کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-04-28 ساعت 21:56)fm5206 نوشته:  سلام
من یک دکتر پیدا کردم که کارت واکسیناسیون بین المللی میده در مشهد و همه mmr رو واسمون زد البته در مشهد
حالا نمی دونم در ترکیه قابل قبوله یا نه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین
با سلام بسیار عالی اگه دکتر شما کارت بین الملی میده که کار تمومه و مشکلی هم نخواهد داشت.

کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
(2012-04-28 ساعت 22:13)M.Haghighi نوشته:  
(2012-04-28 ساعت 21:56)fm5206 نوشته:  سلام
من یک دکتر پیدا کردم که کارت واکسیناسیون بین المللی میده در مشهد و همه mmr رو واسمون زد البته در مشهد
حالا نمی دونم در ترکیه قابل قبوله یا نه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین
با سلام بسیار عالی اگه دکتر شما کارت بین الملی میده که کار تمومه و مشکلی هم نخواهد داشت.

حالا فکر میکنی مشکلی پیش نیاد
اخه من شنیدم تو ایران فقط انستیتو پاستور کارت بین المللی میده
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
درود بر همه
من میخام زمینی برم وان بعد با پرواز از اونجا برم انکارا.اینجوری ارزونتره. حالا یک سئوال مهم:
آیا ارز مسافرتی بهم میدن و چقدر؟
سپاسگزار میشم کمک کنید
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: كاميلا ، frz61 ، ghorbat
من امروز براي تزريق واكسن MMR به پاستور تجريش ، بيمارستان مهراد و كلينيك دانشگاه تهران زنگ زدم كه گفتن نداريم ! حالا بايد چه كار كنم ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-04-30 ساعت 09:05)gulu نوشته:  من امروز براي تزريق واكسن MMR به پاستور تجريش ، بيمارستان مهراد و كلينيك دانشگاه تهران زنگ زدم كه گفتن نداريم ! حالا بايد چه كار كنم ؟
توکل به خدا. حفظ ایمان و پایبندی به وطن و البته عدالت با فتحه
و باور کنید که امر یکا هیچ غلطی نمیتواند بکند با این تحریمها و اینکه ما اونها را تحریم کردیم و ازشون واکسن نمیگیریم تا پدرشون در بیاد البته اگرخودمون مشکل داشتیم با پرواز vip‌میریم انگلیس و عمل میکنیم اونهم چه جاهاییمون روTongue.
و در مرحله دوم آن ۶۰-۷۰ میلیون خس و خاشاک هم برن ترکیه واکسن را بزنند پولشو بدن مملکت ما آزاده و هر کسی حق داره هر کجا دوست داره زندگی کنه و ما نمیتونیم جلوی جوانان را بگیریم که از اینجا نرند.
تشکر کنندگان: كاميلا ، Hediyeh ، arman_m ، parsy631 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، hoseyn ، Orchin ، frz61
(2012-04-30 ساعت 09:05)gulu نوشته:  من امروز براي تزريق واكسن MMR به پاستور تجريش ، بيمارستان مهراد و كلينيك دانشگاه تهران زنگ زدم كه گفتن نداريم ! حالا بايد چه كار كنم ؟

دوست من نگران نباش یه زنگ به درمونگاه بهگر تو خیابون آزادی بزن اگه اونهم نداشت میتونی به مطب دکتر اطفال مراجعه کنی که معمولا اونها دارن فقط هزینه اش کمی بالاتره!
موفق باشی
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: funnybluesolea ، arman_m ، SH1A2R3 ، ghorbat ، kopol

(2012-04-28 ساعت 23:08)jahan_roone نوشته:  درود بر همه
من میخام زمینی برم وان بعد با پرواز از اونجا برم انکارا.اینجوری ارزونتره. حالا یک سئوال مهم:
سپاسگزار میشم کمک کنید

دوست عزیز سوالت رو در تاپیک مناسبی مطرح نکردی...
سوالت رو اینجا بپرس. دوستان حتما تجارب خودشون رو در اختیارت می ذارن.
باتشکر
(2012-04-30 ساعت 09:57)Hediyeh نوشته:  

دوست من نگران نباش یه زنگ به درمونگاه بهگر تو خیابون آزادی بزن اگه اونهم نداشت میتونی به مطب دکتر اطفال مراجعه کنی که معمولا اونها دارن فقط هزینه اش کمی بالاتره!
موفق باشی

منم اومدم اینجا که همین رو بپرسم... متاسفانه بهگر هم نداره. من امروز پرسیدم. تلفن بهگر: 66051322
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: Hediyeh ، arman_m ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-04-30 ساعت 10:00)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-28 ساعت 23:08)jahan_roone نوشته:  درود بر همه
سپاسگزار میشم کمک کنید

دوست عزیز سوالت رو در تاپیک مناسبی مطرح نکردی...
سوالت رو اینجا بپرس. دوستان حتما تجارب خودشون رو در اختیارت می ذارن.
باتشکر
(2012-04-30 ساعت 09:57)Hediyeh نوشته:  

موفق باشی

منم اومدم اینجا که همین رو بپرسم... متاسفانه بهگر هم نداره. من امروز پرسیدم. تلفن بهگر: 66051322

دوست عزیز به مهراد زنگ بزن ..امروز من زنگ زدم...اورده بود...وقت می ده بری بزنی
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، ghorbat
دوستان من رفتم و واکسن مننژیت رو توی هلال احمر زدم......باور کنین که شب از درد دستم تا صبح پلک نزدم. اونقدر درد داشتم که انگار خمپاره خورده بود به دستم. دروغ چرا تا قبر آآآآ چند بار تا مرز گریه و شیون و ناله هم رفتم.
امروز هم درد داره ولی از اون خمپاره خبر مبری نیست راضی شده به یه ترکش فکسنی.
خلاصه اینکه توی اون درد و اون وضعیت هزار بار به خودم گفتم آخه نونت کم بود؟ آبت کم بود؟ این لاتاری دیگه چی بود که به این روز افتادی هان؟

شما هم همین طور بودین؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، arman_m ، ghorbat

[/quote]

[/quote]

دوست عزیز به مهراد زنگ بزن ..امروز من زنگ زدم...اورده بود...وقت می ده بری بزنی
[/quote]

عجیبه... من امروز 2 بار زنگ زدم به مهراد. یه بارش همین الان. می گن نداریم.
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: arman_m ، كاميلا ، SH1A2R3 ، ghorbat

من هفته پیش تو کلینیک نسیم قیطریه زدم، روزهای زوج می‌زنند. فقط شماره‌شو ندارم الان.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
(2012-04-30 ساعت 11:19)Serendipity نوشته:  

من هفته پیش تو کلینیک نسیم قیطریه زدم، روزهای زوج می‌زنند. فقط شماره‌شو ندارم الان.

شماره نسیم قیطریه: 22212327
اینم می گه تا ماه آینده نمیاریم.
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
ما هم همين نسيم قيطريه زديم البته همون موقع كه كارنت شديم، به اين شلوغي نبود. نگران نباشيد اگر اين واكسن نبود، آخرش اينه كه ميرين تركيه اونجا ميزنن، حالا يه كم گرون تر،‌ فداي سرتون.
(2012-04-30 ساعت 10:40)odiseh نوشته:  دوستان من رفتم و واکسن مننژیت رو توی هلال احمر زدم......باور کنین که شب از درد دستم تا صبح پلک نزدم. اونقدر درد داشتم که انگار خمپاره خورده بود به دستم. دروغ چرا تا قبر آآآآ چند بار تا مرز گریه و شیون و ناله هم رفتم.
امروز هم درد داره ولی از اون خمپاره خبر مبری نیست راضی شده به یه ترکش فکسنی.
خلاصه اینکه توی اون درد و اون وضعیت هزار بار به خودم گفتم آخه نونت کم بود؟ آبت کم بود؟ این لاتاری دیگه چی بود که به این روز افتادی هان؟

شما هم همین طور بودین؟

واكسن مننژيت رو به ما گفت براي بالاي 50 سال هست و نزد! ما هم بريم بزنيم به نظرتون؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m ، كاميلا ، frz61
كلينيك غرب تو خيابان شيراز شمالي واكسن MMR داره زنگ بزنين هماهنگ كنين قفكر ميكنم هر روز عصر ميتونين برين بزنين پيش خانم دكتر بهمنيان

شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، SH1A2R3 ، ghorbat ، majid89
بچه ها ما هفته پیش اومده بودیم تهران یه سری کار اداری انجام بدیم
به تموم جاهایی که دوستان گفته بودن یا سر زدیم یا زنگ زدیم همشون گفتن یا نداریم یا واسه بزرگسال نمیزنیم
پاستور هم یه مطب دکتر معرفی کرد که خصوصی میزنه به اونجا هم زنگ زدم دیدم منشی اتوماتیک میگه آقای دکتر تا آخر تیر ماه در سواحل قناری به سر میبرندBig Grin
(البته به کسی از جامعه پزشکان توهین نشه من اینقدر کفرم در اومده بود که با خودم میگفتم حالا ما واکسن میخواییم بزنیم این واسه ما بلند شده رفته سواحل قناری آه)
خلاصه سرتون رو درد نیارم با گرفتن کارت بین المللی از پاستور بدون مهر MMR دست از پا درازتر برگشتیم به دیار خودمون
فرداش دوباره کلی جستجو کردم تو فامیل و آشنا که کسی دکتری یا جایی میشناسه که MMR تزریق کنن
یکی از دوستان که بچه کوچیک داشت گفت مرکز بهداشت استان روزهای دوشنبه و پنجشنبه هر هفته واکسن MMR رو واسه بچه ها تزریق میکنه فقط باید قبلش اسم نویسی کرد که به مقدار لازم واکسن بیارن
مثل اینکه هر کدوم از آمپول ها رو که باز میکنن باید واسه 10 نفر استفاده بشه وگرنه چون فاسد شدنیه حروم میشه
ما هم پنجشنبه صبح اول وقت هر دوتامون مرخصی گرفتیم و کارت پاستور به دست رفتیم مرکز بهداشت استان و با مسئولش صحبت کردیم و اون خیلی راحت قبول کرد که واسمون تزریق کنه ، بعد از تزریق دوباره رفتیم پیش اون آقا خوبه که بهمون نامه بده ببریم پاستور واسه ثبت توی کارت بین المللی ، گفت نیازی نیست کارت هاتون رو بدین خودم واستون ثبت میکنم و خودش تاریخ میلادی همون روز رو زد و یه مهر انگلیسی هم زد پاش
تازه گفت نیازی نبود تا تهران برین و پاستور کارت بین المللی بگیرین اگه قبلش می آوردین اینجا خودم واستون مجانی صادر میکردم (هییییییی وای من)
تازه واسه واکسن MMR هم هیچ پولی نگرفتن
حیف اینهمه بنزین که تو ترافیک تهران سوخت شد
این بود انشای من
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، hoseyn ، arman_m ، majid89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان