کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-04-20 ساعت 11:41)boraz نوشته:  سلام رفقا
ماجرای نامه دوم چیه؟ من فقط یک نامه از کنتاکی داشتم که برای کنترل وضعیتم به سایت مراجعه کنم و اونجا دیدم تاریخ مصاحبم آخر جون هستش. آیا قراره یک نامه دیگر بیاد؟
سلام رفیق Big Grin ، همون میشه نامه دوم دوست عزیز . ازش پرینت بگیر لازم میشه هم برای ادامه کار و هم برای یادگاری Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-20 ساعت 11:42)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 11:33)ghorbat نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 10:41)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 09:49)h4di نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 09:35)gulu نوشته:  خوب شد گفتين دوباره چك كردم مثه اينكه من نقص مدرك خوردم !!!!
حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟؟ كمك كن h4di جان ، بايد روز مصاحبه مداركمو ارائه كنم !! دپرس شدم خوشحالي تاريخ مصاحبه ام حتي 24 ساعت هم دوام نيورد Sad

نه بابا. چیزی نیست. همونطور که تو متن گفته روز مصاحبه نقصی ها رو با خودتون میبرید و به آفیسر میدین. اونم با یک لبخند ویزا رو داغ داغ میزنه تو پاسپورتتون. Smile

چه نقص مدرکی؟ مگه تا الان غیر از اون دو فرم اولیه با 2 تا عکس مدرک دیگه ای فرستاده شده؟

سلام به همه دوستان ، بابا جان تورو خدا اینقدر سر یکسری مسائل ساده نه استرس بدین و نه استرس بگیرین . . . این کسریه مدارک دیگه چیه بابا . . . !!؟؟
به غیر از مدارک اولیه که چیزه دیگه ای که ما نباید میفرستادیم که کسری داشته باشیم . . . !!!! همین چند روز پیش یکی از دوستان قضیه امضارو مطرح کرد که فکرمون کلی درگیر شده بود الکی . . .! دوستان گل ما اینجا دور هم جمع شدیم تا از استرس هامون کم بشه نه الن که الکی استرس بریزیم بجونمون. Wink
چه استرسی غربت جان Big Grin سیب زمینی استرسش از من بیشتره Tongue آخه واقعه یه عده نقص مدرک خوردن. اگر تو نامه هم توجه کنی نوشته که "If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview." خوب بالاخره بد نیست بدونیم چه خبره دیگه. بی خیال نبودن با استرس داشتن یه کوچولو فرق داره Tongue
funnybluesolea جان منظورم شخص شما نیست کلی عرض کردم خدمت دوستان . ولی اگه منطورتون از کسری مدارک، متن بالا هست که خب با اون If که اولش اومده کلاً هدف اطلاع رسانیه کلی بوده و فکر کنم برای همه دوستان باشه Big Grin

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، Hamed112 ، behzad7 ، arman_m
(2012-04-20 ساعت 09:49)h4di نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 09:35)gulu نوشته:  خوب شد گفتين دوباره چك كردم مثه اينكه من نقص مدرك خوردم !!!!
حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟؟ كمك كن h4di جان ، بايد روز مصاحبه مداركمو ارائه كنم !! دپرس شدم خوشحالي تاريخ مصاحبه ام حتي 24 ساعت هم دوام نيورد Sad

نه بابا. چیزی نیست. همونطور که تو متن گفته روز مصاحبه نقصی ها رو با خودتون میبرید و به آفیسر میدین. اونم با یک لبخند ویزا رو داغ داغ میزنه تو پاسپورتتون. Smile

چه نقص مدرکی؟ مگه تا الان غیر از اون دو فرم اولیه با 2 تا عکس مدرک دیگه ای فرستاده شده؟

سلام به همه دوستان ، بابا جان تورو خدا اینقدر سر یکسری مسائل ساده نه استرس بدین و نه استرس بگیرین . . . این کسریه مدارک دیگه چیه بابا . . . !!؟؟
به غیر از مدارک اولیه که چیزه دیگه ای که ما نباید میفرستادیم که کسری داشته باشیم . . . !!!! همین چند روز پیش یکی از دوستان قضیه امضارو مطرح کرد که فکرمون کلی درگیر شده بود الکی . . .! دوستان گل ما اینجا دور هم جمع شدیم تا از استرس هامون کم بشه نه الن که الکی استرس بریزیم بجونمون. Wink
چه استرسی غربت جان Big Grin سیب زمینی استرسش از من بیشتره Tongue آخه واقعه یه عده نقص مدرک خوردن. اگر تو نامه هم توجه کنی نوشته که "If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview." خوب بالاخره بد نیست بدونیم چه خبره دیگه. بی خیال نبودن با استرس داشتن یه کوچولو فرق داره Tongue
بله دوستان براي من زيرهمين جمله كذايي If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview اسم و فاميل همسرم نوشته شده !!!! يعني چي ؟؟؟ دارم از استرس مي ميرممممممممممممم Sad كسي با اين مورد مواجه شده بود تا حالا ؟؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، behzad7 ، arman_m
(2012-04-20 ساعت 12:00)gulu نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 09:49)h4di نوشته:  نه بابا. چیزی نیست. همونطور که تو متن گفته روز مصاحبه نقصی ها رو با خودتون میبرید و به آفیسر میدین. اونم با یک لبخند ویزا رو داغ داغ میزنه تو پاسپورتتون. Smile

بله دوستان براي من زيرهمين جمله كذايي If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview اسم و فاميل همسرم نوشته شده !!!! يعني چي ؟؟؟ دارم از استرس مي ميرممممممممممممم Sad كسي با اين مورد مواجه شده بود تا حالا ؟؟
سلام دوست عزیز برای ما هم متن بالا هست و زیرش اسم برنده هست و هم اسم همراه و شماره کیسمون را نوشته . . . بابا چیزی نیست !!!Wink اگه اسم برنده یا همراه را برات ننوشته بگو تا ببینیم قضیه چیه ؟؟؟؟

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، behzad7

[/quote]

[/quote]

برای ما هم همینطوره
فکر کنم OK باشه
شماره کیس: 2012AS0004XXXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Dec 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 2012 June
تاریخ مصاحبه:End of June
تعداد: سه نفر
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61
(2012-04-20 ساعت 00:29)behrooz ramezani نوشته:  سلام بچه ها لطفا یکی من رو رهنمایی کنه:
تاریخ مصاحبه افتاده 18 خرداد. من مدرک تحصیلیم هنوز حاضر نیست. میگن مدرک اصلی یک سال طول می کشه حاضر بشه. میشه مدرک موقت گرفت؟ تازه اگه حاضر بشه. میشه به آفیسر بگیم تو ایران مدارک دیر حاضر میشه ما دروغ نگفتیم که مدرک لیسانس داریم. چی کار کنیم وقت مصاحبه رو عقب بندازیم؟ کسی تجربه مشابه داشته؟

سلام دوست عزیز. برای مدرک موقتتون اقدام کنید. مصاحبه من هم برای جون افتاده از طرفی هم مشغول بکار در دارالترجمه هستم. از این رو می تونم در ترجمه مدرک موقتتون بهتون کمک کنم و همان ترجمه مدرکتان را روی پرونده بگذارید. مشکلی پیش نمی آید شما نفر اول نیستید.
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m
کسی از دوستان بوده که تجربه تغییر تاریخ مصاحبه رو داشته باشه
برای ما میوفته اصل توی امتحانای پایان ترم
میخوام ایمیل بزنم ببینم میشه عوض کرد تاریخ رو
ممنون میشم راهنماییم کنین

------------------------------
شماره کیس: 2012AS00041XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: End of June
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
شماره کیس: 2012AS0004XXXX
تاریخ کارنت شدن کیس: 2012 June
تاریخ مصاحبه:End of June
تعداد: سه نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m

[/quote]

برای ما هم همینطوره
فکر کنم OK باشه
[/quote]

