or income from one or more of the following sources:
1. Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);

سلام دوست عزيز

ما گردش مالي نبرديم و فقط مانده حساب داديم و خدا رو شكر كلير شديم.پس لازم نيست.

موفق باشي
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013

اسپانسر ما هم فاميل دور هست و هيچ مشكلي در هيچ مرحله اي نداشتيم.حتي از ما سوالي هم در مورد اسپانسرمون نپرسيدن و كلير هم شديم.خودتون رو نگران نكنيد

موفق باشيد
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، daria
(2011-12-21 ساعت 16:22)roghiyeh نوشته:  

نه عزیزم مشکلی نداره.اونجا کسی با متر منتظر شما و اسپانسرتون نیست که اندازه بگیره که چقدر به هم نزدیکین. فقط کافیه یه نفر اسپانسرتون بشه. همین. راستی میدونی از کجا میفهمن که چقدر به اسپانسرتون رابطه صمیمی دارین؟ تو مصاحبه که اسمشو میاره مستقیم تو چشمای شما خیره میشه و از برق چشاتون میفهمه که چقدر دوستش دارین.Big Grin

Big Grin اگه آفیسر بطلبه برق که هیچ رعد و برق تو چشام میزنه بیرون
تشکر کنندگان: roghiyeh ، SH1A2R3
اگه اسپانسر من شاغل نباشه چطور ؟ آیا بازم میتونه اسپانسرم شه ؟ البته وضعش خوبه
سلام دوستان
در قسمت سوالات مطرح شده توسط دوستمون sally لینکی گذاشته شده که با مطالعه اون در قسمت مربوط به اسپانسر این طور فهمیدم که فرم i-864 را اسپانسر باید پر کنه پس در این صورت قضیه فرم i-134 چی است؟
ممنون می شوم برام توضیح بدهید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
(2011-12-31 ساعت 03:43)alexander نوشته:  سلام دوستان
در قسمت سوالات مطرح شده توسط دوستمون sally لینکی گذاشته شده که با مطالعه اون در قسمت مربوط به اسپانسر این طور فهمیدم که فرم i-864 را اسپانسر باید پر کنه پس در این صورت قضیه فرم i-134 چی است؟
ممنون می شوم برام توضیح بدهید

کلیه مدارک مورد نیاز اسپانسر برای برندگان لاتاری :

برندگان لاتاری در صورت داشتن اسپانسر احتیاج به فرم I-134 دارند. فرم I-864 مربوط به نوع دیگری از مهاجرت به آمریکاست نه لاتاری. اسپانسر باید فرم I-134 رو تکمیل ، پرینت و امضاء کنه و اصل فرم امضاء شده رو براتون پست کنه و شما هم اصل فرم امضاء شده رو به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

فرم های مالیاتی 1040 و/یا w2 برای 3 سال اخیر ( 2011 - 2010 - 2009 ) . من نمیدونم مالیات سال 2012 رو چه زمانی پرداخت می کنند . اگر پرداخت کردند باید 2012 - 2011 - 2010 رو برای شما ارسال کنند. دقیق نمی دونم اما گویا یکی از این فرم ها مربوط به کارفرماست و یکی مربوط به کارمند. در این صورت اسپانسر شما اگر فقط کارفرما یا اگر فقط کارمند باشد ، یک مدل از این فرم ها را در اختیار خواهد داشت و برای شما ارسال خواهد کرد (نگران نباشید چون خود اسپانسر میدونه باید کدوم فرم را بفرسته برای شما). اسپانسر این فرم ها رو اسکن و برای شما ایمیل کنه و شما اینجا پرینت بگیرید و به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

از برخی هم کپی پاسپورت اسپانسر خواسته شده. بهتره اسپانسر پاسپورتشو (حتی اگر شده فقط صفحه اول) اسکن و برای شما ایمیل کنه و شما اینجا پرینت بگیرید و به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

منابع:

Instructions For Diversity Visa Applicants

سفرنامه های 2012

برگ آبی که من دریافت کردم ( روی صفحه و پشت صفحه )
تشکر کنندگان: alexander ، shabnam 88 ، nitrogen ، SH1A2R3 ، h4di ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان