موضوعها: 0
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
2017-01-22 ساعت 12:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-22 ساعت 13:01 توسط humsun.)
براي بيمه شما بايد در سايت Washington health plan finder تمام مشخصاتتون رو وارد كنيد، درآمد و ... همه رو كه اعلام كردين، پلن هاي بيمه رو براتون معرفي ميكنه و بين اونها انتخاب كنيد، يعني من شاهد بودم كه پلن بيمه ماهي دو دلار هم شده،
من قبلا هم گفتم اين منطقه اجاره خونه ماهيانه ١٥٠٠ هست حدودا، كمتر هم قطعا پيدا ميشه ولي بايد ماشين داشته باشيد و بگرديد و قطعا خونه هاي مخصوص أفراد كم درآمد، كوساينر نياز هست.
اينجا ايرانيا كاميونيتي خاصي ندارن فقط يك گروه تلگرام هست كه دوستاني كه اينجا مقيم شدن راهنمايي مي كنند، البته الان چون مطالب زيادي آرشيو شده، اغلب سوالي هم رد و بدل نميشه و هر كي اطلاعاتي بخواد مطالب آرشيو رو ميخونه،
يكي از دوستان در مورد هزينه ماه هاي اول پرسيده بودن كه من تو همين پست يه مختصر توضيح ميدم براشون: من و همسرم وقتي اومديم با نفري دو تاچمدون كه فقط لباس هامون رو خلاصه كرده بوديم و يك سري مدارك رسيديم كركلند. دنبال آپارتمان گشتيم و همون هفته اول از ذوق حليم اجاره كرديم كه بعدا متوجه شديم از اين قيمت پايين تَر هم ميتونستيم پيدا كنيم
ما تصميم گرفتيم فقط تخت بخريم با يك ميز ناهارخوري و دو تا صندلي، كلا با مختصر لباس كه همراهمون آورده بوديم تقريبا هيچ خريدي نكرديم يعني نه تلويزيون، نه مبل، تو مدت ٤ ماه فقط اجاره يك استوديو، هزينه بيمه، اينترنت و موبايل، رفت و آمد مختصر، به راحتي أب خوردن ١٥ هزار تا خرج كرديم يعني هر قدر محاسبه ميكنم متوجه نميشم، ولي حساب بانكي اينو ميگه،
كلا تا جايي كه ميتونيد پول بياريد، از لحظه اي كه وارد شديد دنبال كار جنرال باشيد و بعدا سر فرصت دنبال كار تخصصي خودتون باشيد. كار كردن تو فروشگاه اينجا خيلي معمول و مرسومه فقط براي مصاحبه خودتون رو آماده كنيد، از سايت Glassdoor و يوتيوب سوْال هاي اينترويو رو پيدا كنيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سیاتلی سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه . من از دالاس تگزاس قصد دارم که نقل مکان کنم به سیاتل و احتمالا اپریل اونجا باشم .
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستان کمکم کنند .
۱- آیا دوستان عزیزم در تلگرام یا فیسبوک گروه هایی دارند که بشه اونجا با دوستان در تعامل بود و برای مسائل روزمره راهنمایی گرفت ؟
۲- آیا شرط اجاره کردن در واشنگتن هم مثل تگزاس هست ؟ به طوری که درآمد باید ۳ برابر مبلغ اجاره باشه ؟
۳- از دوستان ایرانی کسی هست که مالک باشه و خونه یا آپارتمان اجاره بدن ؟
۴- پروسه گواهینامه از صفر تا صد چه مدت طول میکشه اونجا ؟
۵- اگر هم کسی نیاز به همخونه داره خوشحال میشم در موردش صحبت کنیم .
موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
سلام
ایرانی های سیاتل یه جا جمع هستن ؟ توی محله های خاصی هستن یا پراکنده هستن ؟
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خانم هاي عزيز گروه ، اگر به كار توي مهد كودك علاقه داريد، پيام بديد. با مديريت يك خانم ايراني در خيابان old Redmond .
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2017-02-05 ساعت 08:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-05 ساعت 08:05 توسط قصه گو.)
حدود 2 سال پیش من واسه یکی از دوستان که در این ایالت بودند و کم درآمد بودند و فوداستمپ (کارت غذا) داشتند چون زبانشون خوب نبود من پیگیر گرفتن بیمه درمانی رایگان برای ایشون بودم که در شهر بلویو روبروی کراس رودز دفتر dshs است که کارت های غذا رو باید از اونجا بگیرند و در اونجا هفته ای یک روز رو برای معرفی بیمه درمانی رایگان برای کم درآمدها بود که وقتی من با مسولش صحبت کردم دقیقا گفت شما برای گرفتن بیمه درمانی رایگان باید یا سیتیزن باشید و یا 5 سال از گرین کارتت گذشته باشه و قبول نکرد به اون بنده خدا بیمه بدن. بعدها من با یکی از دوستان که در ایالت کالیفرنیا بودند صحبت میکردم که گفتند اونجا اون مشکل رو ندارند و به همه کم درآمدها میدن. حتی من در اون روز به مسول بیمه گفتم که خیلی ها هستند بدون اینکه 5 سال از گرین کارتشون بگذره بیمه گرفتن که اون آقا هم دقیقا قانونش که باید یا سیتیزن باشه یا 5 سال بگذره رو به من نشون داد.
در مورد دفتر ایرانی ها اینجا من اطلاعی ندارم.
[/quote]
كاملا درسته. دو سال پيش همين اتفاق واسه ي ما هم افتاد. و با وجود اينكه كار نداشتيم، ماهي صد و پنجاه و سه دلار بابت خودم و همسرم به بيمه پرداخت مي كرديم. اگه اشتباه نكنم سيلور بود. تا اينكه رفتم سر كار و از طرف كارم من و همسرم بيمه شديم. ولي براي دختر هفده ساله ام مجاني بود تا دو سال يعني پايان نوزده سالگي. كه به خاطر كم در آمد بودن تا ده ماه تمديد شد. ولي شامل دندون پزشكي نميشد. با شروع سال جديد تونستم از طرف كارم بيمه اش كنم كه اون هم تا بيست و شش سالگيه. چيزي حدود پانصد دلار در ماه از حقوقم كم ميشه بابت بيمه ي درمان و دندون پزشكي و چشم پزشكي. كمر حقوق رو ميشكنه!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