موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برای یک ویزای 2 هفته ای اقدام کردم و در سایت ایتالیا عضو شدم اما نمی توانم داخل سایت شوم چون پیامی می اد که می گه یوز من بلوک شده یا کانفیرم نشده! به سفارت هم مراجعه کردیم می گن فقط از طریق سایت ممکنه! لطفا کمکم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من قصد مهاجرت به ایتالیا رو دارم. اونجا کسی رو دارم که برام درخواست ویزا کنه، نوع ویزاش رو گفت، ولی دقیقاً یادم نیست.
حالا به فرض اینکه توریستی باشه، من بعد از ورود میتونم درخواست اقامت بدم؟ شرایطش چطوریه؟
اگه نمیشه، میتونم درخواست ویزای تحصیلی بدم و بعد از پایان درسم درخواست اقامت بدم؟
من لیسانس کامپیوتر دارم، ترجیحاً نمیخوام ادامه تحصیل بدم. ولی اگه نشه تا مستر حاضرم بخونم.
سوال بعدی اینه که چقدر طول میکشه تا بتونم پاسپورت ایتالیایی بگیرم؟ اصلاً میتونم؟
در ضمن من یه سری مدارک IT دارم که بین المللی هستن، در زمینه شبکه های کامپیوتر، شنیدم ایتالیا در ضمینه IT ضعیف هستن.
من با این مدارک میتونم کار خوبی پیدا کنم؟ درآمدم چقدر خواهد بود؟ حدود 2 سال هم سابقه کار با بیمه دارم.
Microsoft MCITP Enterprise Administrator
Microsoft Exchange و Microsoft TMG
Cisco CCNA و Vmware VCP و Vmware VDI
در ضمن زبان انگلیسی در حد IELTS 6 هستم، زبان فرانسه هم در حد TCFaQ B1 و زبان ایتالیایی هم یه خورده بلدم.
متاهلم هستم، 30 سالمه، دانشگاهی که درس خوندم هم غیر انتفاعی بوده با معدل 13!
راستش من قصد مهاجرت به کبک کانادا رو داشتم، ولی با این قوانین جدید نمیخوام ریسک کنم.
چون جدا از هزینه زیادی که داره، خیلی هم طول میکشه. دلم نمیخواد بعد 3-4 سال تازه بهم اعلام کنند نمیشه!
توی ایتالیا چند تا آشنا دارم که میتونم روی کمکشون حساب کنم.
ولی اگه کشور دیگه ای هم هست که شرایطش برام خوب باشه، لطفاً بهم معرفی کنید.
هدفم گرفتن مهاجرت و یه زندگی آروم و بی دردسره. ممنون میشم کمکم کنید.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوالی داشتم کسی هست که ایتا لیا باشه ودر مورد کارم منو کمک کنه میخواستم بدونم کار در زمینه طراحی لباس وخیاطی در ایتالیا چطور است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من شهریور ماه میخوام به میلان سفر کنم برای گرفتن فوق لیسانس از دانشگاه پلیتکنیک میلان ، میخواستم بدونم هزینهٔ زندگی توی میلان ماهانه چقدر و اینکه آیا کسی اینجا هست ک دانشگاه پلیتکنیک میلان درس بخونه و کمی بهم کمک بکنه
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی وکیل مهاجرت در میلان می شناسه به من معرفی کنه ترجیحا ایرانی یا اشنا با پروندهای مهاجرت ایرانی , من زیاد گشتم ولی تا حالا وکیل مناسب پیدا نکردم عجله دارم لطفا به من کمک کنید
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز بهتر نیست همچین سوالاتی رو از سفارت بپرسین ؟ به نظرتون بهتر نیست فقط سوال نپرسیم و در حد توانمون پرس و جو کنیم و بجای پرسیدن هر سوالی پاسخگو هم باشیم ؟ اینکه همه دوستان بدون همکاری سوالات مهم یا سطجی بپرسن و عده قلیل و انگشت شمار پاسخگو باشن یکم پر توقعی نیست ؟ لطفا در ازای دینی که به سایت مهاجر سرا بابت اطلاعاتی که کسب کردید دارید پاسخ سوالتون رو از سفارت یا منابع قابل استناد پیدا کنید و برای استفاده باقی دوستان در همین تاپیک مرقوم بفرمایید . با تشکر .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. یه وکیل مهاجرت خوب ایتالیا میشناسید؟ تو تهران یا ایتالیا باشه. مرسی