یعنی اگر مدارکی در ذیل برای شما به عنوان مدارک ناقص لیست شده است لطفا مدارک تکمیل شده را در روز مصاحبه ارائه فرمایید. حالا اگر غیر از کیس نامبر، اپلیکنت نیم و بنفیشیاری چیز دیگری براتون لیست شده باید نسبت به تکمیل آنها اقدام کنید و گرنه شما مدرک ناقصی ندارین.
(2012-04-20 ساعت 11:58)ghorbat نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 09:49)h4di نوشته:  نه بابا. چیزی نیست. همونطور که تو متن گفته روز مصاحبه نقصی ها رو با خودتون میبرید و به آفیسر میدین. اونم با یک لبخند ویزا رو داغ داغ میزنه تو پاسپورتتون. Smile

funnybluesolea جان منظورم شخص شما نیست کلی عرض کردم خدمت دوستان . ولی اگه منطورتون از کسری مدارک، متن بالا هست که خب با اون If که اولش اومده کلاً هدف اطلاع رسانیه کلی بوده و فکر کنم برای همه دوستان باشه Big Grin
منظورش از مدارک ناقص: تو همون فرم های اولیه است. من خودم تو فرم اولیه امضا یادم رفته بود بکنم ولی 10-15 روز بعد (مرداد ماه) ایمیل اومد که مدارکت نقصه
The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):
• Signature missing
که نوشته بود فقط امضا نکردی منم فرم رو امضا کردم دوباره فرستادم همه چه درست شد. الانم برای 18 جون بهم وقت دادن D:
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-20 ساعت 01:39)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 21:42)shadin_n نوشته:  سلام ..مال من 21 june اول تیر ماه

Hi mr too 21st of june
(2012-04-19 ساعت 21:42)shadin_n نوشته:  سلام ..مال من 21 june اول تیر ماه

Hi me too 21st of june

تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، shadin_n
با سلام خدمت همه دوستان وتبریک برای این هدیه بزرگ

راستش تاریخ ما هم 12 جوئن است ولی اگر تا ان تاریخ امتحانات بچه های من تمام نشده باشد چکار کنم
من با تعویض تاریخ خیلی موافق نیستم .
سوال دیگری که دارم درارتباط با ترجمه مدارک است من خیلی از نوشته های دوستان را خوانده ام ولی در انتها برای من مشخص نشد که بلا خره تایید دادگستری برای همه مدارک ترجمه شده لازم است یا خیر از دوستان که این مرحله را گذاراندند خواهشمندم بنده راراهنمایی کنید .
ارزوی سلامتی و موفقیت والبته ویزای یکضرب رابرای همه دوستان دارم.
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m

[/quote]

برای ما هم همینطوره
فکر کنم OK باشه
[/quote]
دوستان عزيز براى همه نوشته مشخصات فرد اصلى چيز خاصى نيست تازه ميگه روز مصاحبه اگه به نقصى اشاره شده باشه اونو تهيه كنيد و ارائه بدين.نگران نباشين مال منم نوشته كه مطمئنم نقصى ندارم،

تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، behzad7
دوستان الان كه داشتم ترجمه هام رو با فرم هاي ارساليم مقايسه مي كردم ديدم تاريخ كارت خدمت رو ١٠ سال زودتر تو فرم ها زدم!Sad
يه ايميل به kcc زدم ! بنظرتون حالا كه مصاحبه معلوم شده بايد به سفارت هم ايميل بزنم؟ چيكار كنم؟؟؟؟Rolleyes
يا همون روز مصاحبه بگم ؟
راستي شما هم چك كنين شايد اشتباه داشته باشين.
since 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، star63 ، behzad7 ، arman_m
(2012-04-20 ساعت 12:56)maka2 نوشته:  دوستان الان كه داشتم ترجمه هام رو با فرم هاي ارساليم مقايسه مي كردم ديدم تاريخ كارت خدمت رو ١٠ سال زودتر تو فرم ها زدم!Sad
يه ايميل به kcc زدم ! بنظرتون حالا كه مصاحبه معلوم شده بايد به سفارت هم ايميل بزنم؟ چيكار كنم؟؟؟؟Rolleyes
يا همون روز مصاحبه بگم ؟
راستي شما هم چك كنين شايد اشتباه داشته باشين.
دوست كدوم قسمت از فرم هاى اوليه DSP... از خدمت پرسيده؟؟
تشکر کنندگان:
Ds-230 No. 34
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-04-20 ساعت 13:03)maka2 نوشته:  Ds-230 No. 34

ممنون من چون معافيت داشتم فقط زده بودم No.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان