کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-03-08 ساعت 22:07)odiseh نوشته:  اشتباه نمی کنید؟

الان ماه March هستش درسته خوب توی سایت هم گفته برای همین ماه تا شماره 27000 برای Asia ، کارنت می شن....... تازه برای ماه بعدی که April هست حداکثر تا 32600 کارنت می شن. خوب پس این اعدادی که می فرمایین یعنی 39000 - 37000 اینا از کجا میان؟!!!!

دوست عزیز همون سایتی که کارنتیهای ماههای قبل رو اعلام کرده قراره طی امشب تا فردا کارنتیهای ماه اپریل رو هم اعلام کنه! ( همون comming soon معروفWink ) ولی این ماه اومده یه حالی به کارنتیهای "اپریل" داده و اونهم اینه که قبل از اینکه تو سایت اعلام بشه برای اشخاص ایمیل داده که کارنت شدین!Wink و اینجور که از پستهای دوستان معلومه تا حدود 40 هزار کارنت شدن! این عددها از اینجا پیدا شده دوست منWink
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: odiseh ، SH1A2R3 ، a.behzadi ، aden ، kopol
(2012-03-08 ساعت 22:24)arman_m نوشته:  

الان ماه March هستش درسته خوب توی سایت هم گفته برای همین ماه تا شماره 27000 برای Asia ، کارنت می شن....... تازه برای ماه بعدی که April هست حداکثر تا 32600 کارنت می شن. خوب پس این اعدادی که می فرمایین یعنی 39000 - 37000 اینا از کجا میان؟!!!!

دوست عزیز تو این ماه مارچ بولتن ویزا ماه مارچ و ماه آپریل رو آپلود میکنه و این ارقام مربوط به کارنتی های ماه آپریله
پیروز باشید

آرمان جان خوب، توی سایتش توی قسمت Advanced گفته که برای ماه بعد که April هست حداکثر تا 32600 ، Current میشن . پس کارنتی های آپریل حداکثر تا 39600 هست. مگه نه؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان:
سلام
بالاخره تاریخ مصاحبه منم مشخص شد. هورااااااااا
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، armanbala ، m86eb
سلام
ما هم برا 31 may کارنت شدیم.کیس نامبر 34***
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
تشکر کنندگان: a.behzadi ، SH1A2R3 ، shervn ، hoda2012 ، armanbala ، MAHDI2012 ، gulu ، Shezem
به به تا 40000 یعنی ما هم اینشالله جولای کارنت میشیم.مثل اینکه دیگه میخوان دو موتوره کار کنن و کیس بیشتری اعلام کنن.البته باید هم این کارو بکنن چون فقط 5 ماه مونده با 70000 کیس.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: vroom ، tartar ، arman_m ، armanbala ، 3rip ، a.behzadi ، MAHDI2012 ، gulu ، Shezem
(2012-03-08 ساعت 18:59)faranak.n نوشته:  دوستان عزیز خبر خوش...الان برام ایمیل اومده که برو سایت رو چک کن آپدیت کردیم
بعد اومدم دیدم نکردن هنوز
ولی خیلتون راحت تا 39000 کارنت شده
هورااااااااااااااااااا
راستی من 39600 هستم

بعد از این همه خبرای نا امید کننده و بی خوابی ام با این خبرت کلی انرژی گرفتم فرانک خانم، ایشالله همیشه خوش خبر باشی و خبر ویزای یکضربتو بمون بدی و ما کیس بالایی ه رو از تجربه هایی که بدست می یاری محروم نکنی. مبارکه
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hoda2012 ، arman_m ، Shezem ، armanbala ، faranak.n ، gulu ، frz61
(2012-03-08 ساعت 22:34)odiseh نوشته:  
(2012-03-08 ساعت 22:24)arman_m نوشته:  

دوست عزیز تو این ماه مارچ بولتن ویزا ماه مارچ و ماه آپریل رو آپلود میکنه و این ارقام مربوط به کارنتی های ماه آپریله
پیروز باشید

آرمان جان خوب، توی سایتش توی قسمت Advanced گفته که برای ماه بعد که April هست حداکثر تا 32600 ، Current میشن . پس کارنتی های آپریل حداکثر تا 39600 هست. مگه نه؟
همونطور که خودتون فرمودید توی بولتن مارچ 2012 کارنتی های مارچ و کارنتی های ماه بعد اعلام شدند.
الان که همه منتظر آپدیت شدن بولتن ویزا در ماه آپریل هستند به این منظور نیست که بخوان ببینن تو ماه آپریل تا چه کیس نامبری میخواد کارنت شه.همه منتظرند ببینند تا چه کیس نامبری برای ماه میmay2012 قراره کارنت شن.
حالا kccقبل از اینکه از طریق سایت ویزا بولتن بیاد اعلام کنه پیش دستی کرده و واسه اوندسته از کیس نامبر هایی که برای ماه می کارنت میشن ایمیل داده . به این معنی که در ماه می کارنت شدند و باید از طریق سایت اصلی dv lottery نامه مصاحبشونو رویت کنند.
تا اینجا که دوستان اعلام کردند مثل اینکه kccتا حدود 40000 رو برای ماه می کارنت کرده
فکر کنم توضیحاتم کامل بوده. بازم اگه سوالی هست تو اونجایی که بدونم ، در خدمتیم قربان

