کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2012-03-03 ساعت 05:12)atisland نوشته:  
(2012-03-01 ساعت 11:59)aarshidaaa نوشته:  
(2012-02-27 ساعت 04:37)atisland نوشته:  سلام دوستان عزیز...
یه سوال واسم پیش اومده و ا...

"ممنون از همه دوستان خوب مهاجرسرا"

دوست عزیز دروود
فرم 1040 مربوط به پرداخت مالیاتی هست که اسپانسرتون پرداخت کردند و براتون می فرستند
W2 برای کسانی...
ممنون دوست عزیز
یعنی حتما علاوه بر اسپانسر باید به فکر حساب بانکی یا اسپانسر دوم هم باشم؟؟؟ نمیشه کاملا روی یک اسپانسر حساب باز کرد نه؟؟؟
"ممنون از راهنماییتون"

دوست عزیز دروود
من شخصا فقط روی اسپانسر برنامه ریزی کردم چون هم به اسپانسرم اعتماد کامل داشتم و هم اینکه وضعیت مالیش بد نیست و از طرفی شرایط دیگه رو نداشتم. و ویزا رو هم گرفتم.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria
سلام دوستان میدونم که برای لاتاری یا باید اسپانسر داشته باشی و یا خودت توانایی مالی داشته باشی ولی شرایط اسپانسر و شرایط اهراز توانایی مالی رو نمیدونم
و البته این که اگر کسی رو به عنوان اسپانسر معرفی کنیم چه مسئولیت هایی به گردن اون میوفته
لطفا یکی از مدیران یا یکی از دوستان که واقعا از قوانین اطلاع داره پاسخ بده
ممنون

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-04 ساعت 16:02)Electronic-Arts نوشته:  سلام دوستان میدونم که برای لاتاری یا باید اسپانسر داشته باشی و یا خودت توانایی مالی داشته باشی ولی شرایط اسپانسر و شرایط اهراز توانایی مالی رو نمیدونم
و البته این که اگر کسی رو به عنوان اسپانسر معرفی کنیم چه مسئولیت هایی به گردن اون میوفته
لطفا یکی از مدیران یا یکی از دوستان که واقعا از قوانین اطلاع داره پاسخ بده
ممنون

دوست عزیز دروود
توانایی مالی بابت اینه که نشان بدید که سربار دولت نیستید. حالا یا با اسپانسر یا با وضعیت مالی خودتان.
اسپانسر یا باید اقامت دایم و یا سیتیزن امریکا باشه و وضعیت مالیاتیش در 3 سال گذشته نشان بده که توانایی تقبل هزینه های شما را دارد. مثلا اگر حداقل هزینه را ماهی 1500 دلار فرض کنیم، اسپانسر باید درآمدی داشته باشد که بجز خانواده خود بتواند ماهی 1500 دلار به ازای هر نفر درآمد داشته باشد. اگر درآمد اسپانسر کافی نباشد شما باید اسپانسر دوم یا حساب بانکی یا ... ارائه کنید.
در مورد تمکن مالی خودتان هم حساب بانکی که نشان بده مبلغ مناسبی در آن هست یا سند خانه و موارد مشابه کفایت می کنه.
تمام اینها باید توسط آفیسر پذیرفته بشه و قانون مشخصی نداره که دقیقا چقدر باشه. ولی تجربه نشان می ده برای حساب مالی خودتان به ازائه هر نفر حداقل 20 - 30 میلیون باید باشه.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، storagemeter ، asal_civil ، Electronic-Arts
سلام دوستان
من سوالی راجع به فرم مخصوص اسپانسر (I-134) داشتم
برای قسمت شماره 11 برای توضیحات چی بنویسیم بهتره؟یعنی برای چه مدت ساپورت می شه؟ لطفا از کسانی که اطلاع دارن میخواهم جوابم بدن.
مرسی
(2012-03-05 ساعت 21:38)asal_civil نوشته:  سلام دوستان
من سوالی راجع به فرم مخصوص اسپانسر (I-134) داشتم
برای قسمت شماره 11 برای توضیحات چی بنویسیم بهتره؟یعنی برای چه مدت ساپورت می شه؟ لطفا از کسانی که اطلاع دارن میخواهم جوابم بدن.
مرسی
اسپانسر من این قسمت رو این جوری پر کرده بود.البته مبالغ رو نقطه چین کردم:
ROOM AND BOARD, TRAVEL EXPENSES, POCKET MONEY AS NEEDED UP TO MAX $..... MONTHLY.
I HAVE GROSS RENTAL INCOME FROM VARIOUS RENTAL PROPERTIES FOR A TOTAL OF $..... end
حالاخودتون تفسیر کنین
تشکر کنندگان: asal_civil ، SH1A2R3
سلام دوستان
کسی اطلاع داره که برای فرم I-134 مخصوص لاتاری2012 اگر اسپانسر متاهل باشه باید همسرش هم همین فرم پر کنه و امضا کند یا فرم مخصوص داره؟
(2012-03-08 ساعت 18:42)asal_civil نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاع داره که برای فرم I-134 مخصوص لاتاری2012 اگر اسپانسر متاهل باشه باید همسرش هم همین فرم پر کنه و امضا کند یا فرم مخصوص داره؟
اسپانسر ما متأهل بود ولی فقط یک فرم I-134 به اسم خودش پرکرده بود ولی تو مدارک مالیاتی‏اش اسم خودش و همسرش با هم بود.
تشکر کنندگان: vroom ، asal_civil ، SH1A2R3 ، mmmsdeghi
سلام دوستانی که برای مصاحبه رفتند نیازی به اسپانسرداشتند آخه در توضیحات اسپانسر نوشته لاتاری 2012 نیازی به اسپانر ندارند
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، arezou
(2012-04-07 ساعت 15:07)shkhmo نوشته:  سلام دوستانی که برای مصاحبه رفتند نیازی به اسپانسرداشتند آخه در توضیحات اسپانسر نوشته لاتاری 2012 نیازی به اسپانر ندارند

کجا همچین چیزی نوشته شده؟
من بخاطر این پست شما دوباره همه dv_instructions_021612.pdf رو خوندم ولی چیزی که بگه اسپانسر برای برندگان 2012 نیاز نیست پیدا نکردم.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، zaherbin
(2012-04-07 ساعت 16:39)majid89 نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 15:07)shkhmo نوشته:  سلام دوستانی که برای مصاحبه رفتند نیازی به اسپانسرداشتند آخه در توضیحات اسپانسر نوشته لاتاری 2012 نیازی به اسپانر ندارند

من بخاطر این پست شما دوباره همه dv_instructions_021612.pdf رو خوندم ولی چیزی که بگه اسپانسر برای برندگان 2012 نیاز نیست پیدا نکردم.

دوستان عزیز
در لینک زیر در قسمت Diversity Visa به صراحت اعلام کرده که این دسته بر خلاف بقیه به اسپانسر نیازی ندارن.
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1326.html
قدیمیها لطفا به این لینک نگاه کنید و ما جدیدیها رو راهنمایی کنید.
ممنون
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: hoda2012 ، ghorbat ، zaherbin
(2012-04-08 ساعت 11:48)shkhmo نوشته:  

دوستان عزیز
در لینک زیر در قسمت Diversity Visa به صراحت اعلام کرده که این دسته بر خلاف بقیه به اسپانسر نیازی ندارن.
ممنون

لینکی که گذاشتین کار نمی کرد من گشتم پیداش کردم
متن کاملش اینه:
Diversity Visa Program - Visas provided are drawn from countries with low rates of immigration to the U.S. Unlike other immigrant types, Diversity Visas (DV) do not require a U.S. sponsor, and therefore a petition is not needed.
لینکش هم اینه:
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: arezou ، mansour*** ، ghorbat ، zaherbin
با سلام خدمت دوستان عزيزم.
اسپانسر من مدارک مالی و فرمها را 31 ژانويه برای من فرستاده. حالا با توجه به اينکه تاريخ مصاحبه من در اواسط ماه می هست آيا مشکلی برايم ايجاد ميشه؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-04-08 ساعت 15:34)hoda2012 نوشته:  

دوستان عزیز
ممنون

متن کاملش اینه:
Diversity Visa Program - Visas provided are drawn from countries with low rates of immigration to the U.S. Unlike other immigrant types, Diversity Visas (DV) do not require a U.S. sponsor, and therefore a petition is not needed.
لینکش هم اینه:

در کیس های لاتاری اصولا هدف این است که شخص و خانواده مهاجر سربار دولت آمریکا یا به اصطلاح Public Charge نشوند.
حالا چند راه هم برای اثبات تمکن مالی در اختیار ما قرار داده شده که یکی از اونها و البته بهترینشون معرفی کردن اسپانسره. اینجوری خیالشون راحت میشه که شما یه کسی رو دارین که در موقع لزوم هزینه های شما رو متقبل بشه.

ولی در کیس های دیگر مثل خانوادگی، تا جایی که من می دونم اسپانسر جزء لاینفک پروسه مهاجرت محسوب میشه.
ورود به آمریکا: 2012
فرم جهت اسپانسر در كدوم قسمت سايت سفارت است؟
بايد اسپانسر خودش فرم هارو پرينت كنه و با پست واسه ي ما بفرسته؟
(2012-04-10 ساعت 18:10)majid89 نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 15:34)hoda2012 نوشته:  

دوستان عزیز
ممنون

متن کاملش اینه:
لینکش هم اینه:

در کیس های لاتاری اصولا هدف این است که شخص و خانواده مهاجر سربار دولت آمریکا یا به اصطلاح Public Charge نشوند.
حالا چند راه هم برای اثبات تمکن مالی در اختیار ما قرار داده شده که یکی از اونها و البته بهترینشون معرفی کردن اسپانسره. اینجوری خیالشون راحت میشه که شما یه کسی رو دارین که در موقع لزوم هزینه های شما رو متقبل بشه.

ولی در کیس های دیگر مثل خانوادگی، تا جایی که من می دونم اسپانسر جزء لاینفک پروسه مهاجرت محسوب میشه.

کیس لاتاری self petitioner‌است یا در واقع همانطور که دوستمون گفتند خود شخص باید تمکن مالی داشته باشه حالا در صورتی که نداشته باشه باید از اسپانسر استفاده کنه و راههای دیگر. پس سعی کنید که تمکن مالی را جور کنید. در ضمن یادمون نره که ما در کشور اسلامی ایران بسیار خوب زندگی میکنیم بنابراین این امریکایی های بی تربیت بی ادب میتوانند هر قری خواستند سرمان در بیاورند. خداوند همه کفار و ظالمین را به سزای اعمالشان برساند. همین که شاخص بورس امریکا هر روز پایین میاد و شاخص بورس ایران عزیز اسلامی هر روز بالاتر و بالاتر (روزی ۱۰ - ۲۰ میلیارد واحد) میرود برای آن قوم الظالمین درس خوبی است. امید است که خداوند امریکایی های ظالم را بسزای اعمالشان برساند.
الهی آمین.
تشکر کنندگان: hoda2012 ، funnybluesolea ، mmmsdeghi ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان