کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
با سلام
میخواستم بدونم که چطور میشه کشوری که مصاحبه دارم رو میتونم از ترکیه به مالزی تغییر بدم؟ مصاحبه من هم 29 می (9 خرداد) هست!
ایمیل اینجانب:
elias_yazdanshenas@yahoo.com
تشکر کنندگان: maka2 ، SANI HAGHIGHI
(2012-03-29 ساعت 09:06)elias نوشته:  با سلام
میخواستم بدونم که چطور میشه کشوری که مصاحبه دارم رو میتونم از ترکیه به مالزی تغییر بدم؟ مصاحبه من هم 29 می (9 خرداد) هست!
ایمیل اینجانب:
سلام دیگه دیر شده که بخواهی مکان مصاحبه رو عوض کنی باید قبل از ارسال مدارکت از kcc به سفارت اینکار رو می کردی ولی با این حال ضرر نداره و می تونی یک ایمیل به kcc بزنی و ازشون سوال کنی

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: maka2 ، ali.narooei ، **USA**
(2012-03-29 ساعت 10:15)kopol نوشته:  [quote='elias' pid='158340' dateline='1332995811']
با سلام
ایمیل اینجانب:
سلام دیگه دیر شده که بخواهی مکان مصاحبه رو عوض کنی باید قبل از ارسال مدارکت از kcc به سفارت اینکار رو می کردی ولی با این حال ضرر نداره و می تونی یک ایمیل به kcc بزنی و ازشون سوال کنی

ممنونم! ایمیل زدم اما میگن با سفارت ترکیه هماهنگی کنید! و برا اوونام ایمل آنلاین زدم 4 روزه که جوابم رو ندادن:-(
2. مدارکی که در روز مصاحبه مورد نیاز هست تا داشته باشم چه چیزا هستند؟
3. من برا KCC پی در افهای 80184 و 230_DS و عکس رو فرستادم! الان چه فرمهایی مورد نیاز هست تا بفرستم به KCC یا به سفارتی که میخوام مصاحبه بدم؟
اگه مثلا من برم ترکیه چقدر باید اوونجا بمونم؟ چند روز قبل از مصاهحبه باید اونجا باشم؟

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-29 ساعت 10:25)elias نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 10:15)kopol نوشته:  [quote='elias' pid='158340' dateline='1332995811']
با سلام
ایمیل اینجانب:

ممنونم! ایمیل زدم اما میگن با سفارت ترکیه هماهنگی کنید! و برا اوونام ایمل آنلاین زدم 4 روزه که جوابم رو ندادن:-(
3. من برا KCC پی در افهای 80184 و 230_DS و عکس رو فرستادم! الان چه فرمهایی مورد نیاز هست تا بفرستم به KCC یا به سفارتی که میخوام مصاحبه بدم؟
اگه مثلا من برم ترکیه چقدر باید اوونجا بمونم؟ چند روز قبل از مصاهحبه باید اونجا باشم؟

با چند بار مکاتبه با سفارت میشه ولی باید برای سفارت دوم مدارک اقامتی نشون بدید. اینو تو 2011 خوندم ، جواب kcc هم اینو به یکی از دوستان گفته بود.

If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy
since 2012
تشکر کنندگان:
(2012-03-29 ساعت 10:44)maka2 نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 10:25)elias نوشته:  [quote='kopol' pid='158348' dateline='1332999913']
[quote='elias' pid='158340' dateline='1332995811']
با سلام
ایمیل اینجانب:

با چند بار مکاتبه با سفارت میشه ولی باید برای سفارت دوم مدارک اقامتی نشون بدید. اینو تو 2011 خوندم ، جواب kcc هم اینو به یکی از دوستان گفته بود.

If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy
ممنونم از اطلاعاتت! به منم همینرو گفتن اما سفارت مالزی میگه حتما باید یکسال تو مالزی باشی! در صورتی که من تازه اقدام کردم برای ویزای دانشجویی که فکر کنم 30 40 روز دیگه ویزای دانشجوییم میاد!
حالا

تشکر کنندگان:
سلام
این موضوع رو تو یه تاپیک دیگه هممطرح کردم ولی تاکنون جوابی نگرفته ام.
از مدیران و افراد باسابقه خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی کنن.
--------------
مصاحبه ما افتاده برای اواخر می... خانم من هم بارداره و زایمانش احتمالا میشه حدود یک هفته قبل از تاریخ مصاحبه.
من تا الان دوبار از طریق ایمیل و یک بار هم از طریق فرم تماس سایت با سفارت در آنکارا تماس گرفته ام و درخواست تغییر زمان مصاحبه را داشته ام (الان حدود سه هفته میشه که درخواست کرده ام) اما متاسفانه تا امروز هیچ جوابی دریافت نکرده ام و کمی نگران شده ام. دیروز تماس گرفتم اما بعد از طی مراحل مختلف نهایتا یک پیغام ضبط شده پخش شد که می گفت هر کاری دارید از طریق سایت تماس یگیرید.. و اپراتور مربوطه هم البته همین رو گفت!

چند سوال ...
1- به نظر شما برای تاریخ جدید مصاحبه منتظر بمونم یا راه دیگه ای هم هست؟
2- آیا برای اعلام موضوع بارداری و درخواست تغییر زمان مصاحبه باید مدارک خاصی هم بفرستم؟ (من فقط اعلام کرده ام)
3- با توجه به نزدیکی زمان تولد بچه و زمان مصاحبه، فرمهای 230 کی باید برای نوزاد تازه متولد تکمیل بشه؟ باید با خودم ببرم سفارت؟
4- آیا برای نوزاد گرفتن پاسپورت ضروریه؟ تکلیف ویزای بچه چی میشه؟

با تشکر
مچید
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
(2012-03-29 ساعت 02:44)h4di نوشته:  
(2012-03-28 ساعت 23:22)odiseh نوشته:  سلام
سال نو تک تک بچه های مهاجرسرائی مبارک باشه
دوستان خواهشا یه بامعرفت دلسوز کاردرست جواب این دو تا سوال منو بده که استرس داره منو می کشه.
1- با توجه به پی نوشت و مشخصات شماره کیس من، که حدود 43XXX هستش تا الان فقط واکسن هپاتیت ب رو زدم و خلاصه درگیر زدن واکسنا هستم و طبق پیش بینی دوستان که برای ماه June شماره من کارنت میشه حالا به من بگین من خیلی عقبم؟ باید بجنبم یا اینکه عقب نیستم و خوب داره پیش میره؟

همسر من هم شماره اش حدود 67XXX هستش و اون هم مثل من تا حالا فقط واکسن هپاتیت ب رو زده. خوب حالا که اسم هر دو ما در اومده، باد دوباره بریم آنکارا یا یه بار کافیه؟

...من شماره کیسم61xxx هست رفتم برای گرفتن کارت واکسن چون سنم 30 سال بود گفت سنت بالاست نیازی به هپاتیت و آمپول کزاز نیست !به مشکل بر نخورم مثل این که همتون زدید این ها رو !!

...من شماره کیسم61xxx هست رفتم برای گرفتن کارت واکسن چون سنم 30 سال بود گفت سنت بالاست نیازی به هپاتیت و آمپول کزاز نیست !به مشکل بر نخورم مثل این که همتون زدید این ها رو !!
(2012-03-29 ساعت 09:06)elias نوشته:  با سلام
ایمیل اینجانب:
لطفا اگه تغییر دادی من هم مالزی رو انتخاب کردم من رو هم راهنمایی بکنید ممنون می شم
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان عزیزم
از ارسال های شما ممنونیم ولی این تاپیک مربوط به اخبار بولتن ویزا و کارنت شدن شماره هاست . خواهشمندم سئوالات پزشکی و .... را در تاپیک های ذیربط بپرسید تا بعدا هم قابل مراجعه و مفید باشند. ممنون و از همه عذر می خوام. Wink
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: ali.narooei ، SH1A2R3 ، Linspire ، MAHDI2012 ، MPU ، frz61 ، mhamzeh
با درود فرا,ان خدمت دوستان عزیز
امیدوارم درر سالی که پیش روست هممون به خواسته هامون برسیم
به نظرتون برای coming soon ماه may کمی دیر نشده ؟
ماههای قبل تا این موقع همیشه کامینگ سون میومد.
نظرتون چیه؟
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: ماندانا ، anikoo ، h4di ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، parsy631
دوست عزیز
امروز یکشنبه بوده ...دوستان کی سی سی کلی داشتن استراحت میکردن...کسی هنوز سرکارش نیست که اون دکمه رو فشار بده.ولی الان که شما این کامنت رو میخونی باید دیگه دست به کار بشن...یا شایدم شدن.
خدایا این هفته هم شماره های بچه های 50 هزار به بالا رو به اعلام کن که بریم دنبال کارمون.

50XXX
آنکارا
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: arman_m ، h4di ، SH1A2R3 ، hoda2012
(2012-04-02 ساعت 00:47)arman_m نوشته:  با درود فرا,ان خدمت دوستان عزیز
امیدوارم درر سالی که پیش روست هممون به خواسته هامون برسیم
به نظرتون برای coming soon ماه may کمی دیر نشده ؟
ماههای قبل تا این موقع همیشه کامینگ سون میومد.
نظرتون چیه؟

عجله نکن آرمان جان، تا فردا حتما کامینگ سون عزیز هم از راه می رسه ;-) قبلا ثابت شده دیگه انقدر هم تو زمان بندی ها دقیق نیستن
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: h4di ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، پرنیان90 ، arman_m ، a.behzadi
امروز 13 به در رفته بودن. ایشالا فردا اون enter خراب شده رو میزنن.
دوستان آخه کامینگ سون هم بیاد که بازم باید حرص مدرک جمع کردن و مصاحبه و کلیر شدن رو بخوریم. امیدوارم امسال عاقبت به خیر بشیم بریم پی کارمون. Smile
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، parsy631 ، arman_m
با سلام به همه بچه های گل مهاجرسرا
من یه چند روزی مسافرت رفته بودم ولی نمیدونین چقدر دلم واسه مهاجرسرا و دوستان مجازیم تنگ شده بود.در هتل اینترنت داشتم ولی چون واسه تفریح رفته بودیم فقط میتونستم یواشکی چند دقدقه ای باز کنم ولی نمیتونستم کامنت بزارم .چون اونموقع صدای همسرم در میومد .اون فکر میکنه من معتاد مهاجر سرا شدمBig Grin
میخوام یه دید کلی از کارنتی ها داشته باشین
تا به حال 504 شماره واسه انکارا کارنت شده و مصاحبه دعوت شدن یعنی اگه با احتساب مجرد ها و متاهل ها و فرزند دار ها (این یه پیش بینیه)حساب کنیم حدود 502x2=1004 نفر از ایران در انکارا کارنت شدن . اگه بازم فرض کنیم همه این 1004 نفر ویزا نصیبشون بشه و 500 نفر هم در کشورهای دیگه مثل ابوظبی مصاحبه داشته باشن(که در عمل خیلی خیلی کمتر از 500 نفر هستن)ما باز هم 2000 ویزا برامون باقی مونده چون سهمیه ایران 3500 نفره
اینومیگم که کیس بالایی ها اصلا یه ذره هم استرس نداشته باشن .من مطمئنم اگه مشکلی تو پرونده ند اشته باشیم100%ویزا رو گرفتیم.
به امید دریافت ویزا برای همه دوستانم مهاجر سراییم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: Hediyeh ، h4di ، 3rip ، hoda2012 ، User ، parsy631 ، shervn ، پرنیان90 ، arman_m ، funnybluesolea ، a.behzadi
دوستانی که شماره 48000 تا 50000 دارن ایا ایمیلی دریافت کردن؟چون همیشه از ایمیلها میشه حدس زد تا چه شماره ای کارنت شده؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
ش کیس:201257xxxx
کنسولگری:انکارا
تعداد:2
تاریخ کارنت:
دریافت ویزا:
جمع هزینه :450000 ترجمه 450000 پست