بچه ها یادمه تو ماه قبل همه مینالیدیم
حالا فکر میکنم باید با یه انرژی مضاعف kcc رو تشویق کنیم
اونایی که پایه این کار هستن . به افتخار این افزایش تعداد کارنتی و بخاطر اینکه همین روال تا انتها ادامه داشته باشه و هر ماه شاهد اعلام شدن بیشتر کیس ها باشیم:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هیپپیپ هورااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، odiseh ، gulu ، bakhshandehgy ، nilaaa ، parsy631 ، پرنیان90
منم با شماره ۳۵۰۰۰ برای ماه می کارنت شدم! منم کلی ذوق کردم!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3 ، smith ، arman_m ، MAHDI2012 ، majid89 ، gulu ، frz61
دوستان چه جوری میشه یه فایل رو اینجا upload کرد؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
دوستان ما هم تاریخ مصاحبمون معلوم شد
(2012-03-08 ساعت 22:04)faranak.n نوشته:  بچه ها من وقتی می رم تو سایت dvlottery و اطلاعاتم رو می زنم میگه شما طبق دیتا بیس ما جزو انتخاب شده ها نیستید...100 بار به کی سی سی ایمیل زدم و اونا فقط می گن با اینترنت پروایدرت تماس بگیر و مدام سایت رو چک کن تا درست بشه!...ماه های پیش هم بودن کسایی که دوستانی که این مشکل رو داشتن بعد خود به خود حل شده گویا...ولی لطفا اگر کسی راه حلی براش داره بگه! کم استرس داریم اینم باید اینجوری شه! ولی ما باز هم خوشحای می کنییییییییییییییییییم
حتما با Internet Explorer چک کنید
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3
بچه ها ما هم واسه may كارنت شديم، م ٣٨٠٠٠ بوديم واسه 24 may .فكر كنم تا 40000 كارنت شدن ولي نميدونم چرا هنوز سايت اپديت نشده
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: gulu ، Shezem ، SH1A2R3
سلام دوستان
خیلی افسرده و مستاصل شدم!!! بدترین حالت ممکن برامون اتفاق افتاد! با کیس نامبر 34000 مصاحبمون افتاد 22 می! درست تو امتحانات خرداد ماه! واقعا نمیدونم چکار کنم! ( دخترم امسال امتحان نهایی داره!) اگه به کی سی سی نامه بدم و درخواست تغییر تاریخ بدم میترسم بندازه اوایل جون! که اونهم باز میفته تو امتحانات! بعد دیگه اونو هم نمیشه تغییر داد! حسابی اعصابم خراب شده, واقعا نمیدونم چکار کنم! نمیدونم چه تصمیمی بگیرم! تو رو خدا شما اگه جای من بودین چکار میکردین؟
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge ، arman_m ، 3rip ، kopol
به نظرم اين ارزوي خيليا بوده جاي شما باشن الانم نهايتا چندتا امتحانو بعدا ميده نگران نباشيد
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind
(2012-03-09 ساعت 19:19)Hediyeh نوشته:  سلام دوستان
خیلی افسرده و مستاصل شدم!!! بدترین حالت ممکن برامون اتفاق افتاد! با کیس نامبر 34000 مصاحبمون افتاد 22 می! درست تو امتحانات خرداد ماه! واقعا نمیدونم چکار کنم! ( دخترم امسال امتحان نهایی داره!) اگه به کی سی سی نامه بدم و درخواست تغییر تاریخ بدم میترسم بندازه اوایل جون! که اونهم باز میفته تو امتحانات! بعد دیگه اونو هم نمیشه تغییر داد! حسابی اعصابم خراب شده, واقعا نمیدونم چکار کنم! نمیدونم چه تصمیمی بگیرم! تو رو خدا شما اگه جای من بودین چکار میکردین؟
سلام دوست عزيز من هم پسرم محصل هست وشرايطم طوري كه اگه كليرنس بياد شايد اصلا امتحانات خردادو نتونه بده وبايد بريم چون وقت ويزامون اكسپاير مبشه
ولي اصلا مهم نيست چون اونجا براي ثبت نام نميان بگن امتحانات خردادت كو بر اساس سن بچه و واكسن و اينها تصميم ميگيرند
به نظر من تاريختو عوض نكن مصاحبت دير بشه كليرنسنت طول ميكشه اونوقت اين فرصتو از دست ميدي به نظرت براي همون فرزندت كدام مهمتر هست؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، frozen mind ، kopol ، arman_m ، gulu
(2012-03-09 ساعت 19:19)Hediyeh نوشته:  سلام دوستان
شما اولا نگران نباشید و پس از آن هم تقاضای تغییر زمان بدهید و تاریخ مناسب را ذکر کنید. مسلما 2 هفته بعد بهتون وقت نمی دهند. احتمالا 1 تا 2 ماه بعدش میشه و انشا... مشکل حل میشه. فقط سریع اقدام کنید.Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Hediyeh ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان