2019-02-07 ساعت 02:48
(2019-01-14 ساعت 15:36)im52 نوشته: سلام به هموطنای عزیزم . تمام این 135 صفحه رو خوندم . با انتظار شما عزیزان مشکلاتتون ، تلاشتون ، شادی و رضایتتون برای این انتخاب سخت و شخصیتتون ( وقتی به نظرات و مطالبی که در این سالها و گذشت زمان دقت کنیم این مورد هم مشهوده ) چند هفته است که زندگی کردم . بی تعارف از کمک های بی دریغ و پر از محبت عزیزان هموطنم به همدیگه هر چه قدر به صفحات آخر نزدیک شدم کمتر و کمتر دیدم . اون اوایل چنان لذتی میبردم که اگر کاری باعث میشد این خوندن قطع بشه باز در اولین فرصت به مهاجر سرا برمیگشتم و ... . بعد گله ها و ناراحتیهایی دیدم و چون با نمونه هاشون برخورد داشتم و میتونستم خودم رو جای شما بزارم من هم ناراحت میشدم . دوست دارم نام ببرم از عزیزایی که با وقت گذاشتن و خوبی ذاتی خودشون این بخش از سایت مهاجر سرا رو ( سیاتل ، ایالت واشنگتن ) نه تنها به نظر من بلکه به نظر بقیه دنبال کنندگان و بخصوص مدیرانی که برای تقدیر پست میزاشتن پربار و قابل استناد کردن . در حالیکه خودشون با سختیهای مهاجرت و مشغله روزمره گرفتار بودن اما برای اینکه راه افرادی مثل من رو هموار کنن از استراحت خودشون میگذشتن . از همتون ممنونم و امیدوارم هر روز از روز قبل موفق تر و شاد تر باشید . دوستان گل و نازنین مثل جناب آقای امیر مهاجر که هنوز هم میبینم گاهی برای جلوگیری از اشتباه دیگران در راهنمایی پست میزارن و گاهی تشکرشون رو در پایین پستها میبینم . مثل سرکار خانم مهتاب 2251 که دلم برای پستهاشون و راهنمایی های دلسوزانشون تنگ شده . مثل ehsansh عزیز که جاشون خالیه شدید و انشاالله که به خوبی های روزگار مشغول باشن . مثل peyman1355 که براشون همین آرزو ها رو دارم . مثل apoornaki عزیز که ایشون هم خبری ازشون نیست و امیدوارم با خانواده محترم به سلامت باشند و .... همینجا بگم با توجه به اینکه آمریکا مثل کشور عزیزمون نیست که امروزش با فردا زمین تا آسمون فرق کرده باشه هنوز هم پستهای سالهای قبل قابل استفاده و مشکل گشای عزیزان جدیدتره که میبینم یه سئوال حتی با اختلاف یک صفحه باز تکرار میشه . شما عزیزی که داری تصمیم بزرگ مهاجرت رو عملی میکنی اصلا سخت نیست که از ابتدا تمام صفحات رو بخونی و به جوابت برسی . کاش وضعیت کشور خودمون اینقدر فاجعه نبود که مجبور باشیم خاک خودمون رو برای زندگی بهتر ترک کنیم . ببخشید که طولانی شد . یه زحمت هم دارم برای هر عزیزی که جواب سئوال من رو میدونه ( و یا منت میگذاره و تحقیق میکنه ) و قبلش بگم که با گشتن در اینترنت به جوابم نرسیدم . شغلم من لیتو گرافی دیجیتال و 14 سال سابقه کار در چاپخانه به عنوان مسئول لیتوگرافی چاپخانه و چاپ افست . با توجه به اینکه در ایران این شغل به صورت تجربیه و مدرکی از دانشگاه ندارم آیا امکان پیدا شدن کار در این زمینه در آمریکا هست و به طور کلی این شغل دراونجا چه وضعیتی داره لازم به توضیحه که به طور مشخص اگر بخوام بگم اپراتوری دستگاه پلیت ستر هایدلبرگ سوپرا ستر و آشنایی با برنامه های مخصوص خودش یعنی متا دایمنشن و متا شوتر . ( این دستگاه یک پرینتر خیلی بزرگه که پلیت چاپ رو میگیره و بعد با بستن پلیت به دستگاه چاپ کار چاپ انجام میشه ) این شغل در اینجا به عنوان لیتوگراف دیجیتال شناخته میشه در حالیکه به این نام در اینترنت چیزی نیست و حتما در اونجا به نام دیگه ای شناخته میشه و دونستن عنوان شغل در اونجا هم راهگشا است . چاپ افست محدوده وسیعی رو پوشش میده که از چاپ کتاب و کاتالوگ ، بروشورهای تبلیغاتی گرفته تا مواردی مثل چاپ سربرگ و اوراق اداری و این مشخصه که هیچ شهری نیست که بی نیاز از این چیزها باشه و مثلا بگبم در فلان شهر تمرکز به این فعالیتهای اقتصادی و چنین موردی نیست . پیشاپیش از وقتی که میگذارید سپاسگزارم . . خداوند نگهدار همتون .
این سیستم مربوط به هایدلبرگ میشه و در آمریکا شما میتونید تحت عنوان prepress و سیستم computer to plate جاب سرچ کنید
میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما