کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
[quote='ماندانا' pid='160884' dateline='1334373513']
بچها اگه دقت کرده باشید برای بچهای ابوظبی تاریخ های مصاحبه ربطی به کیس نامبرشون نداره مثلا
hoda2012 باکیس 59000 اوایل JULY هست

Emad_L با کیس 66000 اوایل JUNE هست

tartar باکیس 63000 برای JUNE هست

taregh با کیس 56000 برای 24JUNE هست

[quote]
سلام دوست عزیز ، مبارک باشه یه سئوال دارم ؟ تو امضات نوشتی سفارت تغییر پیدا کرده !؟ این یعنی چی ؟ خودتون خواسته بودی عزیز ؟
پایدار و پیروز باشین .
[/quote]
من فکر کنم چون محل مصاحبه رو عوض کردم دیرتر از بقیه شدهSad
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، SH1A2R3 ، arman_m
من دیشب تا دیر وقت بیدار بودم ولی چون خونه بابام بودم با لپ تاب بابام که فونت فارسی نداره نتونستم کامنتی بزارم.هر لحظه تا 1 صبح با همسرم اف 5 رو میزدیم.ولی خبری نشد.واقعا انتظار سخته ولی به اینهمه دلهره می ارزه.Wink
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، frz61 ، edge ، پرنیان90 ، Hamed112
(2012-04-14 ساعت 10:16)SH1A2R3 نوشته:  من دیشب تا دیر وقت بیدار بودم ولی چون خونه بابام بودم با لپ تاب بابام که فونت فارسی نداره نتونستم کامنتی بزارم.هر لحظه تا 1 صبح با همسرم اف 5 رو میزدیم.ولی خبری نشد.واقعا انتظار سخته ولی به اینهمه دلهره می ارزه.Wink
دوست عزیز اینو موافقم که انتظار سخته ولی خداییش وقتی فکر میکنم که اگه تاریخ اعلام بشه دوباره بعدشم کلی استرس و دلهره را بازم دارم ، یه جورایی آروم میشم . . . !!! Shy اصلاً نمیدونم چرا اینقدر دارم این ور و اون ور میرم و الکی کارم شده فقط سرچ کردن در مورد لاتاری . . . Tongue
خدا به دادمون برسه با این استرس ها ، من یه جا خوندم که هر استرسی که به انسان وارد بشه یک روز از عمرش کم میشه ، حالا ببین این لاتاری چقدر داره عمر مارو کم میکنه ای بسوزه پدر . . . . که مجبوریم . . . .!!!!!Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3 ، edge
(2012-04-14 ساعت 10:16)SH1A2R3 نوشته:  من دیشب تا دیر وقت بیدار بودم ولی چون خونه بابام بودم با لپ تاب بابام که فونت فارسی نداره نتونستم کامنتی بزارم.هر لحظه تا 1 صبح با همسرم اف 5 رو میزدیم.ولی خبری نشد.واقعا انتظار سخته ولی به اینهمه دلهره می ارزه.Wink

منم تا ساعت 3 بیدار بودم و انگشتم شکست اینقدر این دکمه ریفرشش رو زدم.
به نظرم یه خورده استرس رو کمترش کنیم و تا دو یا سه روزه دیگه منتظر بمونیم.
البته که نمیشه سایت رو چک نکردد ولی روزی یه بار چکش کنیمBig GrinWink
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، frz61
(2012-04-14 ساعت 10:27)arman_m نوشته:  

شاد و پیروز باشید
من میگم اصلاً بهشون اهمیت ندیم ( منظورم KCC هست) خودشون بعداً میان منت کشی !!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehrdad_f ، arman_m
(2012-04-14 ساعت 10:30)ghorbat نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 10:27)arman_m نوشته:  

شاد و پیروز باشید
من میگم اصلاً بهشون اهمیت ندیم ( منظورم KCC هست) خودشون بعداً میان منت کشی !!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اعتماد به نفست منو کشتهWink
من که سر خودمو نمیتونم شیره بمالم حتی یک ثانیه هم نمیتونم بهش فکر نکنم.دستم خالی شد جلوی لپ تاب تلپ میشم.حالا خوبه شاغلم وگرنه...
البته تمام برنامه ریزی هامون منجمله کارت واکسن-بلیط هواپیما-رزرو هتل -وقت دکتر -مرخصی گرفتن-کارها رو راست و ریست کردن همه و همه منوط به مشخص شدن این تاریخه.به خاطر همین اینقدر منتظریم.من چشمام از تیر ماه به بعد ضعیفتر شده .خودم احساس میکنم.Sadاز استرس هم که صورتم پر جوش شده.حالا با این قیافه بیا برو مصاحبه.بنده خدا افیسر زهره ترک میشه.دی...:
2012as55XXX
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، bakhshandehgy ، arman_m ، كاميلا ، bakhtiari659 ، anikoo ، shadin_n ، پرنیان90 ، mmmsdeghi
دوستان عزیزم سلام
دیشب تا حدود 3 صبح مرتب سایت را چک کردم. دیدم ایمیل نیامد و چیزی هم آپلود نشدرفتم خوابیدم !!!
امروز که کامنتهای دوستان را دیدم چند نکته قابل ملاحظه هست :
1- همانطور که حدس زده بودم مصاحبه ها همه در ماه june نیست . حتی در ابوظبی هم که تعداد مصاحبه شوند کمتر است تعدادی را در ماه july مصاحبه خواهند کرد.
2- ممکن است ایمیل اتوماتیک تا پایان وقت امروز بیاید که البته با توجه به تجربه ماه های قبل خودم این را بعید می دانم.
3- ترتیب مصاحبه ها با شماره کیس ها تطبیق ندارد که البته این روال در ماه های قبل هم همین طور بوده است.
برای همه دوستان عزیزم از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم حداقل این شانس را داشته باشم چند تا از شما عزیزان را روز مصاحبه ببینم.
پاینده باشیدSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: ماندانا ، SH1A2R3 ، edge ، ghorbat ، bakhtiari659 ، frz61 ، smith ، كاميلا ، arman_m ، پرنیان90 ، tartar
(2012-04-14 ساعت 12:40)parsy631 نوشته:  دوستان عزیزم سلام
دیشب تا حدود 3 صبح مرتب سایت را چک کردم. دیدم ایمیل نیامد و چیزی هم آپلود نشدرفتم خوابیدم !!!
امروز که کامنتهای دوستان را دیدم چند نکته قابل ملاحظه هست :
1- همانطور که حدس زده بودم مصاحبه ها همه در ماه june نیست . حتی در ابوظبی هم که تعداد مصاحبه شوند کمتر است تعدادی را در ماه july مصاحبه خواهند کرد.
2- ممکن است ایمیل اتوماتیک تا پایان وقت امروز بیاید که البته با توجه به تجربه ماه های قبل خودم این را بعید می دانم.
3- ترتیب مصاحبه ها با شماره کیس ها تطبیق ندارد که البته این روال در ماه های قبل هم همین طور بوده است.
برای همه دوستان عزیزم از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم حداقل این شانس را داشته باشم چند تا از شما عزیزان را روز مصاحبه ببینم.
پاینده باشیدSmile
از نظر من حداکثر نیمه اول جولای مصاحبه ها تموم بشه.

2012as55XXX
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، bakhtiari659 ، arman_m ، shadin_n ، پرنیان90
دوستان عزیز من یه پیشنهاد دارم. هم برای برنامه ریزی خوبه هم باعث میشه استرس همه کم بشه.

بیایید از همین حالا کار ها را با هم برنامه ریزی کنیم. وقتی اعلام بشه هم وقت کم داریم و هم هول میشیم.این قبلا همه جای انجمن هست ولی جمع بندی نشده حتی در ویکی هم کامل و مشخص نیست. چیزهایی که میخواهیم مشخص بشه اول کارهایی که باید انجام بشه و بعد ترتیبش و بعد هم زمان مناسب و حداکثر زمان قابل قبول (دد لاین)
نظرم اینه که همین پست را مرتب ویرایش کنم و نظر تکمیلی دوستان را منتقل کنم در همین پست. -چون نمیشه تاپیک جدید اضافه کرد- در نهایت میشه به ویکی اضافه کرد.
من خودم شروع میکنم.
(مطالب مورد نیاز برای ویرایش را یا پیغام خصوصی کنید تا تاپیک شلوغ نشه.)
------------------------------------------------
*کارهایی که داریم:
۱-ارسال مدارک به آنکارا (حداکثر ۱۵ روز قبل از مصاحبه )۲-مدیکال (۲-۴ روز بسته به سن کودک قبل از مصاحبه)۲-مصاحبه
*مدارکی که باید برای مدیکال داشته باشیمSadحداکثر یک روز قبل از پرواز)
کارت واکسن بین المللی (یک ماه قبل از پرواز به دلیل واکسن زنده)- دو قطعه عکس - پاسپورت - فایل نامبر - مدارک پزشکی احتمالی برای اشخاصی که مشکل خاصی دارند.(در صورت لزوم) - نامه اول و دوم
*مدارکی که برای مصاحبه میخواهیم: (حداکثر یک روز قبل از پرواز)
نامه قبولی - پاسپورت - اصل و کپی (ترجمه) و اصل مدارک شامل .....
تشکر کنندگان: arman_m ، shadin_n ، frz61 ، anikoo ، ghorbat ، bazad
سلام
زمان مصاحبه من هم مشخص شدبا شماره 67000 در ابوظبی ولی متاسفانه ایمیلی نیومد و وقتی صفحه را اتفاقی باز کردم دیدم آپدیت شده
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، anikoo ، پرنیان90 ، tartar
سلام بچه ها من واسم ميل اومده ولي نمي تونم وارد سايت شم لطفا لينكش برام بزاريد اينجا
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: anikoo
(2012-04-14 ساعت 15:27)ashkanmn نوشته:  سلام
زمان مصاحبه من هم مشخص شدبا شماره 67000 در ابوظبی ولی متاسفانه ایمیلی نیومد و وقتی صفحه را اتفاقی باز کردم دیدم آپدیت شده
دوست عزیز اگه اشکالی نداره میشه بگید کی بهتون نوبت دادن؟
(2012-04-14 ساعت 15:44)maryam_sh نوشته:  سلام بچه ها من واسم ميل اومده ولي نمي تونم وارد سايت شم لطفا لينكش برام بزاريد اينجا

اینم لینکش مریم جون:
https://www.dvlottery.state.gov/
آنکارا هستی یا ابوظبی؟ اگه بازم باز نشد بگو کمکت کنیم.
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
تشکر کنندگان:
من ابوظبي هستم
وقتي اين لينك ميزنم واسم اين پيج مي ياد
این اتصال غیر قابل اعتماد است
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز،
من امروز ويزا بولتن رو چك كردم ديدم براي ماه ژوئن ، آسيا رو زده " كارنت" ، من متوجه منظورش نشدم!! كيس نامبر من حدود 41 هزار هستش ، اگه دوستاني كه اطلاعات درست دارند من رو راهنمايي كنند ممنون ميشم.... در ضمن يكي از افراد با كيس نامبر 67 هزار زمان مصاحبه اش مشخص شده ، من كه كيس نامبرم از اين شخص كمتره چطور همچين چيزي ممكنه؟!‌ خيلي ناراحت و نگران شدم لطفا يكي من و راهنمايي كنه.... Sad
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: frz61 ، omidb
(2012-04-14 ساعت 07:48)ماندانا نوشته:  بچها اگه دقت کرده باشید برای بچهای ابوظبی تاریخ های مصاحبه ربطی به کیس نامبرشون نداره مثلا
hoda2012 باکیس 59000 اوایل JULY هست

Emad_L با کیس 66000 اوایل JUNE هست

tartar باکیس 63000 برای JUNE هست

taregh با کیس 56000 برای 24JUNE هست

سلام......
من كيس نامبرم حدود 41 هزار هست، پس چرا براي من هيچ نامه اي نيومده؟ آنكارا بايد برم ... چطور اين دوستان با كيس نامبر بالا ايميل دريافت كردند اما من هيچي؟؟؟؟؟؟
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23