کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-02-27 ساعت 10:32)gol1 نوشته:  آيا مبالغ فقط به دلار گرفته مي شود يا با يورو و لير هم مي توان پرداخت كرد؟

با سلام مبالغ در مطب دکتر اونگان قابل برداخت به دلار و لیر میباشد. بخصوص به دلار. در مورد وقت قبلی از دکتر باید بگم که اصلا مهم نیست و اساس بر حاضرین در مطب است . روز حضور در مطب باسبورت و یک قطعه عکس رو روی میز منشی بگزارید تا به شما نوبت بده . در طبقه بالا برای گرفتن خون . عکس به نامه سفارت هم نیاز میشه .
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: m0na_000 ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani ، arman_m
(2012-02-29 ساعت 15:55)m0na_000 نوشته:  من امروز میخواستم برم 16 آذر ، تماس گرفتم گفتن تا قبل از ساعت 10 باید بیاین شما هم این قضیه رو در نظر داشته باشین که وقتتون هدر نره .

من یادمه که بضی دوستان گفته بودند باید کارت زرد پاستور رو ترجمه کرد ولی تمام تاریخ ها و اسم و سایر اطلاعات به انگلیسیه به نظرتون ضروریه؟

کارت زرد پاستور تماما به انگلیسیه و اصلا و ابدا لازم نیست به هیچ زبان دیگه ای ترجمه بشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: Linspire ، m0na_000 ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-02-28 ساعت 11:18)hoseyn نوشته:  دوستان ما امروز پاستور بوديم و واكسنهار را زديم:
mmr كه نداشت و گفت بريد 16 آذر كه 4شنبه ها ميزنه. ولي من از بچه ها يادمه كه اين واكسن لازم نيست. كسي نظري داره؟
هپاتيت نوبت اول را هم زد و گفت ماه يكم را هم بزن كه ميشه يك روز قبل از پرواز ما. از نظر دكتر اونگان اين مشكل ساز نيست؟ بريم نوبت دوم را بزنيم يا نه بي خيال؟ اگه نزنيم اونگان ميزنه و ....؟
راستي جمع هزينه 2 نفرمون هم 64500 تومان شد.

سلام
اگه در کودکی MMR زدید و برگه دال بر زدن دارید، با ارائه به پاستور تجریش تو کارت وارد می کنند و مشکلی هم در آنکارا نخواهید داشت،

واکسن نوبت دوم رو هم بزنید، مشکل ساز نیست، MMR رو تا 1 ماه قیل نباید بزنید که واکسن زنده محسوب میشه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، funnybluesolea
سلام دوستان. برای بچه های زیر 2 سال هم باید 4 روز زود تر وقت دکتر گرفت؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-01 ساعت 02:53)green2012 نوشته:  سلام دوستان. برای بچه های زیر 2 سال هم باید 4 روز زود تر وقت دکتر گرفت؟

از بچه های زیر 2سال تست سل گرفته نمی شود پس مثل سایرین وقت گرفته می شه ، گرچه بازهم می گم گرفتن وقت از دکتر یک پروسه فرمالیته است
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: green2012 ، **USA**
اگرچه به قول دوستان این وقت گرفتن خیلی هم مهم نیست! تقاضای وقت ما امروز پس از 3 روز از درخواست تایید شد.
طبق لیست جدید مصاحبه هم ما با سه کیس ایرانی در یک روز همراهیم که امیدوارم از بچه های اینجا باشند و با هم بترکونیم....
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: vroom ، arman_m
(2012-03-02 ساعت 20:43)hoseyn نوشته:  اگرچه به قول دوستان این وقت گرفتن خیلی هم مهم نیست! تقاضای وقت ما امروز پس از 3 روز از درخواست تایید شد.
طبق لیست جدید مصاحبه هم ما با سه کیس ایرانی در یک روز همراهیم که امیدوارم از بچه های اینجا باشند و با هم بترکونیم....

دوست عزیز دروود
دکتر اونگان انسان بسیار شریفی هستند ولی برای تقاضای وقت خیلی زودتر وقت می دهند و این هم هزینه ایجاد می کنه و هم حوصله افراد در آنکارا سر می ره.
به همین دلیل ما اصلا وقت نگرفتیم و طبق برنامه خودمون رفتیم و اصلا هم مشکلی پیش نیامد.
و بودند دوستانی که چون دکتر 2 هفته زودتر بهشون وقت داده بودند هزینه خیلی زیادی متحمل شدند.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: arman_m
(2012-03-03 ساعت 01:54)aarshidaaa نوشته:  
(2012-03-02 ساعت 20:43)hoseyn نوشته:  اگرچه به قول دوستان این وقت گرفتن خیلی هم مهم نیست! تقاضای وقت ما امروز پس از 3 روز از درخواست تایید شد.

دوست عزیز دروود
دکتر اونگان انسان بسیار شریفی هستند ولی برای تقاضای وقت خیلی زودتر وقت می دهند و این هم هزینه ایجاد می کنه و هم حوصله افراد در آنکارا سر می ره.
به همین دلیل ما اصلا وقت نگرفتیم و طبق برنامه خودمون رفتیم و اصلا هم مشکلی پیش نیامد.
و بودند دوستانی که چون دکتر 2 هفته زودتر بهشون وقت داده بودند هزینه خیلی زیادی متحمل شدند.
شاد باشید.

(2012-03-03 ساعت 05:05)green2012 نوشته:  
(2012-03-03 ساعت 01:54)aarshidaaa نوشته:  

دوست عزیز دروود
شاد باشید.
مگر اون تاریخی که بخوایم وقت نمیده؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

وقت مصاحبه من روز دوشنبه افتاده، حالا موندم جمعه وقت پزشکی بگیرم یا پنجشنبه؟

من شنیدم که خیلیا همون روز آزمایش، نتیجه آزمایش رو بهشون میدن، درسته؟

لطفا با تجربه های فروم کمکم کنن
تشکر کنندگان:
(2012-03-03 ساعت 20:43)vahid_ce نوشته:  سلام دوستان

وقت مصاحبه من روز دوشنبه افتاده، حالا موندم جمعه وقت پزشکی بگیرم یا پنجشنبه؟

من شنیدم که خیلیا همون روز آزمایش، نتیجه آزمایش رو بهشون میدن، درسته؟

لطفا با تجربه های فروم کمکم کنن

من فکر می کنم جمعه وقت بگیرید مشکلی پیش نمی آد چون شنبه هم تا ظهر ساعت 1 دکتر هست. ولی در کل چه فرقی می کنه پرواز که پنجشنبه است
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: SH1A2R3
برای گرفتن وقت حتما باید 30 روز قبل از روز تاریخ مورد نظر وقت رو بگیریم یا زود تر هم میشه اقدام کرد ؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-05 ساعت 09:31)3rip نوشته:  برای گرفتن وقت حتما باید 30 روز قبل از روز تاریخ مورد نظر وقت رو بگیریم یا زود تر هم میشه اقدام کرد ؟
سيستم سايتش اينجوره كه روزي كه داري انتخاب وقت مي كني، فقط تا 1 ماه بعد را نشون ميده و بعد از اون را نه. پس شما مي توني يكي از روزهاي طي يك ماه آينده را ( به شرط وجود زمان خالي) انتحاب كني...Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، arman_m
(2012-03-01 ساعت 02:53)green2012 نوشته:  سلام دوستان. برای بچه های زیر 2 سال هم باید 4 روز زود تر وقت دکتر گرفت؟

خیر نیازی نیست.از 2 سال به بالا. . . . . . .لطف کنید در پروفایل امضای خود را تکمیل کنید.
(2012-02-22 ساعت 10:39)gol1 نوشته:  من كارت واكسن را در ديماه گرفتم و مصاحبه احتمالادر خرداد ماه است مي بايست مجدداً كارت بگيرم؟
چه واکسن هایی را تزریق کردید؟؟؟.نیازی به تعویض کارت ندارید.

(2012-02-24 ساعت 12:20)vroom نوشته:  
(2012-02-24 ساعت 11:16)3rip نوشته:  هزینه پزشکی در مطب دکتر اونگان به اینصورت است.

معاینه پزشکی : 70 دلار

آزمایش خون : 60 دلار

X-RAY سینه : 45 دلار

واکسن ها : از 5 تا 220 دلار

منبع : سایت دکتر اونگان

سلامSmile

هزینه x-ray و آزمایش خون مجموعاً 47.5 دلار است.

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان .ممنون می شوم اگر کسی من را راهنمایی کنه.من وقت مصاحبه ام سه شنبه11 اپریل است. با توجه به اینکه یکشنبه دکتر نیست من اگر دوشنبه بروم مدیکال . جواب را همان روز اخر وقت به من میدهند که فردا بروم سفارت یا باید زودتر بروم که خیلی معطل می شم.
تشکر کنندگان:
(2012-03-06 ساعت 10:12)sara66 نوشته:  سلام به همه دوستان .ممنون می شوم اگر کسی من را راهنمایی کنه.من وقت مصاحبه ام سه شنبه11 اپریل است. با توجه به اینکه یکشنبه دکتر نیست من اگر دوشنبه بروم مدیکال . جواب را همان روز اخر وقت به من میدهند که فردا بروم سفارت یا باید زودتر بروم که خیلی معطل می شم.
من برداشتم از وضعيت شما اينه كه يك خانم تنها كه احتمال گرفتن آني ويزا براتون زياده و انشا... كلير نمي خوريد. Shy
لذا اگه براتون سخت نيست ريسك نكنيد و اقلا شنبه صبح اونجا باشيد و دوشنبه خوش و خرم نتيجه را بگيريد. چون تا اونجا كه من يادمه نتيجه فردا بعدازظهر معاينه آماده ميشه. Big Grin
البته بگم كه مي تونيد به سفارت بدون نتيجه مديكال هم مراجعه كنيد و نتيجه را بعدا ارائه بدهيد. البته با فرض اول اين نوشته، فكر كنم حيفه و به زحمت و هزينه اش مي ارزه كه زودتر تشريف ببريد.Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: m0na_000 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان