کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام. لطفا لطفا یکی ما رو راهنمایی کنه.
من تو فرم نوشته بودم مدرک دانشگاهی دارم. اما ممکن هست مدرکم را تا یک ماه دیگه که لازم دارم حاضر نکنن. میگین چیکار کنم. به KCC ایمیل بزنم و مشکلم رو بگم و فرم اصلاحی رو براشون ایمیل کنم با نوشتن مدرک پیش دانشگاهی به عنوان آخرین مدرک؟ یا برم سفارت و اونجا براشون توضیح بدم که بابا جان تو ایران مدارک چند ماه طول میکشه حاضر بشه.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان:
(2012-04-21 ساعت 01:47)nellyala نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 01:16)behrooz ramezani نوشته:  سلام. لطفا لطفا یکی ما رو راهنمایی کنه.
من تو فرم نوشته بودم مدرک دانشگاهی دارم. اما ممکن هست مدرکم را تا یک ماه دیگه که لازم دارم حاضر نکنن. میگین چیکار کنم. به KCC ایمیل بزنم و مشکلم رو بگم و فرم اصلاحی رو براشون ایمیل کنم با نوشتن مدرک پیش دانشگاهی به عنوان آخرین مدرک؟ یا برم سفارت و اونجا براشون توضیح بدم که بابا جان تو ایران مدارک چند ماه طول میکشه حاضر بشه.

دوست عزیز اگر شما فارغ التحصیل باشید مدرک موقت دریافت خواهید کرد تا زمانی که دانشنامه اصلی آماده شود ( صدور مدرک موقت چند ماه زمان نمی برد). که حتی به فرض نداشتن مدرک موقت هم بسیاری از دانشگاه ها برای شما در عرض دو- سه روز کاری گواهی فارغ التحصیلی صادر می کنند. البته به احتمال خیلی زیاد این منوط به آن است که بدهی ( وام- شهریه- بدهی به کتابخانه و خوابگاه و ...) و تعهدی به دانشگاه نداشته باشید. پیشنهاد می کنم در خصوص این مشکل پیش از هر کاری ( اعم از ایمیل به kcc) از دانشگاه محل تحصیل خود سئوال بفرمایید.

البته اگر شما در زمان تکمیل فرم فارغ التحصیل نبوده اید ( هنوز دانشجو بوده اید) احتمالا نباید مدرک دانشگاهی را انتخاب کرده باشید که در آن صورت همراه داشتن اصل مدرک دانشگاهی الزامی نیست و گواهی فارغ التحصیلی معتبر است، همانطور که گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجوها قابل قبول است اما اگر دانشجو بوده اید ولی مدرک دانشگاهی را انتخاب کرده اید ( که در واقع در آن زمان نداشتید) شاید ایمیل راه مناسبی باشد. به هر حال در خصوص امکان صدور گواهی فارغ التحصیلی شکی ندارم اما اگر هنگام تکمیل فرم فارغ التحصیل نبوده اید و ادعا کردید که هستید... من امیدوارم دوستانی که تجربه مشابه دارند راهنمایی دقیق بفرمایند.
وقتی فرم رو پرکردیم در حال دادن اخرین امتحاناتم بودم و بهمن هم درسم تموم شد. چون کیسم بالاست فکر میکردم مدرکم حاضر بشه اما KCC ناگهان همه رو کارنت کرد و تاریخ مصاحبه ما رو هم انداخت 7 JUNE با کیس 63000. میگید ایمیل بزنم و کل ماجرا رو توضیح بدم؟ نکنه بیخودی حساس بشن.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3
دوستان تاریخ ما هم مشخص شدBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
05 Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinjune
میشه به عبارتی 16 خردادBig Grin
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، frz61 ، shadin_n ، arman_m ، m86eb
سلام شایرا جان تاریخت کی افتاد...من 28 جون
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
[quote='J.FAR' pid='162790' dateline='1334978937']
سلام شایرا جان تاریخت کی افتاد...من 28 جون

[/سلام عزیزم منم 27 جونم.Wink

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: arman_m ، m86eb
سلامممممممم

پس 1 روز با هم فرق داریم ...راستی تو بچه داری ...من 2 تا بچه دارم
27 جون یعنی اونا تعطیلی ندارن چون میشه 1 شنبه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، mohammadm64 ، arman_m
(2012-04-21 ساعت 08:21)J.FAR نوشته:  سلامممممممم

پس 1 روز با هم فرق داریم ...راستی تو بچه داری ...من 2 تا بچه دارم
27 جون یعنی اونا تعطیلی ندارن چون میشه 1 شنبه
عزیزم میشه چها رشنبه.من 1 بچه دارم واسه خاطر اون باید جمعه اونجا باشم.دیروز زنگ زدم مطب دکتر خودم پرسیدم.

امضات کو عزیزم؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان: batis2010 ، frz61 ، mohammadm64
شایرا جان اگه موافقی با هم هماهنگ کنیم من که خیلی خوشحال میشم با هم باشیم
من هر چه کردم نشد امضا
من هر چه کردم نشد امضا بگذارم
***58 هست کیسم
تشکر کنندگان: batis2010 ، frz61 ، SH1A2R3
من ديشب زنگ زدم KCC كلي توضيح دادم كه شما تا شماره حدود 66000 تا را اعلام كرديد و فقط اين چند هزارتاي آخري را نگفتيد. بهم گفت چون زمانهاي ماه جون پر شده تا 15 May بايد صبر كني و هيچ راهي نداره و هنوز زمانبندي ماههاي جولاي و آگوست و سپتامبر انجام نشده و نميتونيم چيزي بگيم ولي احتمالا شما جولاي هستيد ولي فرض مصاحبه در دوماه ديگرش هم بعيد نيست. خلاصه خيلي كلي گويي كرد و سعي كرد چيزي نگه من هم هي آرتيست بازي در مياوردم و سوالم يجور ديگه ميپرسيدم آخرش چيز خاصي دستگيرم نشد جز اونهاييي كه گفتم كلي هم خورده تو ذوقم و تا صبح داشتم همش خواب مصاحبه و آنكارا واين جور چيزها ميديدم.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، rasbor ، batis2010 ، parsy631 ، frz61 ، MPU ، SH1A2R3 ، daria ، arman_m ، funnybluesolea ، a.behzadi
دوست عزیزم بخشندگی
البته قابل پیش بینی بود که نتوانند این همه کیس را برای یک ماه مصاحبه کنند . من در یکی از پست ها این را پیش بینی کردم که البته با مخالفت بعضی از دوستان مواجه شد. به هر حال این اصلا نباید موجب ناراحتی شما باشد چون بر اساس تجربه ساله های قبل و سفرنامه های 2011 و 2010 هر چه به ماه های آخر نزدیک بشویم شانس ویزای یکضرب بالاتر می رود که برای شما هم از صمیم قلب چنین چیزی را آرزو دارم . موفق باشیدSmile

شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: batis2010 ، frz61 ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، Orchin ، arman_m ، funnybluesolea
شایرا جان 27 جون می شه چهارشنبه ....یه وقت اشتباه نکنی
ببخشید یک شنبه . چرا شما گفتی چهار شنبه می شه ؟
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
تشکر کنندگان: batis2010 ، frz61 ، SH1A2R3
سلام به همه دوستان و عرض تبریک،
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-20 ساعت 14:53)SANI HAGHIGHI نوشته:  سلام به دوستای خوبم لطفا راهنماییییییی بکنیددددددد ؟برای من یک میل امده که نوشته
HAGHIGHI, SANAZ:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
ولی وقتی میرم تو سایتش شماره ام رو وارد می کنم می گه شماره تون کمتر از 16 کارکتر هست؟

*Required Field

The following fields are required/invalid:
Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number
which is 16 characters long (example: 20121O0DZWY3DOV9)

ولی شماره من 14 کاراکتر بیشتر نیست که؟2012AS00061XXX :-(

اشتباه شما این است که به جای confirmation No دارین Case No می نویسید. همین Big Grin
شماره کیس: 2012AS00057XXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: June 18, 2012
تشکر کنندگان: Hediyeh ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-21 ساعت 09:39)J.FAR نوشته:  شایرا جان 27 جون می شه چهارشنبه ....یه وقت اشتباه نکنی
ببخشید یک شنبه . چرا شما گفتی چهار شنبه می شه ؟
چهارشنبه هست دیگه.

2012as55XXX
تشکر کنندگان:
(2012-04-21 ساعت 11:29)سروقامتان نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 14:53)SANI HAGHIGHI نوشته:  سلام به دوستای خوبم لطفا راهنماییییییی بکنیددددددد ؟برای من یک میل امده که نوشته
HAGHIGHI, SANAZ:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
ولی وقتی میرم تو سایتش شماره ام رو وارد می کنم می گه شماره تون کمتر از 16 کارکتر هست؟

*Required Field

The following fields are required/invalid:
Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number
which is 16 characters long (example: 20121O0DZWY3DOV9)

ولی شماره من 14 کاراکتر بیشتر نیست که؟2012AS00061XXX :-(

اشتباه شما این است که به جای confirmation No دارین Case No می نویسید. همین Big Grin

دوستم همانطور که گفتند دوست عزیزمون این شماره با کیس شما فرق می کند
شما در این مرحله باید شماره ای را که موقع ثبت نام گرفتید را وارد کنید.
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان